Lackóka12 Creative Commons License 3 napja 0 2 1067

Igen ez az aktuális stylist szerint a laza vagyok ,vagány vagyok öltözködési trend.

Mondjuk én mezítláb cipőt valamiért nem húznák fel soha,de általában ezt is ajánlásként érkezik a kigombólt ing (szigorúan egy mérettel kisebb) + bokakilátszós gatyó kombóhoz.

Pizzzza fagyival meg kipróbáltam egyik nap,hááát inkább a külön-külön jobb híve maradok úgy finomabb.

Viszont tanultam is ebből a műsorból valamit, a 'megfejlődjük' új szókinccsel bővültem illetve pár okosságot még leszűrtem párkapcsi oldalról meg úgy általánosság terén.

Milóról már nem is írok semmit,facen,edditen kapja a savat rendesen így nem öntök rá újabb adagot,fölösleges má így is totál lejáratta már magát mindenhol.

Atiról  annyit aki az uccsó megmozdulásán se küldi el melegebbre éghajlatra ezt a nőszemélyt sőt még igen is mond az megérdemli amit kapott.

Szulejmán + Zovirax valóban csak a média újra vagy végre felfigyeljen rá miatt alakított a műsorban illetve van az a gázsi amiért visszajönnek még korábban (le)szerepelt karakterek.

Ezért a nagy baráti összejövetelért fölös volt ebbe a házasságos műsorba jönniük,mehettek volna valami kinccsel vagy házzal is kulcsolni valamelyik műsorba...

Budai Kármen szépen bereklámozta ,hogy élni csak Budán lehet,van robot porszívó is már a világon,edzeni a világ alapvető dolga és pihenő időszakban meg totál természetes ha felpuffad a képünk meg úgy 15-20 kg ránkcsúszik(Persze nem mondom,hogy kövér mert pont  így normális ,csak elképzelni tudom verseny időszakban milyen csont és bőr meg némi izom lehet)

Daninak végtelen türelme van,hát én tutti nem kértem volna a helyében még budai Kármenből repetát igaz a potya pumpa/cumi nagyon megfoghatta szegényt.

Rebeka kiderül tud kornyikálni egy picit mégha nagyon playback is volt(vagy nem az volt akkor pont a konyhában sütöttem a pizzám és kimaradt az a jelenet csak félfüllel hallottam)

Zsoltnak meg nagyon nincsenek érzései legalábbis ilyen 45mp lezáró levélke után én nagyon nem látok benne mélységeket.

Ricsi + botox Réka kapcsolata nem igazán bontakozott ki,se itt se ott,csak egy(vagy több) pumpa erejéig.

Szóval Réka hiányolta a mélységet(senki ne gondoljon rosszra) ahogy Ricsit is gátolta akármi is ,így a nagy nem-ek totálisan érthetőek.

Annáról ugye gyorsba kiderült a puszi az nem csók meg az apácából meg nem lesz k..rva,így tisztelet meg érzések hiányában gyorsba ki is csekkolt.

Petike meg némi maszatolás,meg tipi+ tapi+puszi(csók) egyebek után elköszönt (kamu apáca) hitvesétél.

Sanya + Rita az igazi balhé királyok.Ennyit összesen nem vitáztak párok az előző évadokban mint amit Ők összehoztak.

De legalább kiderült akit korábban bejelölünk istán,facen akárhol az nem biztos,hogy bejövős{vagy csak ha nagyon távoli a képe :) }

Ritától meg egy okosság :a tisztelet az pénzben mérhető legyen ez drága(pl.Rumour) étterem meghívások,ajándékok és távolról sem egy konzerv pacal... 

Sanyától meg pár ötlet a pizzzzza a legjobb kaja,deszert szigorúan csak fagyi lehet a max költési limit meg 3 euro/nő

A csaj pedig csak az én éveim -20évtől kezdődik csak jónak...

Bongyi meg Széplány meg inkább dobja vissza a diplomáját,nagyon nem ez nekik pedig most jött segítségül egy pumpa szakértő meg egy kék csillagász/látnok/elemző/vagy csak szimplán beszélgető partner is.

Puncizósból inkább többet már neeeeee,szerintem lehúztak róla már mindent....

Előzmény: Mazsola0070 (1063)