granturismo Creative Commons License 2000.08.09 0 0 358
Jó napot urak.

Nakérem. Nem tudom, ti hogy vagytok vele én amolyan "bütykölos fajta" vagyok. Tudom sokan csak a régi járgányokat merik variálni. Én többször hozzányúltam a Bravomhoz is. Leírogatom apránként hogy mit csináltam hátha valakit érdekel.
Mobilkihangosító: Egy kedvezo árú, de jó minoségu Westech márkájú cuccot szereltem be. Antennát külön vettem, nagyon klassz, csak belülrol kell a szélvédore ragasztani, külso antenna része nincs. Nyereség nélküli (0dB)antenna, de én eddig még mindenhol (ahol a sima mobil muködik) gond nélkül tudtam használni. Az is jó benne, hogy 1800 MHz-en is muködik. Én közvetlenül a belso visszapillantó tükör ragasztási pontja mellé jobbra ragasztottam így a kábelt rögtön esztétikusan a tetokárpit alá tudtam vezetni.
A mobitartóhoz vettem egy adapter lemezkét, amit nyomógombsor alatt lévo rögzítocsavar felhasználásával lehet stabilan beépíteni, majd erre a mobiltartót. Ezzel a lemezzel elkerülheto a muszerfal megfúrása. A mikrofont a belso világítás elé a tetokárpitra rögzítettem. A vezeték itt is rejtve van szerelve. Mint már irtam, nekem a gyári rádió van benn. Ennek van kihangosító opciója ezért összekötöttem oket. Nagyon állat hogy a bejövo hívásnál magától bekapcsol a rádió és ki is írja hogy "Phone", majd a hívás végén kikapcsol. Ha bekapcsolt rádiónál jön hívás, akkor meg szépen lehalkítja a zenét és utána vissza.
No ennyi.
GT