BZoltan Creative Commons License 2000.08.09 0 0 156
szaunax,
ok, tema lecsukva, egyesseg megkotve. Nekem rozsaszin a vilag, neked nem :)

Intruder,
Van munkaajanlatod? Egyebkent a kerdeseidre van valasz, de a fizetesrol nem itt. A megelhetesi koltsegek mint nyilvan te is tudod igenyektol fuggoen valtozoak. A munkakorulmenyek meg egyertelmuen jobbak mint a legtobb magyar munkahelyen.

Werner Zsolt,
lehet a nokianal dolgozva is jol keresni, csak tudni kell a modjat. De ez mindenhol igy van :) Amugy meg a nokia is maganceg /nana majd allami/.
De az teny, hogy a kisseb cegek altalaban jobban fizetnek mint a nagyok. Viszont a kisseb cegek rizokosabbak is.

Ali Ttaik-al-Rep,
nekem szemely szerint rosszul esik, hogy par honap utan lealkoholistazod a finneket. Kerlek, hogy banjal modjaval az ilyen sommas kijelentesekkel, vagy tamaszd ala statisztikakkal, hogy Finnorszagban magasabb az egy fore juto alkoholfogyasztas mint Magyarorszagon. Mert az teny, hogy Magyarorszagon nepbetegseg az alkoholizmus es egy fore evi 2700 szal cigaretta jut es ritkasag az ha valaki rendszersen sportol.

A poen az, hogy meg a finnek is azt hiszik magukrol, hogy sokat isznak. Pedig megfigyelesem alapjan ritkan isznak sokat. Lehet, hogy nehany hetente buliznak egy allat nagyot es akkor becsicsennek, igy tulajdonkeppen mindig lathatsz a belvarosban "vidam" tarsasagot, de ez meg mindig nagysagrendekkel jobb mintha otthon a tv elott meginnanak egy lada sort minden nap /ahogy az magyarhonban elegge alltalanos jelenseg/.
Szoval csak ovatosan...

z