Mijo Creative Commons License 2000.08.08 0 0 23

Márfai: "A készülékek kiválasztása több változatból a pályázatok minősítése alapján történt."

Na most akkor többol, vagy kettobol ?
Most méginkább érdekelne a két/több pályázat teljes anyaga, hadd próbáljuk már meg mi gyakorló parkolók/közlekedok is "minosíteni" !?

Lehet, hogy ehhez maguk a lemaradt pályázók is fuznének némi kommentárt :)? Én szívesen venném, meg is kísérlem felkérni oket, hátha kötélnek állnak ?

Márfai: "Az ebből származó bevétel a Városgazda Kht bevétele, ami azt jelenti, hogy ez a forrás kizárólag a Kht működési céljaira, így az "utak, hidak karbantartása"-ra fordítható, amire a Város egyébként igen keveset tudna áldozni.

Bizonyára ennek az eszmeiségnek a vetületében vásárolták a Czirok részére azt a méregdrága autót, amelyet már többen is felemlegettek itt :)!

Márfai: "Sokan fel vannak háborodva. Ha rajtuk múlik megbukik a parkolási rendelet, és a Város veszít egy ötvenest (millióban). Előfordulhat. Nem örülök.

Merthogy mi került 50 millióba ? Csak a hevimetál mufalloszok vásárlása ? Bruttó, vagy nettó ? És ezzel szemben került volna többe az alább már ecseteltek a Péter részérol ? És egyéb költségei a választott variánsnak ?
Péter, te a Bátor Feri iránti bizalmadról biztosítottál itt bennünket ! Ám legyen, mi is így ismerjük ! De mi van akkor, ha a Ferit pár befolyásos jóakaró, mint gyakorlattal nem rendelkezot, megvezetett ebben a kényes témában !?

Ugye ti mindig rettenetesen nagy nyomatékot helyeztek a jó, és mégjobb variánsokra, amelyek a Város, annak lakossága javát hivatottak szolgálni !
Ugye nem állhat elo az a helyzet, hogy egy sokkal elonyösebb változatot bárki/bárkik is félresöpörtek volna egy sokkal, de sokkal elonytelenebb kínálat javára ....? Mert az azért a legfantáziátlanabbakat is élénk képzelettársításra serkentené :(!

Mijo

Előzmény: E_Rita (21)