EHK Creative Commons License 2000.08.08 0 0 255
Jaaaj nem tudom mit vagytok úgy oda a Dunaferrért.
(Igen, oximoron: "Dunaferr" és nem "Dunafer")

A Rosenborg úgyis kiveri mint a szart.
Ez csak átmeneti illúzió most. De majd amikor a kinti mérkőzés után a norvégok fognak őrjöngeni örömükben, ti csak akkor jöttök majd rá a valóságra.

Egyébként nem vagyok pesszimista, csak realista.

De nincs esélye a Dunaferrnek mert egy SZAR csapat. Tökölinek krónikus arcüreggyulladása van, nem is látja a labdát tök béna és 8-ból egy helyzetet ha berúg. (A Split ellen Győrben is mit össze bénázott) Orosz egy nulla, Lengyel meg öreg róka már. A Hajduk egy szar csapat volt, bűn lett volna ha még rajtuk se jutnak túl.

Most mindenki fel van rájuk aljzva, közben ez az egész csak arra jó hogy a Dunaferr nevű fémeszközöket gyártó céget reklámozzuk Európának. (képzeld magad a Dunaferr vezérigazgatójának a helyébe) Milyen lenne már ha pl. a Matáv-ot skandálná többezer ember? Még el is pirulna a vezetőség és biztos csökkentené a tarifát.

A Dunaferr még éretlen csapat. Egyedül a Fradinak sikerült bejutnia '95-ben. És egy vidéki csapat sose fog ilyet véghez vinni.

A Dunaújvárosi csapat itthon maximum egy döntetlent ha elér. Kint meg a Rosenborg megveri mint a szart. Egy pár videókazetta átnézéséből még nem lesznek sztárfocisták az újvárosiak. Majd figyeljétek meg hogy milyen igazam van... esetleg ha az MTK nyerte volna a bajnokságot, talán lenne sansz.