Ások-apa Creative Commons License 2 napja 0 6 1044

Nem akartam írni már Milo Vikiről,  de most utoljára azért még adnék neki egy jó nagy sallert! :) 

Ez a nő egyszer nem nézett a férje szemébe. Egy igazi gaslighting, egy tuskó, akár egy bántalmazó. Milonak nincs humora, nincs benne semmi kedvesség. De van egy állandóan duzzogó. búvalbélelt feje!

Drága Milovikicskének már csak annyit mondanék, ha fáj neki az Attila közelsége, és továbbra is csak papolni tud róla, akkor takarodjon már el a ferde fityfiritty-be, mint ahogy Anna tette....... hála Istennek!

Ugyanúgy megteheti ez a szerencsétlen is.  Még a végén, hozzáér majd egy "ronda vén bácsi" és jaj lesz ennek a századvégi luvnyának ....
Most vettem észre, hogy Viki csak a "barna" dolgokat szereti. Mint a barna csokit és a barna szart. Végül is a barna csokitól rosszul van, ezért a "barna cart" adta Attilának. Aki, hang és egy zokszó nélkül, megtette Milo kérését?!

Budakármen, továbbra is olyan sötét, mint az országút!  Már nem is tudom, eldönteni. melyik a rosszabb, Kármen vagy Milo?! Egyébként, ha Attila majd az összes wc-t használhatja Vikinél, akkor lesz igaz szerelem?! :)