Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.08.08 0 0 576
Robi, EX!
Én tegnap igyekeztem objektiven leírni, amit ők mondtak. A GGG és saját véleményem mellőzése nélkül (egy kivételle, mert a Zábrábi Dózsa mindnekinek felháborító). Természetesen, ezzel lehet vitatkozni, egyet nem érteni. Én sem állítom, hogy nekik mindenben igazuk van, és minden úgy tökéletes. Ők egy alternatíva. Személyes véleményebb, hogy a mostaninál jobb. Mert az, ami most van, egy rakás szar. Szakosztály megszűnés, edző és játékoskeringő, párezres nézőszám stb.

Baráti kör: nem tudom, hogy Springeréket kell-e erőltetni. Azt hsizem, inkább arról van szó, hogy ne a kettes szektor irányítsa a Baráti Kört, mert az senkinek sem jó.

Sétány: a centenáriumi meccsen akarták átadni. Erre egy éve várunk. Azóta Barcelona, Milan, Urugay neveket hallottunk, jön a zágrábi edzőmeccs. Ehhez (szerintem teljes joggal) nem adják a sétányt, mert ez a meccs nem méltó a centenáriumhoz. Mivel a pénz, az ötlet és a lebonyolítás abban a kézben van, aki ezt eldönti - joga van elhatárolódnia ettől az eseménytől és egy hónappal később átadni.
Hogy mennyien hsiznek benne, nem tudom, valszeg nem sokan (én már akkor sem hittem benne, amikor kitalálták), ebben igazad van.
Urugay se "csak ránk várt", én szintén nem látok bele a háttérbe, Takács úr állította, hogy Páncsics nem írta meg azt az egy levelet (azt sugallva, hogy személyes ellentét van kettőjük között). Én nem tudhatom, mindneki higgyen amit akar.

A programot mindannyian akarjuk már látni, és megígérték, hogy meglesz. Többet nem tudok mondani. Nem titkos a program, csak azt kérték, hogy pár hetet várjunk, amíg Torgyán lereagálja.

A IX.kerület olyan kontextusban jött elő, hogy régebben egy szakosztály bajnoki címét az egész kerület ünnepelte. jakabházy jól emlékszik (még mi is) a Bakáts téri hoki aranyfiesztákra. Idén két aranyunk is volt. Évek óta nincs ilyesmi. Pedig jó lenne.

A szponzorok ügyét sem tudhatom én. Mi rákérdeztünk, ők ezt mondták. Takács úr azt mondta, hozott volna egy szponzort 10-30 M ft-al, de Páncsics nem volt hajalndó velük tárgyalni. Azt is mondta, hogy Szeilert azért küldték el, mert ő lett volna szponzorfelelős, de Szabadi megtiltotta másnak (ő és Páncsics) a szponzorszerzést. Személyes véleményem: én ezeket sajnos el is tudom hinni...

A továbbiakban is állnak a rendelkezésünkre, és a tietekére is (valaki aki ott volt!) jöhettek és kérdezhettek.

Az Egerben történtekről és a "sztrájkról" kérdezzétek meg őket.

Előzmény: Robi(FTC16-os) (569)