Tehát a terápiás rész 2.fele.
Ricsiék jelentével folytatódnak az események.
Ricsi szerint Réka megakadt,nem tudja a tiszta lapot garantálni és kicsit el is poénkodják Rebekával a dolgokat,jókat röhögcsélnek amit a párja nagyon rosszul tűr
Ezen Réka tehát felhúzza magát és kb onnan durcás kislány módjára már nem is volt értelme folytatni így inkább köv. párra ugrottak azét grátiszban kaptak egy kis külön szipológus agytágítást,mert nem mardhatnak ebben a megrekedt állapotban meg Viktóriéknak is kell szerepelni még.
Terápián Réka szerint Ricsi nem figyel rá,nem tud róla semmit,egyszóval ne veszi komolyan.
Ricsi szerint egy sarokba állított kisfiúként éli meg a kapcsolatukat szerinte nincs értelem a közeledésének űgy belefáradt az egészbe.
Daniék jelenete következik és elmondják ,hogy a lazulás,görcsösség elengedése folyamatában vannak jelenleg.Viszont az a vágy,érzés ,hogy hiányzik a másik(szerelem?) az már nincs meg.
Kármen szerint ezt már összeszorított fogakkal is de végignyomják mert amúgy szereti Danit,viszont komolynak már nem érzi így csak sodródás van.
Később egy filozófus beszélgetésre is ellátogatnak ami idősáv kitöltésére szolgált de lekötni nem sikerült így gyorsba át is pörgettem.
Sanya egy konzerv pacallal érkezik Ritának{szigorúan 3 euro környékén van,nagyon nagy a pali :)) }.
Ezt most nem tudom,hogy komolyba gondolta vagy csak szurkálódás,de nem egy gavallér a muki az már biztos még egy kifőzdés pacal is jobb mint ez a konzerv tartósítószeres 'valami'.
Erre mondják azt ,hogy ajándék lónak ne nézd a fogát.
Rita szerint már normalizálódott a kapcsolatuk,viszont(és jön a fekete leves) nem érzi megbecsültnek szerény személyét így férjecskéje egyáltalán nem jószívű( a pacalt meg dugja fel magának, jó ezt nem mondta de erre lehetett következtetni)
Természetesen megint a pénzre éleződött ki a vitájuk,hogy Ő-t nem traktálták ajándékokkal,luxus vacsora meghívásokkal stb.
Sanya max pizza és fagyiba gondolkodik így mardtak ennyiben szóval itt is garantált a végső döntés szerintem mégha pár részig el is színészkedték a jóban vagyunk szerepüket.
Rita azért (reklám célból) elviszi Sanyát a klinikájuk szépészeti kezelésére amin természetesen megint összevesztek a pacalon,kb eddig bírták balhék nélkül.
Milóék következtek.Gyorsba meg is kapaszkodtam a várható szarcunami miatt.
Természetesen megint a traumája elővezetése(kroki könnyekkel),aztán megköszönte ezt az Atis kapcsolatotukat,mert szerinte sokat segített neki(miben ???) és sok jót kívánt Atinak a következő kapcsolatában.
Hát ez elég piáros volt szerintem,mintha megírták volna neki.
Atis erre detto visszaköszönte (a mit is???! a sok sz.rt ,na mindegy) aztán jövő viziónálás ,hogy talán majd lesz egy boldog kapcsolata Vikinek és végre ennyi a részüknek mert már Viki szavával élve "hányingerem volt" ettől az egésztől.
Zsolt+Rebeka szerint nagyon jól jött nekik ez a gyerekes program ,mert már más fényben látják egymást,és most minden jó...(ja biztos így van tutti már nem passzív agresszív a csaj stb.)
Nagy érzelmek nincsenek,jelenleg inkább 'lenyugodott' állapotban vannak ezt ők mondták így,gondolom a sok rossz után ha kapsz kis jót azt már fejlődésnek élik meg.
Szulejmán Laci a saját lakásukban filozófál a többi párról,kb ennyire érdekli a sajátja.
Zavirának ez már szemet szúr,szerinte ennyire gondolja komolyan "magukat".
Hát nem tudom nekem az az érzésem így a végére mindenkiek probáltak jó befejezéseket írni a sok sz.r cunamit amiben rendszeresen részese volt az egyik félnek hirtelen elfelejti és úgy ámblokk mindenki nagyon megértő,már jobb a kapcsolatuk,stb. szlogenek repkednek.
A köv.rész jó lesz...
Ati valamiért megint próbálkozni akart( vagy előírták neki)
Így újabb Milós balhék a láthatáron.
Szulejmán meg pacekba elmondja a kedvesének,ha nincsenek kamerák meg műsor kb a házasságkötésnél már nemet mondott volna...kedves...
Hát nem tudom azért számára ennyire fontos a külső és tényleg egy Hilda kaliber csaj sem volt neki jó.(Pedig szerintem vele aztán semmi probléma nem volt,nem volt "töltike",normális is volt,alakja is volt akkor mi volt a gondja vele ?)Nem tudom elég furi a muki.
Sanya szerint fognak a jövőben történni dolgok köztük.Ezt most nem tudom ,hogy értette lehet csak figyelemfelkeltő bejátszás.
Réka meg besokalt,szeretné ha végleg vége lenne a házasságuknak.