Mijo Creative Commons License 2000.08.08 0 0 8

Csicsi ! Mondod: Ha tárgyilagos akarnék lenni, ...

Se nem akarsz, se nem vagy az ! Mindenhol foglakoztatja a lakosságot, ha helyi rendeleti köntösbe burkolt rablási szándékkal kívánják kiforgatni a zsebeit. De ha ezért mégcsak nem is nyújt semmit sem, illetve alig valamit a sarcot szedo, az már vérlázító, mint ahogy észlelhetjük itt Baján is ! Parkoló !? Mit takar ez a fogalom ? Egy belterületi utca széle minosülhet-e parkolónak ? Milyen kritériumok alapján tekintheto annak egy adott terület, amit sápszedoink minden következetesség nélkül képesek annak nevezni ?

Csicsi, egyet higyjél el nekem, ez minden, csak nem ésszeru gazdálkodás, és mégcsak véletlenül sem lakosságbarát politika, légyen bárki/bárkik pecsenyéje is a buli ! Mert hogy ezt úgy bulizták ki, az szent meggyozodésem.

Mindenesetre pár hisztériás ember miatt akik nemcsak az adózás allól vonják ki magukat (tisztelet a kivételnek), hanen még a fizető parkolást is meg akarják szüntetni, (mikor egyre több városban vezetik be) ilyen emberekkel nem vállalok közösséget.

Mi köze Csicsi a hisztériának ahhoz, ha valakinek nem tetszik amikor megakarják lopni ? És itt teljesen mindegy, hogy egy forinttal, tízzel, vagy ezerrel ! Nem gondolod, hogy ezt a mondatodat kissé átkéne fogalmaznod ahhoz, hogy ne tünjön sok olyan számára is sértonek, aki szimpatizál veled, illetve a zömében észlelheto markáns igazságosságoddal :((?

Én Baján nem lennék ilyen kemény én bevezetném a kerékbilincset, amelyet egységesen 10000 Rt-t nyitnák ki. És nagyívben tennék rá, hogy mik az érveitek a fizetőoarkolással kapcsolatban.

Hát öregem, ezt már nem is minosítem, de még most hetekkel késobb is szomorúsággal tölt el, nem hinném hogy bárki is ezt a pökhendiséget érdemelné toled, nagyon figyelmen kívül vagy képes hagyni, hogy nem minden ember szerencsecsillaga ragyog olyan fénnyel, mint a tiéd :(((((.......

Mijo