moonwalkr Creative Commons License 4 napja 0 0 38413

Nagyon vegyes érzéseim vannak.

Maga a sziget egyébként tényleg páratlanul szép volt. És amiért vegyesek az érzelmeim az az, hogy a felújítás után még kapunk egy luxusszigetet, luxus árakon. És így egyre kevesebben engedhetik meg maguknak egy Maldiv nyaralás élménye. Szoktam otthon maliciózusan emlegetni, hogy ha igazak a KSH adatai, akkor én marhaára nem panaszkodhatok itthoni viszonylatban, mégis kezdem azt érezni, hogy egyre inkább záródik be Maldiv még előttem is, egyre inkább ároldalon. Persze ez nagyon szubjektív, de az én értékítéletem szerint így van.

Ami az új sziget képeit illeti, megnézegettem. Hát kapott új bútort és máris 5*-os. Nem tudom van-e szájhúzós smiley...

A fürdőszoba például az én ízlésemnek - oké, hogy a régi tényleg olyan volt, mint otthon, amikor 15-20 év után az egykor nagyon szép és "csettintős" fürdőszobára ránézel és megállapítod, hogy "hát igen, a feleségem már nem véletlenül rágja a fülemet..."– kár volt ezért a felújításért, mert szar lett... Az 5*-hoz képest mindenképpen.

Vannak közösségi terek a képeken (recepció, bár?) amiket nem tudom hogy fényképeztek, vagy AI az egész. Mert mind a két létesítmény előtt ott volt a mangrove, amikor ott voltunk, most a képeken meg kiülsz a bár fotelébe és bambulhatod az óceánt. De most akkor kiírtották a mangrovét? Ne már... Ha meg nem írtották ki, akkor meg a kép AI, azt meg szintén hagyjuk is...

Előzmény: Bandos (38412)