KRI Creative Commons License 2000.08.08 0 0 24
Kedves Biga!

Engem gondolsz Udvari Zsoltnak? Jól értelmezem?

Az igaz, hogy hites vagyok, de a nevem Semsei Ferenc István. S ez elég régóta elérhető már. (S akár Udvari lennék, akár az, amit mondok magamról, ha a kettő mégis azonos lenne, ezután hazugnak lehetne nevezni. De szerintem Udvari Zsolt értékrendjébe sem lenne illeszkedő ez a hazugság. Az enyémről viszont teljes bizonyossággal állíthatom, hogy nem fér bele. Régebben Orltrannak mondtam, hogy nincs másik nickem, ha mégis lett volna, akkor hazudtam vona. Azóta van már másik, de ezzel a vali-fili és a politikai hozzászólásokat kerülöm. Szakmai érdeklődésem miatt csináltam és így is inkább a "Kedvencek" könnyebb áttekinthetőségéért, nem pedig azért, mert nem vállalnám bármely korábbi hozzászólásomat, ha hibáztam is bennük esetleg.)

"Elvégre a kapcsolat azért van, hogy segítsek egy másiknak rájönni, hogy ő kicsoda, ki akar lenni és szabadságot tudjak neki adni. Ha már csak azért van, mert én egyedül érzem magam vagy hiányzik valaki, akkor rég rossz. Persze könnyű elméletben mindezt megindokolni.
Isten úgyis fontosabb mindezeknél. De hát ő is megmondta, "nem jó az embernek egyedül" és nyakunkba szakadt az egész történelem :)"

Nézd. Az jó dolog, hogy adni akarsz egy párkapcsolatban. (Nyílván én az egyszeri és örökben gondolkozom, s azt nem tudom, hogy Te is így gondolkozol-e.) De merjél kapni akarni! Magad idézted az Igét, ha már akkor sem volt jó a paradicsomban, miért lenne jó azonkívűl. Igaz, hogy ránk szakadt a történelem :), de ez talán nem azért volt. Ennek a dolognak mindig pozitív üzenete volt. Az sem elhanyagolható, hogy feltételezhető, hogy a másik fél is éppen adni akar neked. Szvsz zavaró lenne, ha azért nem tudnátok egymás társaságát élvezni, mert csak adni akar mindegyikőtök, s közben nem akar kapni. Ha egy kicsit túl dimenzionáltam a dolgot, akkor bocs. :)

Az első igét amit idéztem később kicsit megbántam, hogy idéztem. Abból indultam ki, hogy kb 10 éve nekem nagyon nagy üzenet volt, de a szövegkörnyezetével együtt. De ez nem jelenti azt, hogy neked is üzenet. De a másodikat komolyan gondoltam. Csak hát akkor még csak a topicnyitót olvastam. :)

Előzmény: Biga Cubensis (22)