zann Creative Commons License 2000.08.07 0 0 11
"Szoval a lenyeg az hogy van svedorszagban egy ilyen szervezet ami varazslassal foglalkozik, peldakent meg van emlitve kabbala, meg vlaami vril, meg hasonlok. Es hogy van-e ilyen magyarorszagon? "

Kedves pizzásfiú,
"MEG VALAMI VRIL"...? Tájékozatlanságod nem feltétlenűl bűn vagy megvetendô, de, hogy egy THERION révén érdeklôdj ezek után adolgok után és rögvest egy szervezetre "vadászva" az már régen rossz...

"Te csak ezt az egy könyvet ismered?
Én már egy egész kis könyvtárat begyűjtöttem pl. a netről, de max arra vam időm, hogy elolvassam őket, kipróbálni már nem:)) "

Kedves Ravenblack,
Régen rossz, ha csupán tonnaszámra olvasod a téma beli könyveket.... Nem feltétlenül a gyakorlati oldal hiányára gondolok, hanem, hogy legmesszebb magadtól, egyedül juthasz. Késôbb jöhetnek a könyvek, amik visszaigazolhatnak, de nem feltétlenül van rájuk szükség. Egy bizonyos mennyiség felett már nem utat mutatnak, hanem eltérítenek, összezavarnak és egész egyszerűen csömöröd lesz az egészbôl.... Persze vannak alapművek, amiket nem árt ismerni, de tudni kell ezeket kiválasztani/megtalálni.