Rob Zombie Creative Commons License 2000.08.07 0 0 6
Először is válaszolnék kérdéseidre:
-Mostanában már elég gyorsan eljutnak a multiplexekbe az új amerikai filmek, volt már olyan, hogy egy film (A Thomas Crown ügy) 1 nappal érkezett hazánkba az amerikai bemutatót követően, és már volt olyan is, hogy egy filmnek több mint 3 év kellet, hogymegjelenjen itthon is. A sikerfilmek elég hamar ide szoktak érni. A Vissza a Jövőbe is garantáltan sikerfil...Ezért merem feltételezni, hogy az amerikai bemutatót követő 1 hónapon belül biztosan bemutatnák nálunk is.
-Amikor legutóbb és előtte leadták, 2 hét volt a válaszfal. Valószínűleg most is így lesz.
-Sikerült felvennem, de a felvétel SZAR lett. Élvezhetetlen.

Az én kedvenc jeleneteim:
-Marty "előadása" a színpadon, amikor kicsit nagyon beleéli magát a gitározásba
-(2.rész, 2015) Marty sikeresen megoldja a "küldetést" (Biffék beleszáguldanak az óratoronyba), erre odamegy hozzá a csávó:"Hé haver! Nyomj ide 100 dollcsit az óratorony újjáépítésére!) Az első részben még csak 25 centet kér az adománygyűjtőcsaj! :))
-"Doki csak az hiányzik, hogy belécsapjon a villám!" -erre mi történik...
-amikor Marty összetűzésbe kerül Biffel(elgáncsolja), Biff feláll, Marty meg épphogycsak átlát Biff válla felett
-Éppen megtalálják a zsarunők a fiatal Jennifert, ezt meglátja Doki és Marty, Doki: "...ha összetalálkozik fiatal énjével megbomlik a téridőkontinuum és megsemmisül a világegyetem! De legrosszabb esetben csak a mi Univerzumunk semmisül meg...", erre Marty: "Az sokkal megnyugtatóbb..."
-Biff félre-beszólásai: "Ez épp olyan vicces mint egy rácosablak egy csatahajón", "És most tegyen úgy mint a festék, és menjen a francba!"

Most is éppen ezt a filmet nézem. Nem tudom mi lenne velem nélküle!

Előzmény: Savithri (5)