Yoo Creative Commons License 2000.08.06 0 0 30
Nem bánt senki. Divatjelenség lenne? Elég szörnyű. Mellesleg a legveszedelmesebb terroristák fotóit le szokták közölni az újságok.

"És ne felejtsétek el, hogy általában azok szoktak a leghevesebben fellépni egy jelenség ellen akik valamilyen oknál fogva érintettek benne. Vagy áldozatok voltak, vagy maguk is vágynak erre..."

Ne haragudj, ezzel nem tudok egyetérteni. Hülye általánositás és kibúvó keresés. Én nem foglalkozom a témával mert nem vagyok érintett és természetesen pedofil sem? Hát... Jó ez az álláspont? Amikor közveszélyes elmebeteget gyógyultnak nyilvánitanak, és kiengednek, majd agyoncsapnak valakit vagy kinyitják a gázcsapot, legszivesebben kötélre küldenék az orvosokat. Főképp azok, akik abban a házban laknak, ahol robbantott. Persze nekünk, többieknek nem kell vele foglalkozni, mert nem nálunk történt az eset.

Hajléktalan sem vagyok, és elég hülyének néznél, ha azt mondanám, hogy az szeretnék lenni. És foglalkoztat a hajléktalanok sorsa. Segiteni is szoktam, összegyűjtöm az újságpapirt, hogy legyen mivel tüzet rakniuk, és ne büdös műanyagokat égessenek, és beszélgetek velük. Ez sokat számit, azt mondják, hálásak érte, ha valaki szóba áll velük, nem érzik magukat méginkább kirekesztettnek.

Állatnak sem érzem magam, és nem is vágyom állati létre. És állatvédő vagyok.
A két emlitett témában ugyanilyen eltökélt vagyok, és ugyanennyire keresem az utat, bár kilátástalanul és reménytelenül. De ha az én fiam nem tapos hobbiból bogarakat, az már egy lépés.

Előzmény: nickwarren (29)