Oké, de abban mi a bunkóság, hogy senkit nem veszélyeztetve, senkit egy pillanatig nem akadályozva el szeretném kerülni, hogy a baromarcú belémálljon?
Hogy miért tört volna össze? Ezt kérdezd meg a múltkoritól is! Bejöttek két autóval elém, a többiekkel együtt én is fékeztem, neki már nem kellett, mert megfogta a lökhárítóm. 8-( Az élmény pedig túl friss ahhoz, hogy ilyen hamar elfelejtsem.
Nagyon paraszt dolog valakinek a seggébe így beleállni. Sajnos ezt a "sportot" sokan előszeretettel űzik, pedig egészen veszélyes, nem is szólva arról, hogy milyen idegesítő.
"Nem igazán kedvelem az alulmotorizált papírautókban fogcsikorgató hülyegyerekeket."
Ha egy autó alulmotorizált, az még a jobb eset. Ha minden hülyegyerek Porschéval járna, sokkal rosszabb volna a helyzet. Egyébként szvsz a Suzukik nem alulmotorizáltak, a kategóriában elég jó menetteljesítményeket nyújtanak (különösen az 1.6 és a GTI). Az viszont igaz, hogy papírautó, ezért is kockázatosabb vele izomkodni.
Az esettel kapcsolatban pedig még egyszer ki szeretném hangsúlyozni: olyan nagyon ritka, hogy szabálysértést követek el, hogy meg is jegyeztem ezt az esetet, azért tudom ilyen pontosan idézni. A Lágymányosin oda-vissza naponta vagy 2-3 alkalommal is átmegyek, de ilyesmit még soha nem követtem el.