babi :-) Creative Commons License 2025.10.30 0 0 33375

"Azok azért egészen biztosan."

Életben és online is láttam számtalan példát, hogy aki nekem eladást tartott a gondolat teremtö erejéröl, a következö percben extrém gyűlöletben tört ki x y embertársa felé. (Csak ami szavakban kiömlött is sok volt, ha hozzászámolom a belsö gondolatait (mert az mindíg van), akkor a nekem tartott eladás tökéletesen elnivellálódott. Ilyet szinte minden nap tapasztalni lehet, munkahelyen, baráti társaságban, egyéb helyeken. De mondjuk ez rendben van, hiszen emberböl vagyunk. Csak a hivalkodás a kontraszt. 

De feltételezzük, hogy akad aki betartja.

'Nahát, nahát. 😉

Egy élő példa vagy.

Igen. Föleg önmagam számára. 

"Ez elég karcsúnak tűnik, többnek gondolom földi ittlétünket."

Tudod Füvi, a kevesebb mindíg több. És legtöbbször a legegyszerűbb a megoldás. Divat ma agyonkomplikálni mindent. Sok szóval semmit se mondani. Vagy nagy szavakat használni, ami mögött semmi nincs, vagy szerteszéjjel szaggatni, értelmezgetni mondatokat, aminek csak egyben volna értelme és jelentösége. 

Az ember minden mögött valami titkot, valami bonyolultat feltételez. És mindennek a végén derül ki, milyen egyszerű a megoldás, egyszerű az ok és az okozat is. 

(A szót 'karcsú', lehet hogy nem értelmezem jól. Számomra egy test lehet karcsú, de lehet hogy te ezt itt másként érted. A "többnek gondolom földi ittlétünket', erre válaszoltam. ) 

Előzmény: füegy (33374)