hitMan Creative Commons License 2000.08.04 0 0 24
Ugy latom nem sok tapasztalat cserel ezen a forumon gazdat. Lehet, hogy csak mi páran szeretnénk visszaállitani / viszonylag / a samsoni mivoltunkat. Akik hisznek a természetgyógyász halandzsában / tisztelet a kivételnek, mert azert ott is vannak jo dolgok, csak sok a kokler is / azoknak azt hiszem ajánlott a növekvő holdkor történő fazonigazitás. Amennyiben jól emlékszem, a Természetgyógyász, Elixir magazinokban hirdetnek vizsgálatokat amelyekből talán megállapitják a hajhullás okát.
Persze nem hiszem hogy ez ingyen lesz és ezért nem is mászok el Budapestig. Most pedig nézzünk egy kicsit hardcore irányvonalat. MI a vélemény / tapasztalatban már nem is reménykedem / a hajdúsitásról? / hmm, valahogy a mütét szót nincs kedvem alkalmazni. /
2 cim: www.plasztika.com www.sikos.hu A második címen van jópár referencia anyag.
Rendben nem olcsó mulatság , de a szerekkel is lazán el tudod érni ezt a pénzösszeget, vagy túl is szárnyalhatod. A szer ideiglenes, mig a másik végleges megoldás. Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is. ja és blrad te csak a kapszulákat szeded, vagy a pacsmag részét is hasznalod? Amikor olvasok ilyen ,,az orvos valaszol '' rovatokat , azt szeretem bennuk , hogy az a valasz , hogy ezt el kell fogadni, ugyanis senki sem azt nezi, es inkabb a hozzaallast kell megvaltoztatni. Volt olyan aki a farkat talalta tul kicsinek, es segitseget kert hogy van -e egyaltalan valamilyen megoldas. A no persze azt valaszolta biztos meg kicsi vagy, a szerelem fontos meg ilyenek. Attol hogy valaki ilyeneket kerdez meg nem biztos hogy egy kisfiu. Pedig odairhatta volna azt is, hogy igen mutettel ezen is lehet javitani.Nem azt mondom hogy ez a helyes megoldas, de ha valakinek igy lesz meg a lelki bekeje, akkor legalabb tudja , hogy van masik ut is nem csak a beletorodes. Ezek utan a dontes mar csak az erintetten mulik. Ezzel a kiterovel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem baj az ha az ember nem nyugszik bele a sorsaba es valtoztatni akar. Vegsosoron minden errol szol : a testepites, szolarium, hajfestes, stb. Viszont az esztetikai muteteknel el kell gondolkodni , hogy erdemes -e aldozni ra, es itt nem csak az anyagiakra gondolok.
Remelem azert a forum tagok egyszer majd ismet megengednek 1-2 hozzaszolast, es nem feleslegbe koptatom a billentyuzetet.
Igerem , hogy mostantol csak 2-3 sort irok es nem egy teleregenyt. :-)

csao