mtb Creative Commons License 2025.10.19 0 0 233377

Ettől a kísérlettől inkább eltekintek:) Odafigyeléssel, ésszel egy darabig még biztos elfutogathatok, biciklizhetek, de pl. versenyekre járni már nincs értelme, mert lehet, hogy a 70 évesek kategóriájában se tudnék versenyképes lenni. Minden gyorsítást kétszer is meg kell gondolni, bár a lábak még úgy-ahogy vinnének, de a "motort" meg már kímélni kéne. 
Nekem a hétköznapi órám egy Apple Watch, amik már régóta tudják az EKG-t, bár én szándékosan nem olyan modellt vettem. Ahogy ismerem magamat, állandóan idegeskednék a mérési eredményeken.

Apropó, Garmin, hogy ne csak mindig a panaszkodás menjen. Korábban írtam, hogy nyáron visszaváltottam FR965-ről 955-re, mert idegesített, hogy nem találtam megoldást a navigáció közbeni újraindulás problémára, és régebbi fw-t se találtam hozzá. Időközben többen jelezték, hogy ez a jelenség nekik csak utólag telepített térképpel (openhiking, turistautak) jelentkezett, a gyári térképpel nem. Úgyhogy 3 hónap után eladtam a 955-öt, de nem csak ezért, hanem mert képtelen voltam újra megbarátkozni a kisebb méretű és jóval rosszabb felbontású MIP kijelzővel. Ez különösen térképnél zavart, egyszerűen a kettő között ég és föld a különbség láthatóság, áttekinthetőség terén. Úgyhogy visszatértem egy új 965-höz, ami még mindig a legolcsóbb amoled kijelzős térképes óra. Egyelőre csak a gyári térképpel használom, eddig kifogástalan a legújabb firmware-el. 

Előzmény: Pinyo (233373)