repcsepista Creative Commons License 2025.10.18 0 0 2102

UFOzzuummm... miEeee... ŐŐK teemtettek téged, a bugyitokba vagy gatyátokba vannak, FIN GOD? -TOK $$$... Óhhh... haj hallj Égi Fény, repcsepit, tünj fel már az Ég Övén, ö valatt Lulukaja kajaKos?-arany bornew arany bika szállóAIk, Arany War Ótvar?
                       1.: 10/18. A KÉP? FITA UGYIS HOGY MOST CSAK MEGJELENTEM MAG -AM MTK FM-AM RÁDIÓ? DIJÓ DEJÓ? Te ti tá töröLitek töröd a te dijód? Mogyoró, Óh de jó a habos sütemény menny, ott van a lerbe,(HITT HIDD LER) a sötőbe, ki?- sütötte? Hadd el hadd, ha nem bánt snkid (kit?) hadd beszÉljen, de olyan ismerŐs? Most is, ez lehetetlen mert olyanok, akik olyanok mint én, kard nyult nyul? -barlangjába,szerte serte szét nézet,HONJÁT? - nem lelé ott-honÁt,a saját hazájában -országában,am nem az anyag tart össze bennünket, hanem kié a föld, és a PÉNZ -NEM NEMESEINK seje haja... hajja hajja haja...? A VASASOK VASA SOK SASOK-BAXOK MEG HASOK, FAXOK,LUBRIKÁLVA VERED,A SZEMED AZ ÉGRE MERED, NA AZONNAL MAGOD HUN GOD,MA GOD, MAG AD VÉGE? HEJ COMBAT HELL, NAGY VÉG ÁLLOMÁS Fita, MI MAGUNK, MA-GOD, MAGYAROK VAGYUNK, NA MOST ÉN AZ ÉN MAGAM -MAGAD-MAGOM -MAGOD -MAGUNK VAGYUNK HANGOD? Talán az mára álMOM, hogy mnden elem -lelem ellemem ellektromos -magnesez zzz... mágnesezés,és FÉNY? FÉNY ÉL, CSAK FÉNYBEN FÉNNYEL FÉNYT NYEL (MAGYAROK ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE???-VANCSA ANCSA MANCSA PANCSA TUDÁTOS ÉL ÉLET!!! Na most, azok AKIKET NEM IS ENGEDNEK GONDOLNI -ÖLNI??? KRISPIHUSOD A KERESZT? -FÁN,OMLOOTT -OMLIK PIROS VÉRED,ÁRTATLAN HALÁLLAL, MIATTTAD LETT VÉGED? TAPIZD PIZZA, MEG A PIZZAI FERDE TORONY TRÓNUK, VAGY BÁBEL?- VAN VÉGBELED? HUS -MAN MENÜ? -SÁR SÁRA ÁRA? Fita, itt egy átlag kis telek, 1 millcsi 500? -erre beverenek 30 millcsi zoombizoom mert csökkeni kezdet az hus áom állopmáNUK?-fita az anyag mind atomokbull? -bomba bamba a bamba...a bankba BIDI BIBIS banda...bon (CSONT) árok?
                      2.: Hadd el hadd, hogy MA ÉJEL,MI? -MAGYAROK,MI CSINÁLTUNK EGY SZÜRKE (UFO-ka) EMBERT? Nincsak e föld, anyagából, de olyan, hogy amit tegnap emlitettem,kristály -szilikon BULL? -FITA AZ ELEKTROMOS IS MEG MAGNESES IS $$$...ZZZ... JÉ ZZZ... TÖLTÉS, AMI AZ 4 SZÖGLETES ÉDEN-EDÉNY KERETEZÉSSEL VAN CSAK! VANCSA ANCSA KANCSA KANCSAL KANCSŐ ANALA KANALA KÖRBE KANÁLISSAL? FITA KÖRBE VESZI (FITA MAGA A FÖLD TENGÁRAIVAL KÖRBE, EGY HATLMAS AKUMLÁTOR ÁRAM FEJ-LESZTÓ?) AZ ÉDENT,EDÉNY, CSÉSZE ALJ,A 4 FOLYÓ? HOL SZENVEDNI JÓ JOJOJOOO... NA A KÖVETKECŐ,MOST FORMÁLTUNK EGY AZT AMI MI EMBER ALAK? (FITA, EZ IS AZ!!!-CSAK A HULLA RABBLÓK GOD DOG DÖGÖD, DÖGÖLŐAIK? -A HAN GOD? HANG ADÓAIK? -FITA AZOKHANG TALAN OK!!! AGYAG BULL, ANYA GOD GOLD? -na ami most ez az anya -god,van benne GOLD AZAZ ARANY ARÁNY VIRÁNY IRÁNY? Na most, ZITT EZEK SOHA NEM FOGJÁK MEG ENGEDNI, HOGY KÉT MAGYAR OK ALLAHOKK ÖRÖK EMBER -PÁR,EGYMÁSRA TALÁLJON, NOD A KINOD FÖLDÖNG? A DÖNGETŐK MEG DÖGLŐJAIK (JUHUS MEGHALT ÉRTED? - MIATT SAKK MATT AIPAC? Fita, apunk (DE EZT APAI ÉS ANYAI ((MNDEN ÉRTED??? -VAN?) NAGYAPÁM MMM...) ,te előbb vagy,és te magad és magadÁTOK PÁL OTT? - csinálstad bum stedrá, sakalaka bummm... és mag-ad csinálod,mag ad nak nak nak...IGY HA NEM KELLETT VOLNA FÉLNIUK,HOGY TE IS ISTEN (FIA) VAGY LÁDD JÉÉÉ...ZZZ...MEGJÖTTÉL, EL SE DÓ, MENTÉL, VELETEK VAGYOK E -VILÁG -OD,VÉGÉIG, AMI FITA, MIKOR VÉGRE KEZD KINYILNI A SLICCETEK? NA MEG MARIKA MARKA MÁRKA,MARICA MARICA MA RICA KÉRLEK HOGY LÉGY AZ ENÉM,CSAK AZ ENÉM,CSAK AZ ENÉM CSAK CSAK CSATT...MENNYDÖROG AZ ÁGYU ÉG? -FÖLD RENGÉS, EZT A FELESÉGEM, MIKOR VÉGRE, JÖNNEK A GYEREKEK (MEG 1986 MIKOR KISZAKADTAM EBBULL A BAXODA LÁDA? - FITA EZ IGAZ! NEMIGAZ?
                      3.: ÉN MINDIG REJT...JELESEN DALOLJAM REJTJEM REGŐLJEM,AMIT MIKOR MÉG NEM NÓTT BE A FEJEM LÁGYA,ÉS A SEGGEMEN VAN A TOJÁSHÉJ HÉJ HÉJ HÉJA, HAJJA HAJA AZ ÉGNEK ÁLL, BESZÉLTEM APUÉNKKAL, ÉS APUM, FIAM HA ANNYIT TUDSZ MINT EZEK,ÁSD EL MAGAD! NEM AZ VAN CSAK ÉS CSAK AZ? -LEHETSZ PRÉDIK-KÁTOR ANAL KOTRÓ MOÉ BOTUK BÓTUK? HÓTTUK HÓTT VÓT KIHÜLT, VÓT, TI LESZTEK? Zna itt KINEK??? -na meg még itt katorász Ijónk? Na amit egész, ész, éjjel,fita az IDŐ? -AZ I-D? -Ő ŐK? M? -MEL MELLEL? -ÉS AKIK A TEREMTŐK,ŐK ŐK HŐK, SOSE CSÁRA CSZARA HŐK HŐK HIT LEREK,(FITA A-DOLF A PISZKAFA FAK?) ELMULTAK MULNAK ÉS MUTÁLNAK? MUTÁNSAIK KAKAKINUK KUKUKANUK UTON ÁLLÓ ÁLLATOK TOK, ÉS TÖKÖLŐK? Na most ugy, hogy csak KÉP LETESZEM A FEJJEL, ÉS ITT VAN A KOLOMPOLO? MOST EBBUL A FÖLD ANYAGÁBULL,ffita a bull az egy nagy ELKTRÓ MAGNET HÁLÓ? HALLÓ? (FITA AZ LÁDD A HALAK? -A TÓBA TÓRA?)Fita,minden a MAG ÉS MAG AD,.ÉS MAGUK MAGUK? Fita, hogy mért kellett A MAG -MAGYAROK -ÁT, TORKÁT EL VÁGNI,LE FEJELNI,KOPPAN ÉS NÉGY RÉSZRE KATI KRATTY...JUHIKA? AZAZ MIK KIK AZ ÖRÖKÖS ÁLDOZATAIK KINUK? Fita most menn a bika hentes fele, a palesztinok sem nem arabok -szemiták? MOZOOLMANUK, SEM NEM KERESZTÉNYEK, na most fita,én találkoztam itt amcsiba,leirtam, és lihegek mint az üldözött vad, elepedek im szomjasan, és térdeim már roskadoznak,U -Ram,irgalmad szomjuzom,na fita,a halál az mindennél itt, kivánatosabb alma? Na most akik palesztint mondanak, vagy magyar -ok, azok anti szemetek?
                       Innenn... na azok, akiket itt, ládd most csak az hogy szürkék? -Fita,egy olyan,hogy a föld alapanyagai, azok rkistályok,(kwarc swarc? -kova kő, kasza kő?) és most egy ember (magyar RULL) formátcsináltunk, ládd most is van a testünk, ami telejesen NAM NÉMA?- le testelt, és csak DAM? A DAM ÉS MADAM ADAMADA ATOMOTA? NA MOST, EGY OLYAN MNT EGY TÉGLA, AZ EGY OLYAN ELEKTROMOS DOBOZ, (FRIGYLÁDA) ÉS MOST AZT,ANNAK A TÖLTŐJE AZ AMIT IGY ÉDEN -EDÉNY (CSÉSZECSÖSZŐALJA) AKUM-LÁTOR RRR... RORRR... VAGY EELEKTROMOS TÖLTÉSE VAN, LÁDD AMT BETRIK TRIK? Fita amit KINEK -ÜNK, na meg ha valaki érti érzi Ijónkat, meg sokan vagytok, MI CSINÁLJUK JUHUK HUKK? - MAGUNKAT! -fita most akik itt balra vannak a fejemtul, azok roppp...robotok?-FITA RÖPPENTEK most, ládd a SZAVAK VAK VAK VAK...HAN GOD? -DE A GONDOL -OD?-FITA HA FÉNY ÁR? (nincsak 1984 adj neki energiát FÉNY, és adott és abba a pinutunban, mikor te egy gebe vagy ebe, azonnak FÉNY CSAK FÉNYEL, ÉS NEM LEHET ELLEN $$$... eged? FÉNY, ÉS AZ VAGYOK, FÉNY A FÉNY ELLEN, esetleg a segged?) Na amit akarok, hogy ezen kutat ás, ásd el magad, mag ad,te is magad át csiálhat666... mit csináls csináld jól csináld, veszek neked müpinát, veszek neked háromdeci geci kevertet?
...https://www.coasttocoastam.com/
... ha muk? -hamuk,a szemetekbe $$$... bibis p$$$...

Előzmény: repcsepista (2101)