repcsepista Creative Commons License 2025.10.16 0 1 2097

UFOzzuummm...miEeee... Koromfekete nap, nappal? -bennünket ketakarnak egy felete Pátre fekete Pál paplannal? 4.: Kávézzuummm... tea a tea fáről, tejjel, tejfa, méz Kánea kanna számra, Káldea Kálifornia? A Maricaja marka? -Marcikaja méhÉsz? Ime hogy van belső (szilkon vagy krsiálybull, kristályszilikon fábull vasbull?) ember, rim-rámember? Jaja ha nincs halál mi van?Amit most is prózálok,kell legyen fényed,hogy olyan hogy vég -véglek,Juhlika a lábát fel rugta? BbLila szét tárta, a megnyitott szent BbLila? Fita, na amit mára álmodtam Papp-Váry? -(fita már nem pasSzóll, mert csak ha olyan ami betü, xy? -azaz gyi, vagy lyi ami csak lágyitó lenne de az is ládd XY-Lonka,azaz ki van adva a YoLawnka, vagy X -nélkül, nincs Ypszilonka sonka?Elemérné (Sziklay ((ai. megint)) Szeréna sziréna, Magyar !- te most árva, elhagyott, veszendő end ő? Minden nemzetek közt lenn a földön fekvő, feszkszik sir kó alatt, JuHUs megwáltváltó,(nincsak ha az állatokvére,többet csak kurvakok) Magyar legyen hited? HTT LER? - a tiéd a jövendő? Na olyan, hogy valakit leirtak, olyan sincs sin sinsin sins-ing $$$... gatya? íKingekkinge, bolha az ingébe, átlátszó, -na a ty is,tyutyuk. Bölén bika töke szára, lötyögóst? Irtam, hogy mi ennek a fekete na puk nak nak nak..csak az alján lehe tbejönni, és ott vagyunk, ládd mint a madarak, repkedünk körbekörbe ming mndenb madárnak nics szárnya? -(UFO-k) azaz nem vagyunk ebbe a a aaa...nincsak ez egy kóNUKbaxó óllaik,és csak éghetó anyagukkal, léteznek, és itt minden, na mondjuk itt egy puca arasznyi lét?-de elég? -Ahol a hol? -a kezdet ott a vég ég? Fita, nem az amit mostha te képes vagy gondolkodni magyar rull, az bizon az ÉG, de ÉGI FÉNYEK UFO-k? MOst van a künső -teremtmenüik, ki teremtett téged? Na ahoz, hogy amit látni kell, kellene? -kéne?
                     5.: Most itt délután van és az agyam irtóre le lassult, amitt szavakba vak vak vak...akrnék vakerálni, azt itt ami itt mnden VÉGES VÉR ERES MEG VÉRALLAHALA FUTÁS, RÉGES RÉGEN $RÉGEN VÉGED ED EDD? ESZED? Na van a magyarok fény madara, dara, és csak azzal lehet látin,és ha most te ezzel, fita, az neked kell gondoolni, vagy kinek? NEM LÁTOM, DE HISZEM ESZEM? -akarod látni mit eszel? -ahoz most gondolkodnod kell, az a benső ember, *mindent lat* és annak csak fénye van! Na most, az van, hogy MI MAGYAROK SOSE HAGYJUkK EL EGYMÁST, AZAZ AZ A SZÜLŐK,AKIK ELHAGYTÁK GYEREKÉIKET, MERT AZT CSAK A BENSŐ FÉNY -MADÁR MAGYAR -OK EMBER-E KÉPES,GONDOLNI,(FITA,AZ AZ AMIT ITT CSUKRA) VAGY HA NEM? -NA AZ A HALL ÁLL? Fita az hogy ami most október, innen egy évre, egy fekete paplannal , akik itt bent vannak... na megint,van az hogy akik az ür -hóditók,TEMT LOPOK OSZTÓK OSZLOPOK, MAU ZOO LE MUMMYAIK, azok ROBOTOK? -azaz azok ha te látni akarsz, olyan nincs hogy halál, hall áll? -most robotuk lettél,annak ellenere hogy nem ver bottal az Isten? Fita,nagyon gyengenek érzem, ahogy a levegőt nyelem,és hogy amit a felesÉgem gyerekéi, ezt senki nem olvassa, jobb lett vona, ha pénzt csinálunk? Na az hogy kinyitni a szemeteket, rajtad kivül senki nincs, aki csak esetlege FÉNY ÖZÖN? Zna az meg még jobban meg vakit, (na mikortalálkozok a mi FÉNY ÉGI TESÓINKKAL, CSAK ÉN MAGAM IS FÉNY UFÓ? -FITA TE IS,CSAK MOST HA EZT TUDTÁTOK,A SZÁTOK TÁTOG,ez az, hogy én amit akarok, hogy igazIbull talÁLkozni ÖRÖK ÉLŐ ÉLNEK TESTVÉREINKEL (FITA DE HA NEM A MIENKKKEL?) A NAP FELKEL,DE KELLETLEN?-KELETEN? Fita, az amit mára is, mit ad annak, akinek nem jut jutott kapanyél? Az oááá... zzz... nekem nem kelle (halál oh oh ohhh ...fita itt beszivod a levegőpród,n aaz se a tied, fita ezeknek csak a guvad, lédd ezek moszatokon is, na az vagy nekik, meg gazok,ládd a több csak csalétek, vétek, és ha nem eszed a hust, nem iszod vért,kész,nem vagy benne a buktába? -semmi, hanem csak ÖRÖK ÉL ÉLET? -ÉLEK?-DE NÉLKÜLETEK,MA A KIS FÉLTÉGLÁM NÉLKÜL? - MEG A GYEREKÉI NÉLKÜL? -NÉLKÜLETEK?
                     6.: Naz az amit láttam, hogy... az élet, az fény és csak fénnyel él éltet! - ennek ellenere, ha emlékeztek sLeuth tesóénk,minden élő, mert ki mi hozta létre? Nincsak mag az amit most már azóta, hogy bitta,hogy előbb mindenek előtt a hang van, HAN .GOD, meg zörelyek sistergéeszk szizseg piszeg piheg... lehell lett, -ami fita az hogy $$$... az is végtelen, semminek ami van minek? - nincs vége, jaja a ha gondolátod, de ne, hanem te csak hinni inni vágyom én mindig, hinni éltem?- végéig,NINCS OLYAN GONDOLÁT $$$... csak csaj, seebappa lupa sees máj baba? Zitt amit akartam, hogy ha te (János8:51) 51? -De előbb, a magyar-ok gyere kid, a szüleid itt? - nem csak legyilkolják, hanem fita, Szabó Dezsónk,ha a nevét leritam,itt is töröltek,ja Drabika Jnacsink Fercsi báytánk stbbb... tbccc... 1945 muris magyarul beszélni a magyarorokhéázában, bameg a fehér házban Withe Hause? -fita Kossuthék, ninsak fizkakialgis haz lettek vágba,na azért lehtelek lehel betöltve,mnden magyar ok ember egyenlő??? -na azzal, most meg nyil nyillal a menny nekünk oh örömöm? -jjaja a lábam megbotlott János bácsi a csatába... BbLia lába köze, nyomok, a tied, na ezért ...(fita ezért lehet hogy fekete lepel...Zitt amit akarok,hogy MINDEN VÉGTELEN, UGY AZ ÖRÖMÖK MINT ÜRÖM? -JAJA ÜR HÓDITÓK PARANCSAL CSALÓK LÖKÖTTEK? LÖKÖSEK SEGGÜKBE GYUTACS KANÓCCAL AZ ÜRBE LÖVÜNK,JAJA AZ ÜRGÉIKET? Fita, kezdetben vala az IGE? DE AZT HISZEM, CSAK A KÁROLYI GÁSPÁR FORDITÁSBA? MERT ŐK GOD?-DOG? AZ TE VAGY? HA TUDSZ UGATNI? Most maradjunk abba,hogy az IDŐ -TÜDŐ VÉGTELEN? Ha te a HIT LEREIKBE VAGY, AZ A HIT LER, FITA, EZ AZ EGÉSZ EGY BELSŐ ÉGÉSÜ PURGATÓRA POKOL ÉGETÓ KEMCÉIK, ÉS LEGFELÜL A A AAA...ANGYALAIK, AZ ANALUKKAL MUMMYÁJUK JUHUKK ÉS NUKIKKAL, MEGTISZTULÁS,ÉS MI A TÜZZ? BETÜZZ? Most melőtt ezt elkezdtem, láttam hogy hogy tudom esetleg,megmutatni hogy itt a bibi bibis? Zitt vissza, most 2023 Október 10/21? -nem vagyok benne bitta, de a körül, most ugy,hogyha nem tudom hogy csak ÖRÖK KÖRÖK ÉLETEM VAN, (fita itt kell látnotok,hogy a mi apunk,mindig veleünk vannak, és ezt neked kell meg tudnod? .mikorkész van,ennél talán,ha lenne halál, de nincs!!! -akkor se tudnék most meghalni mert TI VAGYTOK A SZEMEM FÉNYE, ÉS TI IS UFO-k VAGYTOK, VAGY PUFÓK? Jaja, ziitt most ugyis hogy... mire a kisunkám végigment az utcán -zsákut, fita ez a föld pora sára Sára ára, amibe be ugrottunk (fita a kigyódógyik a mod álmod?) Zna most vagy vége,de te csak Pál apósodra gondolsz, vagy most mindenkinek van saját ufo-jah? -most fita,mert ő gondolja? -vegy te, na ez lenne most a tétel,amit még jobban,de szeritem, amit eddig begönygyÖLtem,csak ki göngyölni és gyöngyük,gyönyörü szép a menyekbe, jaja benne vagy, és az az hogy mi sose hagyjuk el egymást, fita nekem önérdekem is, hizz hacsak Hacsak meg Vöcsök, kergetik egymást?
                       Innenn...azt amit akarok,hogy igenis vannak tiszta teljes FÉNY NÉLKÜLI GÉPEk? DE AZOK HA MEGHALOK, TÉNLEG NEVETNEK RÁM AZ ANGYALUK LUK LUKA PU? -is $$$... MI A fene,nem is tudtam van nagy $$$...na hogy csináltam $$$... te tudod hol a véged? -végbél végbélszél beszél $$$...na most hogy lesz kicsi $$$... $$$...fita, nincs $$$... csak nagy csitt csatt padalatt,biró szarik szék alatt...
... ha muk? -hamuk $$$... fita, a hamu az katalizÁtor torr...disznódisz torr... HIT LER? Sidrák, Misák, a bed Négó,és van egy ládd HÜT Ő, HIT HÓ? TÜZZ Ő,KI BE TÜZ? ÉG A VÁROS ÉG A HÁZ IS...ÉG?

Előzmény: repcsepista (2096)