repcsepista Creative Commons License 2025.10.14 0 0 2094

UFOzzuummm... miEeee... hej élet él éle élek? -ha meghalok,nevetnek réám az angyaLuk? -analuk, nem anyakaja? -apakja kos?
                       1.: 10/14. A KÉP? GÉP? GÉP? KÉSZ? Ki csdinálta, mi? -miért, ért? -magyar RULL... stbbb....tbccc... teremjetek jó gyömölcsöt? -de azok közzül is, a legjobbak bak, a szésép sepa szeplőtlen lőttélen szüz Marica makulátltan GOD msgának kiválasztotta? PÁL -fordülő? -ha ham ham ham...nem eszitek a jUHust nem iszod a vérét, és a HUsod (vered) neme coffolod abárdölöd (rajzölsz vered mig mered:) abárdozod, az UR kiköp a szájábul és bullInana meg orgiázhacc haccaca haccaca Goldik Mummy malacca jaccaca jaccaca... a kutyAIiknak (macskaja) se kell? Most a szó szól leg szorosabb értelméhbe, FÉNY J ZZZ... na amiket betudtam lopni, a lopótökbe, hogy EGY VAGYOK J ZZZ... ÉS A MI ATYAMAMANYAPU? Zitt most látod a napon, vagy na pu? -a pu? -a nyum apum? -fita az a HANG -OHM OH OH OH MILY ÖRÖM, ÓH MILY GYÖNYÖR. MELY LELKEMEN? -FITA,HA NEM LELTELEK VOLNA MEG... eze megint külön mese, mert senkivel a szüleimen és faluelükeiken fa lu lu fa fejfa )Trója falu?) és Mi is ufo-k vagyunk! Na olyan, hogy a magyarokra okra orka, olyan ŐrdögÖD hulla hullott, halot? ZITT A KOVA KŐ, MI AZ APÁTOK KASZA KŐ? Most amiket eddig is, ládd én találkoztam az ÁLMOM VLÓSÁG -OD ADUM -MODA (HAN) GOD, NA MEG MI AZ HOGY DOG? -MA, ITT A HUSÁN GOD, A TORKOTOKBA KIGYÜÓGYIKA KIGYÓ GYULA, -AZ OSTYA HUSSÁ VÁLIK, A BOR VÉRÉ? OH MILYEN DÁRGA KŐ? -A PUD PUDLI KASZA KŐ? -CSONTOS? -FRONTOS? FORINTOS FINTOS ÉS PENGŐ PENGETŐ? PENNY LUKA?LUKAS? NA MEG A KAS? CA$$$...SOS A MRHA TE HEN MÁRKA TOK? JUHTURÓS PU NA, SÁRA? DEBTRECSGNE KÉNE KÉNE MENNI? DERBŐR ZZZ... BŐRZE BŐRE ŐRE?
                     2..: KI MI? KRÉME RÉME-TEREM TETTE AZ M-BŐRT? BÖRTÖN -E? BÜRTÖNÉJBŐL SZABAD UL? -SAS SAUL SZÓL?- ÖLT LELKEM? FÉNY M? HA A RÓNÁK? KI RÓTTA? -FITA FÉNY? VÉGTELEN E?-NA AZ ÉN MEG TE, AZAZ Mi is ufo-k vagyunk? (KONMOJA?) -jaja de ŐK KISS CA$$$... LUKAS A KAS VAGY A MARKA MARKOTOK? NIncsak az ÉGEINK,na az nekünk az a vaLóság, Lóság ( Lo vasaló, angyal vasal gyalul?) ládd ló lóság husáng? -ha lelek, mag ad lu fa falu vas ara? Fita amiket a Mi is ufo-k vagyunk! Eleinte nagy részét törölték de gig gazok? (fita direkg zagyválktam ládd Ijónk, van ellenszervem szerva szennyem? Zitt ne feledjuk,hogy ITT EGY OILYAN AIDÁKKAL -AIDÁCOK, RÁCOK RACCA RABA BÁNT, HOGY EZ EGY OLYAN ARtIFAKULL SINTETÜKE ARTIFAKÓLAIK ROBBOTIK TIKA ROBOT ICCA ICÁKAJA KOS, VALA VALLAGOD?-GOD GOD GOD... GO GO GO...VICSOROGJATOK? TUDOD A KLOÁKÁ KÁKÁ
TOK VICSOROGTATNI? GOD IS GOOD? VAN FOGA? FOG ALMA? Fita, zitt hogy ami van, az NAP -NÉP-E PEPE (FITA A PA LESZ TINÓK,NEM SMYTÁK? -IRQK IRÁNY -IRÁN? ÉS ABBA AZZAL ÉL? ÓH TREMÉSZET MELL SEM KÁM JÓFET, NEM LÁTHAT TÉGED? NA MOST, MINDEN CSAK ÖRÖK ÖRÖKÖLT KÖLT ÉSZET? ÖRÖK ÖLT? INGYEN BINGYEN TÁLIBER TUTÁLIBER MÁLIBER MÁLNA SZEDER MEG MINDEN GYÖMÖLCS AZ ERDŐBE, CSOROG A NYÁLAD, VAGY TE VAGY A JÓ FALAT? BE LETTÉL FALAZVA, MORICKJAJ FOSS A WC FALAT, AZ EGYETLEN FALAT? Fita, a BbLila folyása ...lila? -A KÁCC MOZSI MOKAJA...Zna vissza hogy MEGBÁNTAM HOGY EMBERT, fita itt csak az ŐŐK, ami most van A DAM ÉS MADAM? Nincsak mi magyarok, mi mag ad, vagy a dam? - az az hogy olyan hogy ami BÁBEL BEL -BELE (HORR HARANGJA???) BELLA BELLÁMAIK AJKA AJAI AJAJAJJJ... Maga a GONDOL LÁT? Fita, itt vakok vezetik a világtaLanAIJUHUkat? MindEN ami ÉPIIT PIT ÉSZEK? ÉSZAK -DÉL -KELET -NYUGAT? ZITT MOST MI AZ HOGY KERESZT UT, AMI GIZIKÉT KERSZTEZTÉK A GŐZEKÉVEL? Zitt az hogy akik UR ALMA,ÜR ÜRÜK (fita ha te jHUsuk vagy? -na azzá kelle lennetek ennetek?- ÁLMA? Na fita, vannak a FÉNY -GYERE KÉINK? -KID? -DIK? - A MO?
                      3.: Na na na nana...az hogy HAL ÁL? Most vannak olyan kis kristály tégelyek,kis gömbök, és benne kis pici halak,és meg rázod, és uszkálnak? FITA, ITT AZONNAL, HOGY NEKED, NEKTEK MAGYAR -OK NEM LEHET HAN-GOD -TOK? Zitt akik az ÉPIT PIT (pitim) ÉSZEK, NAGY MERÉSZEK, na fita, most van az ELLŐ TEMÉSZET, ami minden a GOD? -DOG -OD? -DÖG?- ezt nagyon nehéz EZZEL A AGY AGYJ VELŐT? VESE -VELŐ PÖRKÖLT?- fita a vér az hugysav, amónia? Vegyük hogy most rögtön,akik még mag -magyar -ok? Na FÉNY- OK ÉGI FÉNY, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN? Zitt van alőttem a szememben Goldgotán, hogy az hogy GOD -GOLD DOG -OD? Zett torr hogy nyitottan egy topikulát,Krisztus egyben az Anti Kruszgtus...de megint, ami nagyon frontos lett volna? -smirna! -foss.., illat tár házAIK ara a rab ára? Istenek a magnes mezőikbull tereikbull, és hogy te mü faxiszákuk $$$... kukta? Nincsak minden a KERET ÉS KI MIT SZERET, ÉDEN -EDÉNY KERETÉZÉS, LÁDD A KÖLTSÉG VETÉS? MELEG ÁGY?/AGYUK-ÁGYUK???- Zitt most ha azt mondom, NINCS HALÁL? Akik kakiAIkba férgeik, fita izé zzz...na leirtam hogy KAKI, az ami a katuna ruha rühe zubBoNUK? fITA A top tip top titok, az az hogy amit te nem gondolhacc... ölhecc... láthatod, ládd V.During, ha látna ufo-t akkor se hinné? Naz akik már teljesen kihültek, azok csak a a aaa... fita, itt, csak olyan bióanyagok, ládd láss az iszapba, (mi ott $$$... fita anum,ossze kakarom hozni a horrni családom,na azhol vagy föld zöld,vagy pénz? -na ugy ahogy ládd hihettek HIT LEREK bloondi bolondoz666---hacc, nekünk a pénz nyomnása és CON KAUNT UNKLE SAMU KONTROLLA TRALLALAH (SMYTHA CÖRKÖL PÖRKÖLT?) TÖKÖTEK A SATUBA?-FITELITEK JÖN A DICSŐCSEGGECSKÉIK KIRÁLYA nincsak ugy le zaporozsje, látod magad a tükrükbe a tököd, szára, satuba,vagy GOD DÖRRR...) korhadékok,na nekik az is ugyanaz, mint menha sugar, most fita,akiket jó pénzért meg vassá -rolltak, (nincsak az egybe olvasztott tömegIGÉiket?) am most itt minden ami még mag tara tar -talmaz halmaz, jaja végtermékek,nekik,akik már tiszta fa tiszta, egyse...fita ezke a moszatokon --na annyi esetleg vagy moszatuk? -alga hallga?-ha hybridek is redek rodegkek, fiteLIek,de a torkotok, el lett nyesve? -faló vas a ló gépezetek, transfomák mák, KÉPEK? -azoknak csak ládd a nyüveik, moszatAIk, MO? -SZER -SZAR? Most azokat,ládd NYISD KI A SZEMED? - MED? Na ez az, ládd BABA VANGA? Na meg a MAG -MÁGY -MAGYAR EMBER BRRR... BERREG 100?
                   Innen.nincsak a TEREMTŐK TŐKÉSEK TŐRKÉSEK,MEG METSZENEK, AZAZ MI AZ AMI?- MOZGAT666... FITA, ITT MI FÉNY?-ÉHESEK ÉBEREK ÉBREN CSAK A SZEME -SZEMET, VAGYUNK, AMI KI AD NEKTEK ENNI? FÉNY? - Nincsak nekik a gazok-gázok -gáza ára? -minden ami fossillat Foss Illah Villah? ? -lila akáczook? Ezt ugy,hogy hate nem vagy FÉNY, FÉM? -és az lenne, amik csak az nagy olvasztóba, és csak azok a vacak minek, vasak,vaccoghattok, akik ládd nem a vassal vasalnak (GOD A TE HANGOD?) hanem vas a vas vaslt ló? -jaja de avas? -ha vas? -has $$$...Fita,du, de de dede szaladj a fin-god előtt, du? FITA, ÉN FÉNY ÉS NEKED FÉNYLJEK, ODA VISSZA? -TISZA VIZE DE SZÉLES... a babám,csókja de édes anyám? -találmánya? -manna...fita, hol a gyümölcs csősz? -nnicsak égi manna égi manna tápáld bágyad lelkecském? -gid,gulászta?-macskaja kaja?
...fita, itt tiszta kosár üres, esetleg kiflik...
...https://www.coasttocoastam.com/
... ha muk?-ha muja,mutáns AIDA AIDÁCÓK MOK MOKA, hamuja $$$... van? -MULTJA? MULTIK MULTIK? GOD DOG DÖG GOD DRRR... sock stock & öl, olt?

Előzmény: repcsepista (2093)