repcsepista Creative Commons License 2025.10.14 0 0 2093

UFOzzuummm... miEeee...Égik érő létra? .mennünk megyünk fel a padLásra? Te üdvas odvas Égi -hajlék, rólald zent énekem, e -világ? -nem ismer, de te te te ...ti ti ti...ismertek /mertek? -vagy nekem? -én neked? -nélküled nélkületek a mennyország is vád?
                       4.: Kávézzuummm... pár csepp méz, tea a fejfáről koponya, és a méhek kaptára? -kópja? Amit mára, hogy MI MAGUNK, CSINÁLUNK MINDENT A MI MAGUNKBÓL? MAGA -MAG-Y ÁR, -MAGYAROK? Fita, az ujjabb történelmi mi? -betörőket, mnden olyan hazugság, ami megint, az ürbe lennünk vagy vagyunk? -ürülékek ürühlelkek? -ja mit leltél? -mag -ad, ha van tojásod? -az egy sejt? -sejted? Ma az hogy IDŐ? -ZZZ... az hogy idő?-tüdő de tudó?-fita,ma de közbe,mikor most is el időzök, az én időmbe, ha birom tüdővel az bizon tuuu...tun? -és hang! -de fénnyel? han god? -aha látom? -értem, is meghalt és az UR? AKI KUR? Nincsak én ezeket látom, és mos is előttem van.és hogy az ami oááá... Naz mindent mi hozunk létre -látra? -és mostoha fita,az hogy MAG -MAGYAR -OK ISTENEM, PÉNZ NEM? AZAZ MOM,MAGYARORSZÁGOM HANGOM, BENNEM VAN, és ezt ugy,hogy ITT IS AZT AKARTAM, AMI VAN? Fita azzal hogy valakim, Mi is ufok vagyunk! -unk -unokám? -vagy unokaja? -abram, vedd a pacalod, mi lett az unokajával? -ha nem észlek meg először, megesz a kutya? Azzal ismát megnyilt az ég nekünk, és megprózÁlom,hogy egy olyan, hogy egy amit mennyek országai,ami akik ÖNNÁLLÓ? FÜGGETLEN HA JUH SZÉP MAGYARORSZÁGOM NYEL MA KACSÁT HÁP HÁP HAPPP...Ime ami van, egy ÖNÁLLÓ... ládd egy saját kis vállalkozás,na mikor 1999 Decemberbe haza mentem,ugy ahogy a fiam 20 éves korába, nem jövök vissza,hanem jöttök utánnam nam nam nem? Fita nekem menekülni kellett az Mi országunk, országunkbull, és igy jhogy kard nyul baralngjába,és hon-át, nem lele saját hazájába?
                      5.:Most se találnék senkit,aki velem össze -dolgozna, esetleg Ijónk,aki ha valaki gazdög akara lenne, az az, mi az? - ELEVE ÖRÖM -BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, és most Ijónk,fita,amiket leirtam a találkozásunkról,(ásunk) és az az MAGYAR OK ÁLMA, ÁLMA FA.ÉS ALMA? ZITT CSAK AZ MIT MA VÉGLEG. HOGY NEKEM NINCS HALÁL-OM -LOM? -LOMP? KOLOMP? Ezt most mégis az álmom?-Fita, az hogy Magyar -Testvéri Közöss ÉG? -az örök nappal ( van saját külön bejáratu napod?- csak, és minden nap karácsont? -zöröghörög, Zitt az,hogy AZ IDÓ ÁLL? Nincsak ma áttudtam passzirozni,hogy az a mi (ami -fita ami magyarok országsa,és máskép tudnék visitni,sirénázni?) vagyunk, MOM? -VAGY MTK FM? -AM? VESZED AZ ADÁS -VÉTEL? MIT VÉTETTÉL, HOGY KI ÁTKOZOTT LETTÉL? Naz hogy a fiaim, nincsak a magyarok nem dolgoznak össze, hanem egymás ellen, amit most akarok...NA ÉN TELJESEN MINDENKITÓL MINDENT FÜGGETLEN,SÉP SZÉP MAGYARORSZÁGOST GOST, TESTVÉREM, ez ugy, hogy csak egy örök testvérek, örök párba,)szószerrni két testvér szkiták -szitttyák ládd egy pohártból isszák a mustot, pifta? -nem mert fff... de egy?) és most A MI ATYÁNK EGY ISTEN, ISTENE ISTEN -E HOGY MI SOSE HAGYTUK EL EGYMÁST,MNT A SZAROS GATYÁD, VAGG NYLON BUGYINGOD? -TELE SÁR? Az hogy ATYA,ZITT MIDNENEK ATYAMAMANYAPU? EZT TE LÁTOD,mert akkor, mikor apuénk, na a hungarista, ez az én is ugy hivtam őket, de apum katona bajtársai, és mikor mi sose hagyjuk el egymást,a fejem koppant, apunk kiabalrájuk, a nyilas keresztet ne hordjátok a zakó gallérja alatt,na mind ugyis, el tették őket a láBOOK? -alól? (fita,lábook 5 éves terv rajz a homokba?) Zna az hogy az idöcsém, ládd ez már akkor, s hivott hogy az üzem, ahol dolgozott, át megy közkezbe,és ram is tudirna meg az öcsénkre egy üzemet, ami most fita, zitt az ami ITT AZ IDÓ MOST VAGY? -SOHA? Na az első komcsi barátja, akit bevett, egybüll őt kiturta? -furta? Nagyon nehéz ugy leirni,hogy tudom, hogy ITT A HULLA HÜLLŐ ANGYALI GÉPZETEIK, ŐRDÖGÖG ŐK? JÚNYOS8:44? (most nem egészen tuuu...) MONYUK? NA AMI KÖZTÜNK (TÖNK) VAN AZ A HALÁL! NINCSAK ITT AZ GOD DUK UK, MIDENKID HA BEDÜLTÉL MEG DUGOTT? Na hogy apunénk,mikor az mondom NINCS HALÁL? Fita, mindenkit akik ma lapit, lipit lapát apád kaszá kő? Tehát most amit emlitettem, csak EGY ÖCSÉM VAN, DE HA TE UGY ÉRZED, ISŐSEBB ZSEB -SEBB -PÁNCÉL VAN RAJTAD,AKKOR A BÁTYÁM,LE A KALAPPAL PÁL APÓS TAKNYOLNA? CSATTOG NYÁLA, ÉS MENETET VÁGOTT A NYAKATOK NYERS? FITA, ITT AKÁRKI AKÁRMI MI? VAGY, fita, itt kikapcsolták le,az agyam le srofollták, na FEKETE POZDORNYA HOGY SZELLEM -E? Na ami tmost is mi gondolunk, az te meg én és most olyan,zöldágra vergődni, amit talán most nem tudok be be be..ki be szél? Fita, az..na most apuénk,ezért amit hogy TE GONDOLOD HOGY AZ ISTEN TUDNA BESZÉLNI, ami fita, a BbLila irita, hogy honna fu, és hova? -fu fel a képed? --jaja halottam üh de süsü,de azt messziról? A lényeg, hogy most ez a világod, (hangod) ha a te hangog is, most mi hoztuk létra létra jacobbik létrája? Ba ezt szerettem volna? -smirna! -foss... illat ár tár, ára? Amit tudok mondani, olyan hogy IDŐ NINCS! Na Sanyink, vajon többet firkált volna mnt én? Zitt most boondi ment a mennyüg mennye manyánya, ja megint jaj de süket, (fita, ez igy van, hogy te magaddal istudNátok ki be szél, a pu? -ami most ő menn egenyes a mennybe? Fita, mindenki minden abba van csak! Ezt ugy, hogy itt nincs fény,és minden csak kéne kénel, lőcs kenőccsel?
                      6.: Most az egyik,-főbibist,meg kérdezték,közbe nincs olyan hogy halál,és az az hogy ez egy ...na most apunk egy tuuu..hogy élesen cseng..zitt a leg közlebbi lobbi,János 8:51, és mégtöbbhellen is,aki hallja a hangom? -a (DE CSAK AZ A GOD VAGY DOG?) hangod,EZ UGY HOST TE HUN -(ÉGI FÉNY HON ITT IS HANGÁRAINKBA LEHELL DUDU) KATONA VAGY,akkor te nem látsz halált,sohe több örökké? EZT NEKED KELL MEG LÁTNI, ÉS SENKI NEM LÁTHATJA HELLETED TEDD IDE, ODA? -jaja megint ó de hülye? Fita, senki ami most a csonka sonka, Roxánacombja, strompántlis piros? Fita, itt mindenki láthatja. most aki NEM GONDOLÁTTÁBANK,ládd én ha NEM LENNE AZ ÁLMOM MAM MAMAM MMM... HOGY AMIT ÁLMODOK AZ OLYAN,HOGY ÖRÖK VAN, ÉS HA AZ NEM LENNE, EZ SEM LENNE?- Nna most nemtudom hogy belevágjak -e, ez a legnagyobb fa, ládd az Avatár filmbe...na nem törlöm,mert apuénk ersően megint tuuu...duuu..is de csoda csengésr zzz...nem tfdiii...fita,az hogy iii... de olyan mnt a prizma meg szivárvány fénye,a szivembe? - körbe? Nem vágok ki semmit,pedig haragszomn a tökömre,mert rá futott a Kukor Ica...Naz,vicca, hogy az értelemnek felül kell kerekednie,azaz amit most halál? -zitt megint nagy, olyan, hogy dellirium a világürbe,ami augusz 20 körül, és hogy vannak bukott angyaluk, akik fita,itt jönne be, hogy ANTI KHRISPI HUS, ÉS ANTI KHRISPI HUS?- azaz zitt ammelik ház? .fita itt az SÁRBURA, ÉS NEKÜNK VAN KRISTÁLY BURA,AMIT IJÓNK,na megláttam őszszakáluinkat, és fita,itt A FELESÉGEM A ZENÉSZ?KAR MESTER, NEM HANEM MIT FŐZZEK SÜSEK NEKTEK, Tegnap kitisztitottuk és mindent ami ajánlanak,mégis rájön,ha mi nemtudjuk,ládd a HTTP... nemtudjuk vissza csinálni, na egy tulkot, kéne áldozni?
                      Innenn... fita.ezeket,na nagyon sokat,ugy,hogy ezt ki ugrasszuk, aha komámasszony meg egy nyul,ugrott ki a csiperke égő bokorbull? Fita,itt minden ami áldozat,attól nagyon messze mesze...Távozzál a büntől messze messze el, mert megéget, fita ez egy TÜZ TÜZEKTAVA,SZEVASZ VERA SORS $$$... bottal, hogyha lábam meg botolna, aha a nagy bot?-kigyó lett, -bót? -bótos? -ládd Pietra, dobb ki a hálót, bedobta?
...ha muk? -hamuk $$$...
...ja kérdezték,America first, nem válaszolt, bloondi, szart a macska...

Előzmény: repcsepista (2092)