UFOzzuummm... miEeee...Égik érő létra? .mennünk megyünk fel a pdLásra? Te üdvas odvas Égi -hajlék, rólald zent énekem, e -világ? -nem ismer, de te te te ...ti ti ti...ismertek /mertek? -vagy nrkem? -én neked? -nélküled nélkületek a mennyország is vád?
1.: 10/13. A KÉP?-Azzal hogy itti idószámitás 1000 Szilva -Eszter? Nincsak a magyarok örök nappal fénnnyel örök -Isten -országok,(jószag jáságok) hogy lehet az hogy elvesztettük? -a tetüAIknek, büntetüAIkknek? Fita, hallatlsn olyan, ládd ninden alkalommal, miután becsuknak bennünket a HIT LEREIKBE, utána nagy tisztitások (nati ja nina nincs pi na) és tisztások? Nizzük, ezt ugy, hogy én is elérkeztem oda,hogy a leg bátrabbAIn (fing $$$...) is meg tántorodnak,mert itt nem a fizikAIk Mórickaja kos book kos bookos(fita, ahoz hogy a GÉPEZZ... KÉPEZZ..ROBOT ARTIFAKAI GÉPEZETÜK DOLGOZZON, NEKIK ELG A GRRENERES MASZATOK NYÜVEK GAZOK) GÁZOK GÁZA?- szinten zzz...$$$... szin .szinÉsz? -nicsak egy tejes beteljesedett napuk -kupak -kapuk, kaka pu, olyan tudatlanseggbe teljes szellemi mi, sötét s ég? - vagyunk,zitt az hogy halál? -de de dedy de ad ddd...csak az a megváltás,és az Ég és Föld teremtője,jaja de ki mi?-a tul-AJJAIK DON KIVÓTA? -ős? DON -NOD? BABA (BÁBUK BOOK KOSOK BOOK ROSSTOCK?) TULON TUL YLOANOD -LOAN- DON? KEZDŐDNEK A BÁBEL SI(R) OD TRONUK TORNUKIAIK MUKINUKINUK? Nadon fida,mit tudunk mi magyarok, magukról, mint engedd elmese $$$... SzólGÁGÉ GERES *FITYMA* JUHUK JUHA KATÁN? JUHUS A KIRÁLY? ÁBRA HAM HAM HAM.. Vicca, itt is le fel irtam, hogy akkor, ládd Attilánk, mi az a fekete lebernye korom -füst sistergős lebernye gomolyagok, na most mi, fita, most 1979 a második fiam meg született, és egy péntek este, a M1 csövwe este 11(23) a számba,és hangokat hallok, és pit, ne hagyd itt, ne hagyd el a gyerekéiINKket! - és ho ho hooo...who who whooo... felnézek az égre, és most 3 -6 -9? fényes csillagok játszadoznak az égen, nekem? -igen! -mert benem vagy a fejem kongott? Ez az, mikor a filmekbe, nagy ür, és abba hangok a fejem kongana?
2.: Először, ládd amiket leritam, na most fita, mert a MAGYAROK IMA KÖNVEIK, IRÁSAINK, SZERINTEM INRI, NEM CSAK A HAGYOM? HA GYOM MONYOMÁNYUNK (MOYNUK) NUK? -fita most az lenne, de mi NEM MI VAGYUNK, HANEM HONY! -RROSZTÓK-PROSZLÓK? -Fita,apumnak LDNFELED, na megÖlték, és ugy, hogy karóba ültették, (leirtam) na most kik voltak ma is a HIT LER-ERESEK? - )ládd ma is hacsaak egy magyar -gyere kid nyekergne, VÉGE, A ŐŐK VALLAGGUKA PU?) ERŐSEK?Hogy lehet, ládd apunk, na JÉZUS ÉL? -és most fita,hogy hogy SEMMI JEL, nincsacsa kina pcsa, a BbLila pisije meg pisilője,SEMMI JELET,EZEK NEM KAP BE, MERT? FitÉljuk Sanyinkat, ha nem születtem volna? -magyarnak fita, az örök állapot és sose rohad és rohad666... fita itt az ogy MI SOSE HAGYJUK HAGYHAT666.. NUK? NA EZEK CSAK RÉMISZGECIIK (KIVÁLT ÉS KIVÁLT SEGGECSKÉIK MEEE..FITA A KECSKÉK MEG SZÖKTEK?) ÉS CSAK GECIIK,MEGJÖTTEK AZ ONDÓVÁRIAIK HUSÁRUK? ÉS AKIKET MEG BAXTAK, A GECYKÉJUHAIK BUNDA .BÜNDE BÜNÖLDE, AJJA AJJASOK AMI FENEKETLEN LEN LENKE LENNE BAXHATOD? -MEG666...ÓDA? A FENEKET RECC ROPOGTATA MEG ROPP ROPP POPP...RONGYRÁZÓAIK RÜHE? Most hogy bloondi ládd EDWAR kIRULL ANGOL KIRULL, MEN HOGY MEGNÉZI A WAL VALLAGA VOLGA OLGA LESS $$$... TARTOMÁNUK MONYUK MONEYRUKINUK? -MÉSZ A MENNYBE, NA EZEK, AKIK AZ ABRA HAM HAM HAM... ACCORDOS KORDÁSAIK OK? HAMIIK, HA MI $$$... TISE, LÁDD MICSODA PAZAR TENGER PARTY FA SIRT, HEM BERGER VASVILLA? nA FITA,ITT bloondink? Rüha ruha teszi az ember bőr? -em bőr? Bőrem? Bőrom rom romba tökölöm? FITA MIÉRT A A AAA... az agyam leállt? -fita nem kozVetitt tovább? NA A HUNG? HANG? MEGHALT A BÜN OD -ODIN ODUD ÉRT, A TE BÜNÖD BÜRRÖD BŐRÖNDÖD ÉRT? -NEKI NEM KELL, HA KELLETT VOLNA, ÉL, NEM HALT? DE Ő FEL TUDTA VENNI? -LE FIZETTE ELŐRE HÁTRA, AZ SÁRA ÁRÁT? -ÁRA? - LE IS TUDTA VOLNA? -SMIRNA! -VOLNA! FOSSS... VETNI? LÁDD HARAMDÁRA A KIS MAG -ICÁJA, LÁTJA? JÖJJ HÁT VELEM ÉS CSÖCS ÖLLEK? CSÖRCS A -CSARNOK, NEM ZSARNOK? ZSIDÓM -MÓDIS, TÁLENTUMOK A SZENT TÁLBA, SÁRA ÁRA?
3.: Na most, itt is ennek van egy ELEJE $$$... TETTEJE, A TE TEJED, VAN CSÖCSÖD, ÉS PÖCSÖD? Fita, mindent de mndent ŐŐK A GOD A HANGOD? -nemcsak TÖR -ÖLNEK,HON? - itt az EM -M -LÉ -KEDD? KID -DIK? Fita, bloondival kapcsaholásba, most azok, akik PÉNZ NEM-MEN NEMESEK? Fita, zitt akik pénzzel -pénzükben BEN JAMINŐK? PÉNZ BESZÉL? NÉZZETEK A KERESZTRE, LÁDD--na most a Husvéti hirdetések és KÉP -$$$... LAPOK, lapos? -egyik a bal oldalon, egy M_BER BRRR... alaki birka? -mindent kibir,ládd olyan kinok közt halt meg, mnt senki? -yenki dudol dandy? -a másik egy kis ma ellettett báránykaja? Árny? -na nem minden csak az ÁRNYÉKUK (SZÉKEIK CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALLATT... KUKUKANUK? Naz most az, hogy itt, mindekit kid, dik? -fita ha ketten, de most az, hogy HA TE VAGY A SOFŐRÖD -FOSŐRÖD, ládd minden adva, van? AD VEN? ANALOTOK TISZTA? Na szószerint, ami most van a magyarok -világaink, na nincs világ,(NÉLKÜL? -MAGYAROK VAGY TOK?) csak most itt.én, LÁDD APUNK A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG! Nincsak a fiaim, mi magyarok miért nem dolgozunk össze? Na most, itt amit oááá... előbb mi ki mo? -én te ő?-mi ki ők? Zitt mi nem veszettt777...A HÉT777...SISENTSEGGÜNK, MÁRIHA SEGGIT? -soha el egymás,(2023 KARÁCSONT BŐR) kezét csókolom? Fita, itt vnanak olyan el szóllamoka, hogy gondolkodok kódok kódulok? Fita,ezt most durvakurvén, olyan hogy halál? -Nincs én menekültem, csak a gondolál át lát, hogy valaki, de vala vallaga valkim? -értem meghalt? -hogy én él hess $$$... Fita, mikor Kosstuh UT NAP ISTEN, ZÁRD -ZÁRDA ITT ÉLET? - SZÁMADÁS, A BÖCS-PÖCS CSICSI $$$... pisis kaka foss... ILLAT IHLETT ILLEM HELL< CSECSES PÖCSÖS KAMERATOK? FITA, ITT A CSÖCSÖD PÖCSÖS TÖKOS TÖKÖLŐ KAMRA? AZONNAL MEGINDITJA A CSSZAROS WC? -MÓRICKAJA? -SARA ARMADA? Sfita, amket leritem, MINT EGY EMBER, DE MAGYAR OK ÉS MAGYAR RULL,GONDOL LÁTOK ÁT OK?
Innen, most leirtam hogy láttam az izé... fita itt a fellegekekbe menne a feggeteik játéka, azaz ők 1000 évet előre -hátra gondÖLKODnak,(nincsak miven tér e mi gondoodásUK? -a gojom majamom? -jaja a corna az ömmágát fel áldozza, gomojom a terméts koronája zerszám tárulkj sezám, jöön a dicsó segg procs népe pepe? - most mégis nincs veszve semmi? -az hogy lehet? -hogy annyi sziv, hiába onta vért,keservÉben annyi hü kebel, csak letejel? -le szippantyuznak,fejő gépeikkel? Na az álmom,most valakinket... fita ha ketten, ami magyar RULL gondolKŐdom, dom dam madam adamada,, és ott van magyarok országunk,na nemtudtam...ládd neki van? -sava? GOD DUK,MIDNEM NEMED -KID-DIK, HÓNALBA DUG $$$... AZOKAT TE NEM NEM MI VAGYUNK? - LÁT666...GONDOLOD? Fita, te is, magadát fel NÉZ FEL A KRUCZIFIX? - talál666... Nátod? -de ki csánált fel? -KI MI KIK SZGECIZTEK FEL? Fita, most az, hogy mi magyar -ok, mi SÓS KIFLIK? - sose hagytuk el magunkat $$$... egy mást? KÉP -MÁS?- SÁP? -PÖL -LÁSS $$$... no rom romba tökölés, no mór móra -nő -no nyomor?
...https://www.coasttocoastam.com/
... ha muk? -hamuk $$$... muka? -luka?