AttiLaci Creative Commons License 2025.10.12 -1 0 883

Valóban,off,de mivel parkolóban vagyunk,bocsi másoktól is.

Talán azért nem off,mert  " Ez mi ez " ?

Vagyis mérgező nehézfémet tömnek az emberek szájába,hogy minden egyes falatot megmérgezhessenek......!!??

Sajnos ez a gondolat futott végig bennem,akár mérgező,vagy akár nem mérgező a higany,az ólom,az ón,vagy a cink !

https://biologiaifogaszat.hu/biologiai-fogaszat/amalgam-meregtelenites/

Hát...............ja,sunyi a fehérköpenyes kis csapatunk ,szerintem !

Amellett igazad lehet,de más weblapok is megoszlanak,vagyis a szép dokinéni,a szép aszisztensével ketten erősitették,hogy az 50% higany,csak a komplett tömőanyag képlékeny állapotában mérgez,vagyis önmagukat mérgezik,nem a pácienst !!! Ez édekes,mert (igaz,én csak egy vasmunkás vagyok)ezek a nehézfémek puha fémek,akár kézzel dörzsőlnék cinket,vagy ólmot,befogja a bőröm !!Hogy a higany,ami ugye folyékony fém,ha megköt,mitől nem lesz méreg ? Ugye ne folytassam !? Ja,mit is csinál egy ólom lövedék,megmérgezi a vért,és vérmérgezésbe pusztul meg,akit meglőnek,persze nem azonnal.

Most ezt a fenti linket nem olvastam el,de két hete igen,és úgy emlékszem,hogy a JÓLELKŰ egészségügy 2030-tól kivonja a forgalomból,és 15év alattiak fogába már évekkel ezelőtt tilos volt használni az AMALGÁMOT !!! Hát érdekes a gyorsaság,ugye,ennyire izgulnak ezek,hogy most gyógyitsanak,vagy ne gyógyitsanak !!!! Ja,és eme elmélkedés közben miliós fizetéseket vesznek fel !!!!

Ugye illik a topik ciméhez  : Ez mi ez !!??

Előzmény: vino-et-veritas (880)