UFOzzuummm... miEeee... Lenni vagy? -nem lenni, szólaljál meg trubintos virágom, el hervadtál,szabad locsolózni,
titkos féreg foga rág? -na nanana... hol a féreg, luka?
1.: 10/12. A KÉP? -Az összes atomrakétáik készen, és láttam nagyság sorrendben, kilövésre vagy belövés és $$$...Ezt most ugy, hogy tegnapira nics olyan hogy halál?Most akik hallak, mire gondolhat666...nak mert a gondol lát látott? -hall hallott? -az független (hangod de Isten?) minden anyagtól anyag -god és a fény -anyagoktól is,de tüzz betüz tüzzelk ládd szent érzelem tölti kebeúlem? (bax666... nékem aki nekem megnyitál... van Yjón rajza bandaluzz) Ha igaz lenne hogy van halál? -akkor az jobb gondol lát át, ládd én csodálkozok magam -on on on ...hogy miért nem jutott eszembe, ládd első osztály első nap, első óra, első pad, és amit még hallottam, egy nagy koppanás (Koppánunk?) és hogy a nagy darabb bibis tanitó néne, dörzsÖlgeti a szivemet? -én ezt, sehogy nem csinálom, és mégis,a kis piti? -fita arra nem is gondoltam, amit fita, ha te kutyaszoritóba vagy állandóan,ládd most is,mert ha szólok? Zitt csak előbb szellemi -világ-ok és világtanság, azaz vakok vezetik a vakzsibbjaikat? -el vagyunk zsibbasztva? -baxatva, ami fita itt minden zörejuk (mukNUKINUK) az!!! Na apuénkkal,fita most is nem a szavak vak vak vak..(gondol lodol doll dul ful?) hanem te nem vagy? Most apum, előbb hogy a két öcsém a szemed fénye,mnt neki, és most ő Munkácsrull azért sz9kött haza, mert a MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGÉNEK MEG KELL MARADNI NI NI... Fita, engem az apai nagyamám kér.t, hogy egyolyan kis unoka, akit nem lehet megölni,ezt olyan három éves körül, mondta a nagyamamám mmm...(ha te megjhalsz, én is meg akarok) meg hogy nekünk nincs halál,(fita nincs olyan pincsi kutya, aki meg nem halna dög lenne szörnye szőre? -farka begyuladt) na most itt az hogy értem,értelem,és most ÉN MOST IS FÉNYEMBE-BRRR... VAGYOK, ÉS AZ ÉJJEL IS,ÉS MINDENT ÁT IS MEGBELE IS BELE?-VILÁGITOTTAM,és az az az zzz... J-ZZZ... ember amit anyum, mikor utoljáta...na jöttem ki,és a lépcsőn,utolós szókén, vagy ember? -lesz belőled vagy megdöglesz! -apum, attól félek láttam rajta,hogy el veszel a magyarságunk szamara? Na jövök vissza, 5 év, egy kis pénz össze vágok, s aunyum,lesz abbull 10 is?
2.: Zna ki kellett jöjjek, mert az unoka testvérem a belügyibe dolgozot,és végül is, az ezredessel, a SorokSári uton, 20 méter mélyen, gázcsövöket raktunk le,és omlott be,és dögöltek a munkások ké, mukásoké a jövő? -és magához hiv az ezredes, azt izeni a unoka bátyád, hogy benne vagy az első 10 szent áldozatok közt,mondom apunak,ne nemadtak sohova utlevélt, de én jugóba akartam menni,( itt a katona pajtim, és ő is ISTEN KEZE GYEREK FÉNY TESTVÉREM,NAGYON KÖZEL MA IS HOZZÁM.ÉS TI AKIK HA NEM BÁNTSENKIT HADD BESZÉLNEM,NA DE OLYAN ISMERŐS SSS... ZZZ...) utlevelet, még nem dolgoztál eleget, na a Jobbágy NAGY NAGY NACSALNIK,csilkók, ládd 16 évesek, beszédes besép mercédessel juhutrópuna kllattyog, körutaázst de kelet KGST WARSAVA PAC... Szovejtonion (rohadt fita, az egyetlen ma is ami dolgzna MUNKA EGYSÉG de fita a méregkigyó fjzatjaik, ládd közel a tüzhö hö hö hö...zzz... $$$...) körutazások, és most fita, éjjel nappal dolgzztam napi 16 órákat, meg Vietnami mi müszak, és ki az, akik nem akarta volna huznia ki innen... belét, de én csak ugy, ahogy leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -fita az örök világra szórró szikrák ami örök szikrázik,*a szemetek ha lenne, meg a dohos $$$... * nem szikrázott -meg fog,meg a farkad leLed?- ólom álom? -jah...hátra kötötöted? Fita, nekem olyan hogy nő-zzz...pitim, és rajzoÓLjal XEXÓL XÓL XEXXEL Ijónk, hol vagy, na a hátsó izé ... luka pu? -csó csó? - csácsó,? -lácsó le ha bekukics a csóbe megvaKulls $$$...? Na ami nekem,egy Müpina nina na na na... kinba a pi na< Sára, de ára? Apum, hogy neked van felesÉged,(10 éves valák,hol az izém) ez és ez lés $$$... esz SS?-na egy gumi baba Barabina nana? Fita,az van amit főleg apum, és igaz, lenne hogy sorsunk meg van irva? INRI? -fita ha Jézus jelenések, nem jányos, és a város? Na fita, ezt megint sLeuth tesónk ék kék, Óh be hó a habos sütemén... hogy minden ami van csippek csipetek peték bullk van,és minden CSAK GÉP KÉP KÉP GÉP ALAKTARRÁSZEK Ó ÓCSAK TELEPEK, SZÖVETEK, HONY PROSZLÓK?- NANÓ, NANA? .TATA? Zna ezt végül is, én le tudom ellenőrizni, (-c.istvan, d?) ellenke? -de ellenkéz, ellen seggem? Ellen Hellen? Fita, az egész, EGY KÓN BAXÓ AKALK ABLAK, WC.MÓRICKAJ GÁJUK FOSSA A WC.-FALAT, CSAK AZ FALAHT666... JÁTÉKUKINUK AIGÁZGÓZPÜFFÖGÉESZTITOVALÖKÖDŐAIK, ez az egy DOOMDSDAY SOMSONUK AKT REKACION LÁNC REAKZI(R)ONUKINUK MAXADA BAX-ÓDA? Most az hogy MI MAGYAROK, mi FM? -AM? -na most közvetlen mi AZ ÖRÖK FÉNYEM? Fita,Ijónk,na az amit leirtam,meg tegnap is, hogy hogy... fita, csak egy pislancs,(hugy?-habos) és most mindent látok látok látok át ok? Jjaja mielőtt feltette a Fekete Nanát, Black Holly Joly? -luka tán?
3.: Na rémesegges valami, mert mielőtt ténleg a felesÉgemmel találkozok, Treszt, fita most nem vicc, gyalog jártam az utcákat, és minha otthon lennék, ismerem? -Na megérkezésem, leirtam, és nekem minDig van MAGYAR OK ISTEN-E NEM MMM... A KUTYAFÁJÁT...na pár nap, és megérkezik a kis felesÉgem, és most AMIT LÁTOK? Na akkor érkezett, egy CSODA SZINEK,FÉNY? (Oblivion? -na fita,ittcsak mnden kiherélve töketlenek:?) másgölönbü,olyan egymázsa -50 vagyok, és olyan, hogy engem érdekelt volna a XEXXX... (FITA MIRE KIJÖTTEM, EGY MACSÓ PACSIRA VALÁK, ja olyan 100 Kló, és kidolgozva, ami nem azért szeret engem a kis fél-téglám lám?) na azonnal hogy---fita ma is előbbül, na én ŐT Ő AZ A LÁNMY, NA MEG TI IS, SZEEM BENSÓTÖKET ÁT ÁT ÁT---MASSZROZZA? -FITA ÉRZITEK ha magam ismerem merem verem) látom,és külsőleg is egy SZOBOR? MA IS! NEM ŐREGSZIK SZIK? -KISZ? Fita független hogy Ijónk mit matatgat? -nana? Ijónk is az, és csak minden CSODA (KRISTÁLY? TÁL AZ CSÉSZE ALJ, CSŐSZ Ő) SZOBORBULL CSAK EGY VAN, és a felesÉgem után, ő a kis testvérem verem hugom, hugy, fita ez ő irta? Na most, ÉN CSAK UGY, HOGYHA NEKEM ÖRÖK ÉLETEM VAN, NA AZT MÁR FITOGTATOM,HOGY A FELESÉGEM SZEMEM FÉNYE ÉS MOST FITA MINDEN ÖRÖK CSODA FÉNY, AZAZ AZ NÉLKÜL LENNE FÉNYEM, HA NEM TÜKRÖZŐDIK DIK -KID?- VISSZA, VAGY MOST EGY NAGY BÜDÖS FEKETE LUK? BLAC HOLLY MARRY (MÁRIA SEGGY) MERRY,VICSORGATYA VICSOROG? NA FITA, AZ HOGY GOD? -DOG? -MÉG HATYÁM ATYÁM A GATYÁM? -hanem itt hogy halál, vissza Sleuth tesómékhoz, reá vig esztendőt, meg keszkenőt, uj Djuruzsálom, fehér fekete nakatok, lepi sálom? Van amiról nagyon nehéz beSzélni, fin god? -a tefingod, fingod tál? Na tegnapra hogy a GRAVITÁCIONUKINUK ERŐKAIK, az az hogy mindennek az ajja al apja, az a kigyó zzz...$$$... Siva sivit, fita, ott az hogy ha te nem magad táplálod??? -mag ad??? - te csak egy GÉpuk puk $$$... Fita, most rög tönk? -töke tőke jaja a szára, a tökén, vagy a satuba? -bloondi? -na a halál, az a kigyó nana tató, azaz csak kÉP -GÉP rászacska woomaNUK? NUKINUK? -te mag ad, pinálod?
Innenn--amt midnennél nagyobb,hogy valhallogy mégis egyMásunkra találtunk, és ki keze, kikezek? Fita most az egész ami itt a HIR ADÁS TETŐK,na oda kell fel reppenünk, na apunk nagyon be tuuu... fita, ezt az.ha magam gondját viselem, azaz ezt mi tuuu... látod,mert mi nem vagyunk? -itt? -hane hany, szeretnék szerelmet vallani, na meg szerelni? -fita az eszem mi, részecskam, neked! Fita, ha minden készen - köz-kézen? -lábon,de ha meg botlik?
...fita,ami van, én azonnmal, én az én ÉLŐIM MMM... mell? -jaa magához, mag? -felelemel! HAN GOD? A HANGÁRAINKBA HANGOSTKOD666...HA FENEKTEK HA FÜSTÖLÖG FÜSTÖS?
...https://www.coasttocoastam.com/
... ha muk? -hamuja $$$... a szemetekbe $$$...hol?