UFOzzuummm... miEeee... Ohhh... OMMOhhh... Ó mi öröm, ürüm $$$... hüllőm? -kihültem, le -hültem? -le fogytam, le fagytam zzz... $$$...
4.: Kávézzuummm... fehér festék fekete -fehér egyveleg?- az ize? -kő olaj? -oláh ecet, hogy jönne meg az eszed? -mi? -fita, azonnal, van a FÉNY -ÉLET, na meg a vasak fémek fém egyvelegeg ha fel izzitod, izzik, és csak addig mig melegit, hót ád? -energi-át? HIT HITT LEREK! Fényben vana az él? -vagy fémben, mig tüzben van? Fita, amit mára most tapsoljunk,hola nap, vigadjunk, mert ma ünnep nap van, vagy fekete? Ime mime hogy mije van neki, szöszi haja a fején? Látám az embereket mnt fákat, és növények, na meg gazok, és a gazok, felkusztak a fára? Most az hogy én nekem, napom van, jó napot? Adjon Isten jó napot, megadta? Most irtózatos gátlás láss? -hogy ami van, hogy nekem, azt apuénk állandóan, ha azt mondom, hogy nincs halál, na ma is van! Nincsak, én azonnal, ládd én ugyis tudok álmodozni, amit itt fél álom? Talán az, hogy most én egy fény? -mag? -mag -ad? -ha van napod, azaz nukleusSzól akkor te tudsz uszni, a fényben, de itt a te fényedben,ami most itt bevan festve, miután a Tejuton a Tejut elágazásánál,magyar ok, testvéreinkre találtam! Visszajöttünk, és beöltöztünk feketébe ami a vatikanok ügynőkéik olyan mint az egyenruha, a leg közelebb akik a Man in Black filmbem man in blck öltözetbe? Ezket leirtam 100... ezerszer, de a ma születettt csecsemő csecse nő? mnden uj, na itt nemcsak a kisagy, Kandó KunduLinával, most a csontvelőkkel, han van a közép szürke agy állomány, és a fehér agy?
5.: Az agy, együtt egy kigyó agy, és nyulványa, ládd vannak a kigyók, (kanibalok) és annak ez a HYBRIDÁIK? Fita, sLeuth tesónk az akasik-reccordokról,na én le tudom ellenőrzni hogy van, és van, és másidjára, engem onnan is kitiltanak? -harmadjára? Fite ennek van egy mennye, ami az most e legegyszerübb, hogy az lenne a GONDOL ÁT, LÁT? -és akik PÉNZÉHESEK, HA MNDEN VA LENE, AKKOR ÉHES LENNE vasasok,vasa sok,azok bizon kovács -ok? -vagy ippeg ács mester? Fita, amit most csinálok,nem hiszem hogy van nálla kinosabb, esetelg a gémikus epedémikus, gyereK ágy láz, hasemnéssel? Fita, hogy pit,a gyerekidet ne hagyd itt, ami most láttam,hogy a kisunokámmal,fita csak EGY MAGYAR -OK EMBERE (ÖRÖKPÁROKBA VAGY AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS...) ERE VAN, EGY HANG? -LÁTOD MAG AD? Én vagyok a szólótő? -nem hanem a mag, MA GOD, ÉS A HANGOD? Most amit akarok, hogy én azonnal,ezt magammal hoztam valahogy,hogy tudni akarom tudni akarom rom romba tök,mo mora dög, tudni...na a legnagyobb hiresebb koponyákkal beszéltem,na ott hon is, hon? .-ezt a mi gyülekezetünkbe is,megbocsájthatalan örök halálos bün! -na egyikke, a másik ha nem fizeted be,ténleg a tizedet, de azt ugy, hogy inkább több, mint kevesebb? Mit ád Luczi FerkóLUK -fita,az sem semmi semm elég,hanem csak véráldozat, maga a törvény senki s tudta,na maga az ég és a föld teremtője de hol van a tutajos, tökod nem olajos? Zitt hogy a volt nagy GAZÁR SZOVJET KIRAKAT, fita a magyarok, azok előbb feudalista majd gazár -a Király ósdzlag kirakat, fita, azok akik beadásbull uralkodók, ládd jambós vagy kalapos királyok?-luk -lyuk kukukaNUK? -kanóccal a lukaNUK?
6.: Zitt az hogy energia? Hybrideg, és minden alapja a hüllők és amik hybernálnak, és most fita, az ami itt vagyok, az egy kigyó? Na a fényemmel át világitottam, és egy fél ládd mikor a gazárszovjet sarkan kigyót szészedik, most fele biónyag, fele gép? Egy gicsit, Praditor vs. Alien, hybridálnak, elég egy csep vér, fita rituállat, (nincsak a huson husodon verekednek?-püspök falat, Lulika comba Juhlika borda? Na azok már mérgeskigyók, és hyridjeik,fita a szelleme! -na azok vannak a legtetőn, és a bün tetókAIk? -Fita, ezt te is ti is meg láthatNátok, de itt a fiaimról van nagyabaszó, akiket csak ugy, ládd most a kisunokám, csak egy APUNK VAN? ÉS ÖRÖK EGY ANYUNK, és egy vagyunk, azaz FÉNYATYAMAMANYAPUNK? - és most ez a kigyó -ógyik? Sáraz tóhak nedves partján döglőtt béka kuty-kurutty... na ennek a tüze -világnak al -világnak nincs romantikaja, nincsen szerelem? -jaja csó, szerelés és csó dörr...mig a csó reped? Egy Mechan Kanica -kanca de patkós? -sánta? -sárlik? Van egy közmondás, hogy a zsák, pestizsák posta, hátizsák? -meg talája a foltát?-a voltát? Mi is ufo.k vagyunk! Na ezzel, a fény -gyerekéink, gyere kid, ég a házad oda, kin? Zitt most az,ha egy? -fita, zitt a magyarok álma,az bennünk van, és zitt csak megint, a legismertebb a Jézus de FÉNY? -ezt állanódan kerülgetem, mintha a forró kályhát HITT LEREIKET, hogy itt mi az, hogy energia hiány van? Nincsak csak ugy,ahogy csak magyar RULL, gondolkódjunk,azonnal a beadás halál adót eltörÖlni? Na fita, nekik itt van az ami ŐK A TETŐN, NA MEG FELETTÜK VAN, JÖN A DICSÉGG KIRÁLYA,most az az,hogy végleg nyélbe ütve, ami SMYTHA CHÖRKÖL? PÖRKÖL PÖRK?
Innen,fita mi csak FÉNY -TM. -tehát itt mi FÉNY -MADARAK VAGYUNK! Most ha én tudtam magamokkal találkozni,csak FÉNY MADÁR LEHETSZ, JAJA TURULL TURULL MADÁR, ÉS EZT A KIGYÓ BIGYÓD.na akartam hogy Éva, a kigyó rámászik a fára, az minden husálaTUKma benne,nem beszÉve a rowaraikRULL, nincs hybruduk? -habyrukkaija? -béka béka s hirtelen, száraz tónak nedves partján döglőtt béke kutykurutty... nincs többet brekeke...vagy, fita most hallom, de te mindenkim, kivéve a sggecskrémek,te FM,és AM.LÁDD TESZLAY NEM KELL DRÓT, CSŐ?
...van egy jó BAGA VITA? The UniXplained S7 I E16
Unlacking the Sixt Sens DVR -HISTHD
... megmagyrázhatatlan? -fetörtünk 6 -ösztön, hogy HAN GOD, vagy, és ISTEN = FÉNY!- MADÁR? TULRULL TURULL MADÁR...na fita, amt te gondolsz, az a HAN GOD HUNG? -NEM A Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? HUNGÁRAINKBA BABA VAGA? -Vak pali minden lát?
...ha muk? -hamuk $$$...Fite minden az örök egy ég -világod, ingyen van, hangod? -te néküle de ők nélküled? Ládd itt az UFO-k? -látod? -ha egy- nek, mind -nek? -nyiszálva?