repcsepista Creative Commons License 2025.10.10 0 1 2086

UFOzzuummm... miEeee... Jó reggelt, itt a friss (habos kecsketej) a Tejutról, láttatok már igazi orosz -kRémet, akkor kut ágas gémen gémet, akkor csókolhatjátok a kipufogom cuppp...
                       1.: 10/10. A KÉP? Fa-Kép? -Eb ura fakó? Most a fiaim,jóreggelt -jóreggelt, ne feledd, csak örök élet van, ha nem lenne ez $$$... lenne, van? Anna vanna anala? Hannah gatya? Szer-etet -szerelem nélkül, olyan ez az?- élet? -nem is, nem mi vagyunk, nem lehetne ki mondani ki mondja? -gomboldki a sejem inged elejit? -milyen nagy melled csecsad eszed tüdőd van? -ne cseszd meg? -jöjj hát velem és csössz $$$... öd? -csöszÖl? Most ha két keringó van, és a másikrull csak álmodunk? -az a valóság segged -elme de fel fele? Zitt azonnal hogy ezt a burnyájUHukat... fita vannak a szeliditett házi állataik,és a vadállatok, na ugy is hogy domesz? -(ADAM ADAMADA) kézi báránykaja házi kezes -lábas haszon itt a faxom állataik, fita,most már óbégatás hallok, na mot az összes sirataim,ami sirok, kriptáaik,a nagy halotaik,had temssék (2billcsi) el a dögök, a dögÖLtjeiket? Meghalt már Vájc Kálmám,többé nem mászkál mán, Mikorka Kálmán,mikor kakál mán, a FiN GOD, de. -szaladj a fingod előtt, du, után? A tiltott iratok, ládd ez,hogy ELŐBB A GONDOL -ÁT-LÁTOD VILÁG-OK VANNAK, ÉS AZOK ÖRÖK VANNAK, ÉS EZ CSAK ÁR -MENNY? ÁRMÁNY ÁRMANUK? VÉGTERMÉKEIK KUPLERÁJAIK LE JÁRQTQKUAIK, LE JÁRATTÁK MAGUKAT, MQGUK MAGUK? Most az álmom, független mndentől, és mindek kitól, minden kim?-krém? -orosz kém? -csókolNátok a seggecském? Fita, itt van a függöny, és a fal védó, és most az hogy ELŐBB A MESE MESSZE VILÁGAINK, messze még a mesze -messze nessze esze esz-e $$$... tokja, töke tőke szára Sára ára?
                     2:. A világ ha lenne, a legnagyobb villanása lássa,hogy a magyarok ismét ismét kecskemét, kecske tej gulászta egymásra találtunk, Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? -Who? -azaz mi mindenünket magunk át, varázsöljuk (fekete vagy fehér ház magja magia máglyák) odavissza is mi csináljuk, ami MI FÉNYATYAMAMANYAAPU?- ÉS NE CSINÁLJON EnGEM (itt a seggem) SENKI, MERT ÉN ÖRÖK NAP -NÉPEMMEL PAMACS CSAL, ÖRÖK VAGYOK -VAGYUNK IGEN IGEN IGE UFO-k? Fit elem, zitt az hogy mégis, ládd akinak nak kanna van FÉNYE FÉNY.E JÉÉÉ...ZZZ... IM? Naz itt most AZOK A SZELLEMEK DÜHÖNGÉNEK,AKIKET MEG VAKITOTTAK, AZAZ ELŐBB... GONDOL LÁT OK VAGYOK, KEZDÓDÖG DIK, MAG AM? .FM? SMIT KEZDHETEK MAG AM,DE FM? ESZEM? Fita,most onnan, hogy csak kibujok anyum pisilóje, és elkezdek recsegeni, nyivákolni nyikorogni nyiáááá...és meg kellett popsoljam a popsidat mert a bábák félni kezdtek? Na most apum kapott egy nagy házat,kóser vágóhid -mészárszék, és fita,mert hogy apumnak adta, na meg tele dugaszig plafonig nagy tekercsek portékával,mert apum ott tanulta ki a szabó mesterség-ét, LORDÖG lett,jaja saját mestersegge,és most 3 körül,(1950)hosszu nagy orosz ponyvás ford kocsik .zzz...zil motorokkal, sorba és kiüritik (fita ha valami rohadt, én nem látok ma is ez zsidó, ez zsidóbb...) tupaszra, apum a falhoz álliták, és én is és nézem apum, és ugy hogy én segged elme lenném, lehetnék, de nemtudom,magam se meg védeni? -na nézek rá, és az ál... márbelevágtam azt nem, és most a belső hang, te voltál már ugy,azt nem! Fita, csak az van, és most ha nincs alma, szalma $$$...Zitt most hogy volt házunk, na meg dinom dánom,de arany banya, majd meg bánja? Ládd Morickaja Jányos?-aranybánya?
                       3.: Most nem tudom, ládd nagyjából...prózálom az álmom, és hogy hány köcsög tej lenne, tejfele tejszin iró turó aludt tejed a tied iró?- turó a fejed?-van kalapja?-a pud? Zna most, csak EGY MAGYAR -ÖKORSZAG HÁZA, ami ténleg, minden ami fedél (federál) alatt, az EGY HÁZ? Difita, nem ciffrázom magyar rázom rázzam? Ennek mindennek ami van, gondolod, GOLDOG -GOD,na az a MENNYEZETE! Valóság hogy ennek van egy SZELLEM-E SZELLEMÉBEN SZELLENTÉSE FINGOD SARKIG ÉRŐ, ÉL A MAGYAR -MAGYAROK, fita azoKat ma is ÜLDÖZIK,ÉS HA TUDNÁK, AZ EMLÉKÜNKET IS, LÁDD MIÉRT KELL NEKIK, EGEDFÖLDED ROBBAXXATÓ FEGYVEREIK,DOOMSDAY MASINUKINUK GÉPEZETEIK? Na csak EGY HÁZ VAN! Most én, de előbb mi üröm, lett az uj földön, örök egyek eggyik egyelek meg, vágyuk,tehát olyan, ládd nád a házunk eleje, tetteje, na olyan itt nincs, az a bőrzsákod fixifocizsákod pacalatok, lenne, de fita, A HAN -GOD, ábrám, neked adom a föld-et, csak a te MA GOD, ez beteljesült 1936 MINKET NEM ÉRDEKEL KI MTI HISZ, HIT LER? -NEKÜNK CSAK A PÉN -ZZZ...$$$...NYOMÁS? -MEG A KON-TROLLA KELL! abram accordra horr horda? Fita, tegnap a bárátunk a c2c.-on JUH-BILI? -jaja nincs adóság rabbiszolgaság többet, hanem Kossutth ut, és Linkölni? -jaja amit GREENBACK? -és kész a sütemény,ÖRÖK KARÁCSONYt KIS KARÁCSONYt NAGY KARÁCSONt, KISÜLt E MÁR A KALÁCSOM MMM... Zna most az hogy mndenkinek van egy álma fa, meg alma, azaz teli a gatya? Sóval, a valóság az hogy ÁLOM AZ ÉLET ÁLOM A SAROM ROM ROMROM! A HALÁL ARAT? Most olyan,hogy csak OTT-HON vagyok, de a NAGYCSEGGES KURÓINK, ÜRBE ÜRÜLÉK ÜRÜLNÉNEK ÜRÜLKEK LELKE$$$... ÜRAINK, -R-LELKECSKÉIM KÉMEK RÉMEK KRÉMEK akkik a TULAJDONS-OK? -fita HÖBÉRES KURAFIK KURVÁAIK LATRAIK HIMRINGYÓAIK LÉTRA $$$... NEM $$$... SS< 'voltam! -fita, szinte miden villogácsa rendkivül frontos, és ha Jézus, ládd jUHus? -ami most ha valami tudnak vala vallaGOD villgotatos Juhlika< Kratty (jUHus?) -nincsak most csak irat -de sirat?-vagy kaccagana GANUK genyóAIk?-fita ábramakkorjdjAIk és zeneboNUK csin tad rat halál arat ORGIÁIK, meddig, dig?
                      333... itt hárem MUKIAIK BŐREMBOOK? BŐRKÖTÉS, ÉS BUNDA? Naz ezt LEGES LEG DRASZ-TI-KU-SABBAN KOSATYA GATYA ADTA JÓKIRÁLY JUHUK? WE $$$... SERVE JUHUK, MANUK, LUK ANALIK? MENNÜK? -BANGGG...Szadammal, aki most ebbe a ZUBONUK?-fita, amit most is villogok, erre csak te saját mag-ad ha van MAGY-MAGYAR -MAGOD MA GOD HANGOD? TUDNÁL RÁ HARAPNI? FOG ALMA? FITA E A SZÓ SZÓL LEGSZROSABB BÜN SEBÜNK ZSEBÜNK ÉRT ALMA? (NINCSAK VISSZA A MARAICA HOGY ARANY ALLAH PU? HIT LER?) Naz Szadam,ezt gondoltatják velünk, a következő pinnalátban, még egy pilantás $$$...nem került pénzbe? -orvérzés?.EGY CSODA FEHÉR ARANY BELSEJE... VOLTUNK, ÉS AZ ASZTALNÁL, SZADAM CSALÁDJÁVAL? Na fita, ez főleg Buséknál a griz Georoge, leatamozzuk és nagyobbat ládd ARANY VÁR ÉS WARROS, fita, itt csak mi ki MO?-a nagyobb faXUK fa xu (vasut?) fogpiszkálója és LUKA PU -ORSZAGUT analuk timsózod? TIM SOW? GENODÓZEROZÁS STALINEXÓLÁS? HIT LER? Na ezek, TALÁN OLYAN,HOGY A TETŐ, BÜN TETŐ, AZ AZ EMBER DE FÉNY? Nincsak ezek TÜZ AZAZ ACÉLT-KITÜZ, ÉS TERMTSÜNK EMBER-T? VASEMBER???-PARANCSAL CSAL UR ÜR ALMA, ÜRÜLÉKEIK KAJAKOS? -jó a jUHus? -a király, na meg jön már a bika, és vaskarika az orába? Fita, most a medve, a seggit ne vedd be, orába, apu hogy megybe,az a nagy medve, az oroszJáNUK..zitt álljon meg vonat, vonaglik?
Fita, mikor kijöttm, AccHila és Lobbo, 7 éves triBULLáciNUKon kersztül mentem, ládd mindig is az a tktka, amin monduk Ronink, na bloondi ugyanaz, nogy oross szaglász -ok kémek seggecskrémek rémek rámüldöznek, és most fita... NA EGYDÜL VALÁK A MAGYAR OK ORSZGOD KUN GOD, A HANGOD $$$... sminden eb ura fakó azaz az éj homálya, na most, nekem nincs házam, mert minde nem most az abram accordosoké, és most te? -zitt én, jövevevény, a magyarok rokkantok, csonka sonka a HIT LEREIKBE, sistereg $$$...nem két lukas fillér, de két tallér kell oda pajtás, Kucugg Balázs?
                      333... a a kislány,horr GOD -DOG horRom hárem? Most megérkezik a RENDFENTARTÓ ROHAM BRIGADÉROSAIK... fita tudják KI VAGYOK, aki ELHAGYTA HIT TÉT,(magyar ok?) FITA HONNAN KAPARTÁK ÖSSZE AZT HOGY HIT LER? -DE PEST? -SWABB FÉSZEK? -FITA MERT VALAMI OLYAN SZAG LENNE, ŐK IS SLÁVOK? -jaja rabbiszolgák jobbágy -bágyu köcsöGÁGÉik? -fita akikkell feltöltiik hol sirjaink domborulnak, nem kellett nekik katonának menni? -meg nincsföldeuri adó EGYHÁZ ADÓ?-látod a tiktak taknyosok taktika? Zna most, fita, ha te Létezel azon a szinenezett, SZIN?-hogy a KING -KIN GOD GÁGÉSÁI VAGY, azt neked tudnod NOD KINOK KIN ADÓD FÖLJEN VAGY? Fit itt vissza ...BuSzékhoz, na fita, törölve lett, neked nincs, cse cse csecsebecse pöcs-e mikor van egy felut, na CseneyÉK? -csennol, csatornyákok, és most van a föld anyagai anya-god, fita amit történt, történik,na MOST MEGÉRKEZNEK, A BÜN TETŐ OSZTAGJAIK. DIVIDA ET IPERRA, PÁRIZSÁKOK ÁTKOK,ÁT OK?-ládd én OTT VAGYOK, DE AKI VAN, AZ NINCS? AMI MI VAN? FITYMA? Fita, teljesen meg van szálva a ORSZAGAS SE HIRE HAMVA HAMUK $$$...HÁZ, na most irtóra félnek a medvétÖL, és A NAGY VERESSÁRGA SÁRKÁNYUK TUL? Ami van, hogy most a ROHAM BRIGÁDAIKKL meg szállják a Házat,fitq egy fing, jaja akik a TULAJDONOSOK,(fita, itt csak a NHAN GOD VAN!!!---HA TE BEUGRASZT VAGY BE UGRASZTANI, LÁDD ŐK PROVÁJDOLNAK ELLNESEGGED, LÁDD A HAMISAK ÉS VANNAK HAMISABBAK? Mna én ami az a név, magyar? -csak én tudom, hogy vagyok, de nem nekik, és akik MOST VELEM EGYEK EGYETEK A MI FÉNY JÉÉÉ---ZZZ... Na pontosan az, mikor engem, nincsak egy HIRHEDT VILÁGER SZÓLLÓ KÁBITÓSZAR BANKDÁKÓDIKAIK? -fita az a MÉREG KIGYÓ KUKUKANUK ÉS MINDEN ITT A HYBRIDEIK IDEGÉIK CSAK KACS KACATUK KOCA DISZNŐ ÓDISZ XEX XÓL XEXÓLJAIK?- és most NAGY NAGY NAGY... ÓRIÁS LÁDD AMIT A MAGNES MEZŐIKBA, HOGY VAN A VAS -FÜST -PÁRA EMBER? NEM HANEM MOJOM ALAK, ÉS MOST OLYANI MINT A LÁNCON LENNE, A KUTYÁJA AMI MOST EGY NAGY NAGY BESTIA, na most olyan nagyok, mint a házak,és most,a házak, na csak egybe minden ház, és most tejesen át szürik,fita,ezek HAZZUGG CUGG- OK? .MERT CSAK NEKIK VAN HÁZUK? -FITA ÓCSK VAS PÁRÁK RÁKHELL? Na az hogy most olyan, ládd én látlak, és te is, csak most ha lennél, LEN E HANGOD? LESTOMMOLLSTAD?- ennél FÉNY-T? Zitt nem tudom ugy, hogy TE VAGY? -NINCSAK ÉN UFO-k? -MKT FM? -AM JUTURÓS PUNA SÁRA SZÓL A RÁDIÓD? AMIRIKAN NATIONALISTA VGYOK,DE HA NEM VAGY JÓ? JÓSKA TOJÓSKA, MAGYARNAK, MÁGLYA, VAGY HA HUSOD KIVÁN LÁDD KECSKE S KÉST, KIVÁNTATOD MARC INGER ZINGA? FEDERÁLL FEL DARÁL?
                      Innenn... ezt ugy, hogy te csak a te HAN-GOD vagy, és fita, DE MOST VAN EGY HANGUNK? Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? -Who? -fita magam vagyok, de CSAK A NYAKA. neked? HANG -DÓ? FM? -AM? ZITT MINT ingó bingó porba pu, kis gyerek, csak a HANGOD HAN GOD,(APU A PU) A MI HANGÁRAINBA SÁRA ÁRA?
Mi zujság? -a Nap alatt, felett? Biwar the HUN? -GOD? -bihand te SUN? -DISZNŐ ÓDISZ?
...https://www.coasttocoastam.com/
... a meGOLdás hogy JUH -BILI -be $$$... Mnden szabasegg hacc,fügetlenségi és az hogy amit ezek JUH_BILLY...Róna, vissza akarta a KOSSUTH LINKÖLNI greenblack Kossutt nakot,ládd össze kuperáltatot 40 trilliüót,lefietni az HULLKRABLÓK HALÁL ADÓKAT,na most, igen egyszerü a meGOLDás, YOU A BILLY? -BILIBA $$$... T9R ÖLNI MINDEN ADÓSÁGOD, ÉS CSAK ADOMÁNY? A nyemecek, egy az egybe le kóizták, ami amicsiba a magyarok elől kirukköltünk,jaja öltöny, szebb jövendőt, jobb nadrágod RÁ-GOD? Na akik csak PÉN -ZZZ... VAN JÓ PÉNZ ROSSZ ELVÉSZ,NINCS PÉNZ, SOSEVOLT SOSE? SOS? Fita, itt most nekem -nekünk a VILÁG HÁLLÓNK ELLÉ KELL HAJÓZNUNK VAGY NUK? UFO-k?
... ha muk? -hamuk a szemeteikbe? -szemetek?

Előzmény: repcsepista (2085)