bubis Creative Commons License 2000.08.02 0 0 1394
Kedves Kisgazda!

A "hazugság hadjáratok" igazi alapanyagát maga a HGY szolgáltatta.

:) Mivel a HGY-rol szol...

A nevetséges imakommandó

Valoszinuleg az a nevetseges, amit te kepzelsz, marcsak a "eszükbe nem jut ablaka alá imakommandót küldeni" szoveg alapjan is.

vagy Orbán és a Fidesz mint a gonosz megtestesítője pontosan kifejezte a HGY (vagy Németh?) túlzott politikai önbizalmát, a dolgokhoz való hozzánemértését és a HGY erőszakos természetét.

:) Ha egy kicsit korulnezel a kornyezetedben, analog ervelessel rengeteg eroszakos embert fogsz talalni, ha mast nem, akkor peldaul Torgyan Jozsfet. Akkor Torgyan eroszakos es raadasul mivel a hatalomban van borzaszto veszelyes, vagy nem, es akkor NS sem eroszakos.

Persze, hogy már csak vallásszabadság ügyekben politizáltok, hiszen az SZDSZ már sehol sincs.

Ugy latom nem erted. Mi nem mar csak, hanem soha mas ugyben.

Elhiszem, hogy a HGY esetében (csakúgy mint a kommunistáknál) kényelmesebb lenne hagyni a múltat, de az a helyes, ha ez nem így történik.

Neha azt hiszem (massnal is), hogy nem velem beszelsz. Mi az apropoja ennek a szovegnek? Ki akarja eltusolni a multat? Es ha mar itt tartunk, az RK egyhaz multjaval mi van? Nem helyes, ha azt is hagyjuk ha jol ertelek...

Az én fejemet senki nem beszéli teli, a HGY-ről a legtöbb információt HGY-s tagoktól, HGY vezetők nyilatkozataiból, liberális lapokból szereztem. Következtetésemet ezek alapján vontam le.

:) A HGYseket es a nyilatkozatokat meg elhiszem, de a liberalis lapok! Ne nezz mar madarnak kisgazda. Emlekszem ra, hogy az egyik topikban (talan eppen itt) egy olyan dolog ellenkezojerol gyozkodtelek, amit a NapiMaoba olvastal. Hoztam neked egy szo szerint begepelt szoveget egy predikaciorol, amirol a NapiMao azt bizonygatta, hogy ebben gyilkossagra szolitja fel NS a tagokat. Ugy emlekszem, hogy tan hallgatolagosan be is lattad, hogy igazam van.

Nem értek veled egyet, a kormánynak elsősorban védeni kell a lakosságot. Ezen az alapon igenis különbséget kell tennie felekezetek között.

Nem, eppen a lakossag erdekeben nem szabad!

Érdekes, hogy annak idején az SZDSZ - nél egyik HGY-s nem kifogásolta, hogy különbséget tesz a HGY és a történelmi egyházak között, utóbbiak kárára.

Hozz peldat!

Nézd, ha most SZDSZ kormány lenne és a történelmi egyházak "rasszista, antiszemita, stb" okán egy fillért nem kapnának, hevesen bólogatnál és el lennél telve az SZDSZ-től, hogy milyen igazságosan demokratikus.

Egyaltalan nem. Mindez csak a te kepzelgesed, akar rolam, akar az SZDSZ-rol.

Egy normális szerveződésnek nem célja az, hogy valaki, vagy valakik ellen irányuljon. ... Ha egy civil szervezet alakul mondjuk a 7-es buszok ellen, azok nem kívánják a BKV igazgatójának fizikai, vagy isteni megsemmisitését, nem rendeznek ellene vudu szertartást, eszükbe nem jut ablaka alá imakommandót küldeni.

Na latod, ezek olyan peldak, amik nem peldak. A HGY ugyanis ezek egyiket sem csinalja.

Udv.
Andras

Előzmény: Kisgazda (1384)