repcsepista Creative Commons License 2025.10.09 0 1 2084

UFOzzuummm... miEeee... Édes hazám, Örök hazám, ha pályám megfutom, nyughatom mmm... 666...atom?
                       1.: 10/9. A KÉP? Becsukom lehunyom a szemeimet, kinba vagyok, kin kin az élet? Kin a bárány,bent a farkas, azaz van a robot váza vázak, s robot-ok (vissza tegnmapira álmom, hogy egy korom (arany füst) korong az alján gömb, fekete napba vagyunk, és annak a nukleUSA SS? -ss (sós) jó, az sós (hátizsák) jó, semmise, és mindenki semmita tata? -akinek van szeme $$$... esze?- szem-e szemete $$$... anti Uncke Lecke kelepce Samu barombika bikabika $$$...men a bika? -hentesfele...nesztek ersztek Eszteke ösztökölnlek itt Sára ára RÁ -GOD -fogod, bekaptad nymec jah? -egy luka tán $$$...markotok lukas? Máté Mark Lukas a kas meg Jányos jelenések? - repcsés pit? -jelen? Mot az hogy amit én sokszor érzek,hogy meg haltam volna? -smirna! -volna! -na most ugy, hogy ténleg, teljesen ugy a fény -honainkban (irka INRI?) voltam, ugy éjfél után, mint ahogy ebbe a nem mi, nemi nem vagyunk, nem létezik? -most az, hogy ugy, hogy teljesen a földik(dik, teljesen egészen ki kell tudnunk kapcsolni, be kapocs?) porhüvelyemet, ugy hogy tudom hogy ki kapcsoltam! -fita most apuénk tuuu...olyan, hogy tudom hogy van, de mégis nincs! -ez az hogy nekünk erre nincs szüséggünk, ez most vissza hogy apuénk tuuu...ezt beszéltük, hogy csak a mieinkért, kért, ládd rontása tört ránk a zuggó viharnak ordas hadak...halál adó hadak jönnek az Ondóvári husáruk? - na most itt azonnal, hogy találkozok 1979 a mi ufo? MTK FM _ AM rádió JÓ-ZZZ... FÉNYEM TULRULL TURULL MADARAINKKAL, HOGY pitim, te is katona FM -AM HUN GOD,VAGY KATUNA HAL HALL, na most azt (a szó katona?) ugy meg utáltam,mert én nem halok meg senkiért ért, semmiért ért, és főleg a senki háziAIk hizlaldáiért DISZ NŐ?- és ott, tehát fent vagyok a mi Fényünk? -na most lenéztem, és láttam azt amt tegnap most a bal ajja. és ijen aian -predotrok torkosok feketlen lukAIk ajjasok sose voltak, lesznek esznek, van vala valla GOD?
                     2.: Tehát ha katona vagy, most lent bent voltan abba, amibe második találkánk,bementünk,és fergeteges de csak feggette segglukak (blacholék) és vicsorognak, ládd Attilánk,mi az a fekete hömpölygó-hömpölyög fekete ládd korompor, és most bent vagyunk, abba ami nekik a naPUK,pokóluk fekete hamus hamas hamis hamvas -köd -füst? Zitt most hogy ellen $$$...ég, na az amit akik teremtsünk embert, a mi képünk és hason mászunk, és nagy haszNUK lett, és most az ürt meghóditák vala, ami itt MI MAGYAROK GYERE KID, HANEM DIK?- CSAK MAG -UNK? MAG AD, MAGOD...na LA. Mazulli, tegnap a c2c -on, hogy GOD, AZ A HANGOD, na a BbLila iratok,fita ez az egész? -ész? -esz? --jaja önön mag? -át. fel falja faja? -falta, fart farta? Vissza, ugy kikapcsolódott a robot bot -buta kozma,fita itt minden koz ma? -eleve le kozmált, és ládd a hamuja ha muja $$$...maradt mar mark...A magyar Károlyi Gazpar forditásban, kezdetben vala az IGe? Igó? -ami cselekvés, és az az hogy magam -bull? -Zitt most hogy ha nem bánt senkit? - hadd beszÉljen, na meg olyan ismerős, jövelk az élet vizé izé...? -ami az lenne, ládd ők akikkel találkoztam,fita,ebbe a zubboNUK? -nicsak ez egy tojásbull? -és ami van, ládd kot kot kodÁcs minden napra egy tojás, de aranytojás? -arany born new, arany bika szállodáaik, arany város? Na most, ITT IS MNDEN A GONDOL ÁT LÁT? -vagy most ha vak vezeti a világtalan -ok?-fita, az irás tudók, és szagértóAIk ajja ajjajajajjjj...fekete vonat,meg van irva? Zitt az hogy ez? -a kezdetüktől fogva NEM MI?- van? Ami van, hogy MI FÉNY -MADARAK VAGYUNK,és ugy fényjLÉK a vilgosságunk,hogy látunk? -Látni fogjuk-e ismét egymást,ami most fita, EGYMÁSRA UGY,HOGY AHOGY ÉN A MI MAGYAROK FM-AM RÁDIÓS MOGYORÓS TORTA FÉNY -TESTVÉREINKKEL, aza minden neme vissza kerül eredetty hellére, hanem csak az van! -amit nekem kellett hogy magam (kispitim) hellre tegyem? -de meg tudhatja meg láthatja midenkink gyere kid, kik a szüleink? -sullyink?-örökfény testvérkéink gyere kid?
                      3.: MAGAM RULL, KIRUL, AKI VIRULL VIRGYÓAIK,azaz ez az ember szamara nincs! Fita, te is midnenkink tud FM-AM FÉNY MADÁRA (MADAM ÁRA) VAGY! DE A MI MAGYAROK MTK FM -AM MADAROK? MAGYAROK? A HANGOD? HUN GOD? Most az hogy LA. Mazully hogy arra hivatkozni, és most az szent irat, amit mi Turiny lepel,vagy ha lenne egy betü, a homokba,amit ők Jesus aki, na ha állatuk,juHUk, az ki? -vagy mi? -Nincsak nekem,amit tudok hagyni a gyerekéinknek, az az irAtom, és siRom, (ha hamvastóm) de nem, mert... fita, ezt levetni örökre,de most csak együtt, azaz minden mag-unk (magUK maradnak? RÁ GOD? 150) nak nak nak..meg kell tudni a magyar-ok igaza meg gaza?-gáza $$$... Fin God? Na akárki, ha tüzet kapott kaput, FÉNY? -Nincsak zzz.. jó zzz...-zi$$$... fini$$$... Zitt LA. Markzully hogy ha izé -ize? -ugyanaz a rohadós -halál kuromáNUK, fita itt EyeSteiNUK, az is tehrer ám,piros pariros teheNUK, heNUK? -hellNUK? -a god ok goda hang-od HUNGadójuk? Minden amt itt? -a pairos piros ott és pap iratos jóslatok? -látok? Na pár napja, hogy az egyik evanGÉlista, men Africába, óh te mesebeli Africa, nem kell oda sokk cula, na DrudrogonokÁlomba, be kell inekcijózzák akik kakik, és az evanGÁGÉlista,hogy mikor a DrudzsuruzÁlom uralom halom hallom álmuknak vége, megjött Chrispihus,hUSA nélkül? - és a juHUsa amit eddig rágtak,ismét fel kőtt? -elvolt ájulva,vagy WARrázsölve? De ez benne van a szent $$$...$irÁtokba, és jönne, a bar bikabina bibika Sára ára kakabooKosok? (ha USA _TUSA? -fita itt csak vakok vannak vak vak vak...) Naz ez NINCS! -az amit mára, hogy ez a LÉT? -ROBOT BOTA BUTA BÓTA BICE BÓCA, HIPP HIPP HIPP HOPP...A CSIPÓJE TÜBÜL KI FICAMODOTT? -és ennek ha vége, vége? Itt a vége, fuss el véle? -igen az ürbe, az ürgégágé ürülékek? -itt a vége, vég bele, hol az ollo pap iratuk? -jós fo$$$...be-ki blöki löki tökila tekilla tökillat ár láss? Tojóska, hányat toltá az ólba? Na ezt, ládd itt mnden eleve izé... kozma,le kozmált? -tost, a tostolóba?
                      Innenn... CSAK ÖRÖK ÉL ÉLET VAN,ÉS HOL A KARDOD, PÖSZE KÉT ÉL ÉLES? ELŐBB MAGAD FARAGOD,FARA GOD, AZTÁN MNDENKI ELŐBB MAG ÁT? MAGÁTUL? MAG AD? -BC?
...https://www.coasttocoastam.com/
... fit, itt minden eleve hazugság,ami van, na a magyornap a napom? -csodább nem lehet, de meg lehet tetőzni, bün tetők? mag -uk át? -verték, ládd s khruczi fix? -vagy mit akartok? Fita, csak a MAGYAR OK MTK FM-AM RÁDIÓ NA MEG MOGYORÓ ÓH BE JÓ A HABOS SÜTEMÉNY DIÓS TÉSZTA? SZILVA VAGY ALMA LEKVÁR, ENYÉNM A VÁR, TIED A LEKVÁR?
...nizzitek, LA: Markzzuly hogy izé ize, hogy ugynaaz a rohadás rohadó hadadó -halál hall áll pusztuló puszitó utállataik, rüh atkák, fita, azok a mikró -makró szörnyeteg állatkák,(1930-36?) bogaraik,most hogy azok GOD??? -KIVÁLLASTOTÁIK, na nagyott fognak ugrani, a Si(r)oNUK, hetyek hetye kegyege köcsöGÁGÉjuHUkAIkkal? -bloondi huzd a beled, tágiccs tüllük, izé izé ...Fita, 2016 USA FIRST? JÖNNEK A MAGYAROK JÖNNEK A MAGYROK JÖNNEK...HA EL SE MENTEK? EL SÓDÓK? BOOK-BOOKROS -KÓDOS KÓDULÓK?
...ha muk?-hamuk, a szemeteikbe? -katalizáror látol? -tranxformátor? -GizIge gŐzike?

Előzmény: repcsepista (2083)