repcsepista Creative Commons License 2025.10.09 0 0 2083

UFOzzuummm... miEeee... bal lábad a jobb után, jobbot a bal után... nincs csak egy ball -bull, megy a bika hentes fele link lank.. lóg a töke ezer fele link lank lakatos, nektek jár egy gatya foss...
                        4.: Kávézzuummm... a testünk birka vagy kutya, vagy hüllő fajta küllő? Husállatok hushozam na akiket kiemeltek, (evőlucik) azok szerszám készitó Aidák és AIdácok? -minek a hus Na ha emlős, miért nincs saját tejed,mag ad meg fejed, ládd fügefa, adj fügét, és nem tejel le?-ma igaz hogy nem hétfó, hanem a hét dereka kificamodva, s nincs tej? Zitt az, hogy apum, mndent szabad de nem minden használ, élőtte, hogy mi az MTK FM? -ESZEM MESZE, TÖRVÉNYE, AMIT NEM LEHET MEGTÖRNI, DE BETÖRNI $$$ TÜRNI BEDÜLNI JÖN A KANYAR, AHA MENNEK AZ ÜRBE, SGGÜKET NE TÜRD BE --FITA VASEMBEREK ÉS ZITT MINDEN AZZAL VAN, AZOKKAL KECKE KECSKE BEKECSKE BIRKA BUNDA, BÉKA,FELMÁSZOTT A FÜZFÁRA, NEM EMELSZ KEZET SENKIRE, NEM TESZEL KÁRT SEMMIBE! Zitt már tul estünk azon,amazookon *zoombizomm bizom a zoombikámba,zoombizom*-fita, itt a hét soványbika megeszi a hét hét kövérjét? - hogy a MTK FM. JÉZUSUNK MAG- MÁGY - MAGYAROK MÁGUSUNK ÉL, ÉLLEL ÉL! HOGY LEHET FÉNNYEL FÉNY MADARAT ÖLNI, VAGY LELŐNI? MEG KÖZELITENI? Fita, itt van a turpi, és most végre ugy, hogy 12(24) -reggel 6.- megzülletett a kis jakabb? (szerintem a hideg (de a hybrid -red kék )vérüek, azok gépek? -képek,na most itt akinek van agya bugya, az látja? -mi az amit nem kell gondolni?-ölni? Itt most is, a kinom, hogy amit neked kell kellen meg tudNOD NOD -földöng? -jaja KI -NOD? KING KONG KIN -GOD? Na ez a magrull NŐvén? -most abbull... most apunÉNk becsengőztek,(miért nem az álmod mód) de az olyan mint a tunnoláss?-tanu láss? - jaja ahogy ma az okos telefoNUK?-tuuu...nolnak, ölnek? Most maradjunk abba, hogy az állatokat tojással, jaja ciróka baróka hányat tojtá az ólba, arany tojás, na fent van 4 000 és ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg,na fita,a vége ennek, ami már az lenne? -hogy csak azok a tyuukuk ami pac pac AIpac...piac? -mindennapra egy tojás, arany tojás, aranyér?
                       5.: Most mikor először itt, ebbe a testembe is vagyok,amit ha már kezdel érezni-erezni a bizserkét, akkor az a testem, de nem e a fogfiszkállóm? Na most ugy akarlak meg közLITeni akik, a mi magunk? Fita, ha ez teremtmenük? -akkor itt is minden robot, és fita,ami van, amit irtóra utálok, hogy a testemnek nem én parancsalok? -na meg lett rontva bontva? Nincsak még nyilnak a völgyhben kerti virágok,de bele esett a féreg, mellett titkos féreg -eg, foga rág? Ezek szerint, miden ami ehető, az magrull,de most ha minden azon kivül fér-eg? Most ha láttátok a corona virust, na meg minden élőDiket, akkor bele nő? -a magba ontja a tojását meg a tojásba,ami fita,ha már bünbe születtÉL,az féreg? -jaja a bün-öd? Zna ez az,amivel én bejöttem,hogy akarom tudni akarom tudni...és most az álmomba? Honnan tudhatom meg a kérdéseImre a választ, ami a leg nagyobb kóbik, neked nem kell tudni, na az az eredeti bün, csak hinni,és ki adta azt a nevet a hivóknek HIT LER? Na azkat a a aaa... Nincsak 1930 és a nyemeckutatók, eljutottk ahoz a három sejthez, amiból van az egész bagázsi? Fita,erről most csak beszéni,ládd rögtön valakik,vala mik,zitt az hogy most rá rá fá...a mára álmom, hogy mindenben ami van kézimunka, vagy a föld turása, egy mozgató erő? Vissza, Bábelhoz, mit hoz? -bel és mindent bélbe bálba, na fita,most az van, HOGY CSAK EGY NAGY ÓRIÁS KIGYÓ, SÁRKAN KUKANUK KIGYÓ,ÉS MINDEN MINDENESTÜL,A BELIBE? Jakik itt jártak, és hagyták a szarukat,rom romba mór móra bizon nem e miNUK SÁRTAN? SÁRTANUK? Mikor a nagy Szovjet (gazár) Sarkanakan Kigyó szája tátva,na volt a párja párját ritkitja,zna mikor Zdanek eltárs, megtisztottuk a pártunkat most a mi kuromáNyunk, nemsoklára kára? Fita, ott voltam láttam az angyalaik szedették szét?
                       6.: Nizzitek, ami van, ládd most csakaz hogy vagy ti is FM? -AM? Ahoz kell legalább két fecske, muk? -meghozta nekünk a tavaszt, ott egy fészek, apád részeg? Fita itt minden kigyó sár bogyó bögyőaik, és méreg! -drága? -az árak, az egedbe hágnak? Fita,az aranytojás,hogy akik KÉPUK? GÉPUK? NA ÉRZÉKETLEN ROBOTOKKÁ VÁLTAK, DE AHOZ KELL LÁDD GOLDGOTA ÉS KERESZTEZTÉK na azok, most husevők,és vérszivók szopok? -jaja itt van szivem,neked adom uram, uram ki teremtéd, na most tekjesen a ROBOTOK BOTA PROGRAMJA,és itt hoogy most ott vagyunk, ha ezek kezdetüktől foga A TI ATYÁTOK, vissza, nem beszél hozzánk többet, na most akik a HYRID .HIDIG EMBERÖLŐ, LÁDD AZ EMBER GYERE KID, na hogy gondolkozik? _ja ha a szüleit, nehogy mindleölik, hanem most a nyelvünkre mennének, de itt van repcspita? Na amibe bele kezdtem, hogy végre,ugy hogy itt,tehát most találkozok a mieinkkel, akik csak ÖRÖK ÉL ÉLNEK, és egymásnak,azaz ha NINCS CSAK MAGYAR -MAGYAROK ÁLMA,HOGY ÖRÖM-BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜL, na most ezek, na végre az FEKETE KOROMPOR FERGETEG, AMI RÁNK TÁMADOTT, ANNAK AZ AZ ARMA? -DEMATERIZÁLVA LETT, és most ami van, NEKIK MEG LETT MONDVA, GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, ÉS NEM XEXÖLJ RÉPÖLJ, na most az iratokba, hogy minden vissza a fejükre, ha lene? -fafej, nem faxfej? Na most, nem hivom a két öcsémet, és néha, vahhon megjellenek ezek a tudósitások, az faluujságonkon, ami fita, HA NINCS HALÁL? -ADÓ? Apuénk, 1936, .feneketek pattoóghat? -pattogató?
Innenn... csak FM? -eszem azt a csp kis szád, szÁtok? -aha szálj szállj madár... mad ár?
...ha muk? -hamuk, a szemetekbe?

Előzmény: repcsepista (2082)