UFOzzuummm... miEeee... bal lábad a jobb után, jobbot a bal után... nincs csak egy ball -bull, megy a bika hentes fele link lnak.. lóg a töke ezer fele link lank lakatos, nektek jár egy gatya foss...
1. 10/8. A KÉP? Fekete ég?- fekete nap? Koromfekete, és fekete alakok, és láthatatlanok NUKINUK? A tegnap napi napi na na na...fida,a három stargatya -csillag kapuk puk? -egy lufa,egy szamárpüfölő $$$... ládd Sámson (fita minden szemen szemetek szedett hazugsáGOD? -zizzz... $$$...ha te vagy és hallasz egy szisszenet finGOD-finGODtál? -az te gondolod (hisz ed edd?) és gombolod? -tüsszeg és fingik szarik pesál te azt te gondolod, na meg te vagy a fing az én gatáymba,mi van nics stbbb...tbccc...) egy szamár baxod ahol megáll, áltkaptafaval, fita Számson? -a számon de a szádon? Na hogy csillag -kapuk pu? -olyan mint egy egy kottonyuk, óvógumi, és annyi,na meg pucanyaka de feje és fityma, van kalapja? Zitt mindenbe adótt a léte lét-e lelke $$$...zzz... mag ad? -magam -magom -magod? Kot kot kodÁcs mester,Lord -doGod? -láthatod? Na mára, egéz éjjel, hogy ho ho hooo... HORR GOD? Zitt most ki mit tud, és ki mit lát?-pin -át tüfoka? -ha olyan vakság hogy a faága,kiverte mndenki minden szemet? -csak szemetek többet? Jön a nagy takaritó, a nagy gazirtó irtó gaz? -gázzal? gőzzel, és gázol gőzöl? Minden KÉP és ZZZ...ZELOST? HIT LEREK ÉS TEMP LOP OSZTOK FOSZTOK, CSAK NEKIK LEHET VAN FAXUK FAXUT ANALOTOK FOXI MAXI? NUKINUK? Zime zöme hogy az ürbe mennők, menüik? CSAK A HYBRIDEIK? -nA LEGKÖZELEBBI A EXODUS ÉS AZ ÉGI MANNÁAIK? Most vegyük, Gizikát keresztezték a vasukkal, Mester, kell e adót fizetnünk? Na PALUK, mi apuénk, nekik van apuk kaputt? -fa -kapuk, vaskapuk? -vasakapuk -a puk?
2.: Most az, amit ládd csak egy lapu? -csupán levél, a fájdalom? -ládd jes jUHhusod sir? -hol nemzetek supp? De el akarnák jutni, hol vannak a magyarok? Zna fita, zitt Denis Prágert meg Jarvist személyesen imertem, és most nincs csak UFO-k? -made in Hu? Who? -hü hők de csak hők? Zna mondja Denis Práger, én jewish családba nőttem fel, és én mondom, a jewiseknél csak balabbb...(bibi) lehetsz! de lehecc? Jarwish 13, hogy a házak adóját nem lehet emelni, csak a ház tetőt? Most te HA NEKED VAN SZEMED, SZEMETEK? -fita,te ha látnál, Most végleg behunyom be csukom a szemeimet? - az csak a benső FÉNY -ember -gyereked gyere kid, ég a házad ide kin? Na hadd konCentráljak a LÁTOM MÁS, GÖDRÖT ÁS? DE HOGY MÁSZOL MÁSZUNK KI A SAJÁT MAGAM ÁSTA GÖDRÖMBULL? BULI BULI TELE LETT A BILI? Most ha el tudtalak ragadni, ládd a repcsések fel fel kapnak egy legyet, legyek vagy ne legyek, egyek de legyet? -hopp egy légy, ne légy? Most az hogy amit Denis Práger, fita,most csak TEMT -LOP -OSZT -OSZT LOPOSOK? -LAPOSAK? LÁDD A MEG NYITOTT SZENT BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK? Zna most mi lent vagyunk, ez az egész egy NAGY NAP MIKOR EGY ZÁP NAPON, JÖTT MEG A FOJÁSOM -NA ITT VAN A TOJÁSOM, AMI TOJ-ÁS TALLIÁS DALIÁS TALLYÁS? Most mi, ládd amt már emlitettem, MI MAGYAR -OK, MTK FM -MESE MÓKÁSOK, mi nem vagyunk benne ebbe a FEKETE NA PUK? FIN -GOD? UGORJ AZ UGOR KÁDBA? Fita, ez az. hogy azon a ponton vagy,hogy BE IZZIK? Na amit Denis Práger, fita, mindenkinek meg van az a KÉP -GÉP -$$$... segge, hogyha eszik de mit, tudod de rágod, a cobákod, ki mi? - adnak neked enni, puszik, puzik zzz...most egg szikra, és berobba666...-ezt mi kis gyerkőcsök valánk, és ki próbáltuk, de időziteni kell? AZ IDÓ ÁLL, DE TÜDŐ? TUDÓ TUDÓS? TURÓS?
3:. Nincsak ha most csak az, hogy EGY FEKETE OLYAN NA PU? Mi akik Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-kukuk? -kukucs? MI nem vagyunk benne, azaz ha csak meg villantanám maga, ez berobbanna BIG BENG BANK BANGG ---DANG $$$... na ami van, ládd AZZAL HOGY CSAK ÜRÜKBE,ÜRÜLÉKAJA A SEGGED NE TÜRD BE, most a TUDAT ÁT? Fita van a mag, és van a konkoLITa, azaz tojás -od? Te vagy a legény, Tyukodik pajtás, pajtás pajtás aki fogja kezemet, csókolja meg a seggemet? Zna ITT VAN SZENT HÁROMSÁG -HÁRMASS ÁG? VAN A KÉPZEL LETT? A JOBB MEG BALL OLDAL, AMI CSAK BALRA HAJTS, JOBBRA ELŐZZ? A lényeg, ez ha benne vagyunk a saját szarunkba,(klotyó) előbb abbull kéne kimásznunk, vagy szárnyakat növesztenünk, és ugy? Fita, itt most aki beszÉl, él? -ha van aki érti, mert FÉNY? Szóval és tettel? MI a legbalabb alatt sarokba vagyunk, de most mi a mi UFO-k? - nemcsak a fekete feggette na puk, de bele is látunk a belibe,és most a na puk közepe epe? -epekednek,hogy jönne a HORORRR ---MI? HORR -GOD? -a te hangod? -jaja vicchangozza az ez hó phell vagy pernye lebernye? -tohó -tahó? Fita, ami van, most a na puk közepin áznak fon xexölnek, látom más? - van egy SS? -ese $$$... a $$$... semmi $$$..ha mise? -tise? Zitt ami idevág,az oda is, és fosss... fussatok ki e -világod?-de ég? -a város, ég a ház is, jajj de messze, a kanális...Zitt a lát áss? -van ásód? -szemem szemed fénye? -szemem fénye vagy? -fita, itt mindeMUKINUKON NUKLUK? - van egy kráter -vulva, egy luk,bax666... NUK NUNK?
Innenn, fita, ez valóság, és most csak a látás od, vagy amit te látsz? -engem mét a napom pom pom bommm...
--a barátunk, nagyon jó, ládd Simon is győgyit,na azok ismerik a gyógynövényeket,és mivel ingyen, azok átkozottak? -vaggis ha nem juhus, meg a vére, na meg itt a husán -god?
...https://www.coasttocoastam.com/
...ha muk? -hamuk? - a szemetekbe?