hörpölin
5 napja
|
|
-1 0
77557
|
"Amikor már 15 percet késik, nem is várom tovább..."
Erre van egy érdekes sztorim, persze ez az üdítő kivétel, ugyanis nem kellett csatlakozáshoz rohannom. Még 2016-ban az Alföldi Kéktúra teljesítésnél leszakadt a bakancs a lábamról és kénytelen voltam egy szombati nap kora délutánján a Petróczi iskolánál buszra szállni Szeged felé. Na, ott is dekkoltam az árnyékmentes megállóban a már szinte nyári hőségben a buszra várva, aztán tíz perc menetrendi késés után meguntam, gondoltam visszaballagok a csárda hűvösébe és már majdnem oda is értem, amikor a hosszú egyenes végén feltűnt egy busz. Csak egy pillanatig gondolkodtam azon, hogy ez a Bajáról jövő távolsági busz, vagy turistabusz-e. Rástartoltam, és jól tettem, mert a menetrend szerinti busz volt. Csápoltam ezerrel, hogy álljon meg (én voltam az egyetlen felszálló utas), és tényleg megállt a megállóban. Útburkolat-felújítás miatt félpályás lezárások voltak még hétvégén is és azért késett negyedórát, mert sokat kellett a váltakozó forgalmat irányító közlekedési lámpák előtt várakoznia.
Aztán jó fej volt a sofőr, mert út közben beszólt Szegedre a buszvégállomásra, hogy lesz-e csatlakozó buszom és kiderült, hogy nem sok várakozás után érkezik majd Szabadkáról egy nemzetközi busz, amelyik majdnem végig autópályázik Budapestig. |
Előzmény: hadidoki (77554)
|
|