vámmentesss Creative Commons License 2025.10.07 0 0 3469

Nem találkoztam még katolikussal, aki felsőbbrendűnek hitte volna magát. Sztem te sem.“

—————————-

Te kitűnő példa vagy erre itt már február óta, számos hsz-odban írsz arról, hogy a katolikus egyház ”a nagy betűs “EGYHÁZ”, és te fejtegetted bőszen azt is, hogy a protestantizmus egy az egyben eretnekség, és nem is volt oly nagy probléma a katolikus egyház által generált és 1835-ig életben is tartott inkvizíció, hiszen nem minden eretneket öltek meg, voltak kivételek is, akiket “csak” szanaszét aláztak a katolikus felekezetétől eltérő hitükért, és elnézést is képtelen voltál kérni egy számodra szektásnak nevezett embertől, pl. tőlem olyan szituban, amikor bizonyított volt az, hogy hamis módon neveztél engem hazugnak, nehogymár egy katolikus elnézést kérjen egy szektás hitűtől alapon!

Ismersz már annyira, alapos vagyok, ha épp az akarok lenni, szépen kikeresem az ilyen kijelentéseket tartalmazó hsz-aidat, ha bemondásra nem fogadod el azt, hogy te sorozatban írtál ilyen tartalmú hsz-okat ide az elmúlt 8 hónapban.

Egyébként rajtad kívül az összes katolikus ismerősöm normálisan áll hozzám, s nem nevez szektás protestáns hitűnek.

Előzmény: Zsebimacs (3468)