repcsepista Creative Commons License 2025.10.07 0 0 2080

UFOzzuummm... miEeee... Minden ember boldog (dög) akar lenni, szivünk előtt száll a Fény -Madár, vagy a sziv -visz?
                        1.: 10/7. A KÉP? - Ha ezt nem tudnuk NUK, elfeledni, ami itt csak kin? -KING _KONG KIN _GOD? - kór -károd -halálod $$$... leled le /led? Amit tegnapa,hogy vissza -le nézel, és most te nem vagy? -na most onnan, hogy VANNAK A MUNKA ADÓK, és most 1984 Juy 4.-? hogy amit itt juHUs? Hogyha bünöm vérpiros, na az a fekete ruha, amt felvettünk,az bizon piros DE VAN FEKETÉBB, és a vastartalma alma miatt? Az hogy felébredni, az az hogy MI MI? -SZELLEMEK VAGYUNK, AKI FELÉBREDT...Ma reggel, előbb az ifiimmal találkoztam, jóreggelt, és a kis felesÉgem főzi a kávét a konyhába, jő reggelt kis felesÉgem féltéglám örök -szerelmem örök életem szemem fénye, mondja,én nem vagyok a szemed fénye,ha nem a gyerekek, de ők is, és minden magyar-ok -testvérem mmm... na igy már más. -Hogy örök élet van? -az te már tudod! Naz hogy tegnapra hogy most ha mindjárt, az ingemÉrt is, na ezért, most irtózat támadása van a halál kitaláló (kaputuláló) feltaláló (ló = angyaLUK feketrLUK blcahole) gyere Kéiknek, és ha ha ha ... ha megváltónk tank taNUK, eljön mint Király, kit meg váltott kit megáváltott, mind-e el-lőttek áll, mint sok ragyogó csillag, mind minta...fekednek, ugy fénylenek,Juhus Koronája, nem bunda bünde bundehó, miint drga cövek kövek? Na vissza, hogyha bünöm vér piros? -fehér lett mint a hó? Zitt vissza 1986 SzilvEszter, hogy mnt egy hó pihe, na az lehet hamu pehely is, de pernye? -ugy szálltam allláhá há há há...Fita, ott ugy hogy ebbe a tudátomba atomomba is vagyok, (nincsak olyan valmai elhagyni ezt a kiNUk Kinja HUs -cafatot, na ébren álom, látom ás, más? -van más, fita, itt az van, hogy mnden ÖNNÁLLÓSÁGRA ÁGRÓL ÁGRA EGÉSZSÉGRE UTAL, UT NAP ISTEN!
                         2.: Éljen a magyar szabadság, éhen a haza? Fita, az hogy magyar ok, az az hogy minden ami van,az örök bennem benNed BennÉTEK bennünk, a belünk? Mindent a bélbe semmit $$$... A SZAG SZERVEZETEIKBE A SZAGOD $$$... Zna én,est ugy hogy apuénk, fita a magyar-OK az örök FM ESZEM MTK FÉNYEK FÉNYE jaja az ÖRÖK GÖMBÖKÖN, vágtelen-e FF? UFO-k? -made in Hu? -Who? -ho ho ho...állj álj meg kis csikóm csikom? Zna én ugy hogy direkt ezért azért értettek, értetek villogok, huzom a belem,mert most vagy soha? Ha az anyagunkat -(anya -god) vizünket meg rontják bontják, vérben az élet, nem fényem mmm... áztatja bus zászlaját, fita, itt én most is, nem vagyok senki sem $$$... ellen, főleg ellen seggecsKéjuk JUHUKKK... HUmeNUK? Te beszÉlbu *aki nem árrul busul* magyar? MÁGY -ÁR, ÁRA? SÁRA? Eszter Észtér -Ezte Lenke? -lefeküdt? -de csak neked? Na én azonnal, ha nem születtem volna? -akkor is mag? -magyar -vagyok,és a mag -ad? Fita, legutóbb Pitu bátyám,aki 1 éves korában, mert kora szülőtt vala,meghalt, most NEKÜNK MAGYAR -OK, HOGY MEG HALTÁL? HALT? JAJA VALAKIK AZ UTAD UT AD -BC? -ÁLLTÁK? Vicca ...most USA? - kimondottan, most ugy, hogy Kossuthék? Fita, nincs olyan nekünk amit ők se tudnak, hogy ha nem fexel Eszter? -jaja többet nem beszÉl? -na most egy Király KIRULL? -Helen pinalátbank bloondi,na mnden meg lett forditva, mert HIT LER? BEEFÜTÖTTEK? -FITA HA MOST AZ ATOMÓZÁS el kezdődik,ami jaja irva sirba sirod zsirod $$$... le led? - mert ez nem volt nem leszz $$$...hanem MI VAN? Na fita, ez az egész olyan, mint a fogfájás,vagy gémikus epedémikus valan el viselhetelen (Buzsiga szülési fajdalmai) faDalom?-fája, ha lenne, mert csak fejfája $$$...kirpta? III tempt szemed ki lopta? -Anti Samuk? -bikbika Barbika?
                        3.: Fita, akik körbe vesznek, mert July 4? -fita, itt amit tegnap a c2c -on, a barátunk, jogy a kaja 70%a kaka eleve mé-reg és méreg drága! Nincsak most is én egy igenigen mérgezésben vagyok, és monduk, szerintem a barátunk többet nem is mond666... naaa... met a gravitáció az itt grave? -jaja a sirod? -le- led?-vagy az aranyvárosukba magad mag ad, nem az arany tojásuk tojató tojadó -halál-od odud, vagy, gondolod? - le -led?- fel-led? -féled -félted őket? -a halál adóikat? (zitt most akik a csak akiket jiDis?-bibis? -juhdis? -nyaktol nyiszszába csiki csiki az tökéletlen olyan állat,ami szent áldozat, na most itt csak ha te azt lettél, le hecc? -ördögbull angyal,ha engem, itt a seggem, vagy fogpiszka, jobban szeretnél szerelnél?-szerelmem szerelem) Fita, ugy é.szag, minr dél -bélSára -szag -GOD? Fita, msot az egész föl-d fel szine, Derbőrbe győrtelek győztelek, van,és harangoznak? -aratás? Előbb hogy mindennek ami van van oka, és toka, de toko? Naz ha el felejtetted mag ad, az a mi a MA GOD, A HANGOD MAGZATOD MIATT LETÉTÉL MAGOK A HANGOD, HAM VEDRE!!! Ha el hallgat666... meg szólnak a kövek? A MAGYAROK KIINDULŐ PONT, AZ A MAG? ÉS MAG AD, MAGAD VAGY? MA GOD? Vicca, ez mikor kis gyerek valák, és kisszékra állák, na az az, hogy MTK kaka sok ku kurékuuu...Te vagy a legény, Tyukodi pajtás, kot kot kodÁcs, midnennapra egy arany tojás,Nem olyan mint más, mint Kucug Balázs csak (két) ballábbal? Fita, EZT UGY, HA NEM LENNE ÖRÖK ÉLET, na most én egybull tudtam valakikkel -kimmel seggsecskémmel krémel rémel gondoltbank beszÉLni, (hangod -hangom hallom)és ha nem lenne ÖRÖK ÖRÖMÖK -BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, EZ SEM LENNE,AMI JOBB LETT VOLNA, ha nem lenne?
                       Innenn...am most olyan fekete fegette foga..fita, itt csak MÉRGED KIGYÓK FAKAZATAI,NA VEGYÜK, EZ AMI MOST DÉL -AMERIKA?- NA EGY OLYAN KÁBITÓSZERES ERES ERŐS BANKDA,(NEM AZZAL BIZZEL BASSAL GAZZAL, FIT AZ IGÉNY HOGY JÖN A DICSÉEGG KIRULLA? -PIRULA? AMI KI TUD JOBBAN BANK? -ÖLNI? Fita,most a legnagyobb köpenyEGE allatt, meg kal -apJUK, az ott van, ahol a BÜN TETŐK? Nincsak, most teljesen ládd Derbőrze, csak juh bunda, vagy DISZ NŐ PÖRC? SZÉP VÁROS CLUJ?
...https://www.coasttocoastam.com/
... ha muk? -hamuk?

Előzmény: repcsepista (2079)