repcsepista Creative Commons License 2025.10.07 0 0 2079

UFOzzuummm... miEeee... E -világ?-egy nagy hullaház -dögtemető, nem ismer? MTK -szemem fényem-fénye, te ismert vagy nekem teremtél, szép virágszál, de el hervadtál, melyet titkos féreg fog rág...
                        4.: Kávézzuummm... tea Teiai? -olyan valami,hogy előbb.mindened előtt, el veszik a kedvünket, ha hagyjuk, azaz ez egy robot valami lenne, képző? -zÖld a kukorica szár? -kapálatlan maradtál? Nagy nagy kukorica táblák, és nemvolt akinek kellett volna kukorica-tengeri,na nagy nagykocsikkal hordtam, a rendpőröknek meg nagy nacsalnyikoknak, akik ugyanugy mnt elődeik, (fita 400 Frtn volt egy mázsa,ha bedobják, 10 fillr, figyelem mire menne a játékuk, de szószerint robot ürgéket, és a állkat öszönnöddel, te tudtad? -ez az 1960 évekbe?) megérték a pénzüket, meg hogy nekik itt a mennyük, s minden az,aki nem fényÉhben él, és az gondolkozik? Fita, itt telejesen egy tökéles robot renszer is, meg ha megváltóaik ha meg váltók, eljön mint Király,WERULL na most itt a népe, fita, jobbágyköcsögágéik,majd napszámos, s proletárok, zakrollytyepofa? Na apuénk, csak egy kellene, akik fel tududnak törni, mint a bil füle,azok csak Kossuthék, de egy napina se? -és csak az lehet, vagy le? (fita én azért jöttem, $$$... el se dó,mentem?) Am ivan, CSAK NEKÜNK MAGYAROK, MTK FM? UFO-k? Fita, olyan hogy mi ne lettünk volna, azaz csök örök magam -magom-magod MA GOD? Zitt én mnt FÉNY FM? -vagyok, és ha nem születtem volna? Zitt most az álmom, hogy közel, ládd akikkel most beszÉlek él?- na FÉNY J.-ZZZ... NEM MEG RÁZZÓ, HANEM SZEMEM BENSŐDET MÉLYEN MÉLÁN ÁT ÁT ÁT... JÁRJA -VILÁGITJA? Tupasz, ezt Ijónkkal is akarom beszÉl-jaja csak akiben FÉNY? Hogy félelem, most is látom, högy senki nem nézte meg amit reggel feltettem, az itti AOL -oldalon? Jaja hogy nem tudják az izé miatt, a mienk biztositani, na az hogy ha nem hagynak beszélni, annál gorombább döglesztó dögök DÖGÖLŐK DÖGTEMETŐIK, nicsenek, vannak? Rom rombol romba tököl,nicsak,zitt SÖTÉT SZELLEMEK MEKEGHETNEK MEEE...KECSKE BAK SZERETI A KÉST? JUHUKKK...
                       5.: Most az, hogy amit itt bőrzsákod? -faxizsák? Ja Néró, felgyujtja Rom-ot, mert nagyobb romot akar,az adó miatt? Kina kinja befürdöt mert ott vannak a felhőkarcolóaik, és senki nem tudja fizetni? (nincsakitt egy ház 900 000 átlg, most az adók??? Fiteljuk, itt csak az éhség és nyomor rom mor készteeti,.hogy ZOOMBIZOOM tutu frutti ládd az ürbe meg raknak egy seggükbe kanóc, ha vélelelen betudtakvágódni egy ürülékre, fita az hogy abram,vedd a hátizsákot batya és vágdbele a pacalodat??? -ti az ürégieket, hügy mennünk, ha téeged nem váltottak meg?- mennek az ürbe,(de igaz, hogy ha itt már bejött a jóslatuk? -am fita...most itt van az amit szellemi -világok,tehát ennyi Tejutrull cseppek után,most ugy..hogy magam is, szeretném ha hallod a hangom? Fita,értelem azaz benső ember, fény FM, eszem, nélkül,csak a SZAGOD,és nem izé...fita,van a husnak szaga?- ha hugyszag sav, akkor...van luka, vagy furkója? -reprodugta? Zitt az hogy vissza... na előbb, csak ÉGI FÉNY, FM ESZEMESZEMEM MADÁR VAGYOK, ez az, hogy nem hogy gondöl át lát, ez amit Jézus történetek jelenetek, és az amit ezek JÓZSIDOM? ZSI AZ ZSINATAIK,(EGY KRUKK $$$... MUK, HAMUK? ÉS DOMBOOK? HALÁL? HÁLLAH ÁLLA ADÓM ADAMADA ARMADA? ...fita,most (akik körbevesznek, de meg esznek?-FM AM-MARICA RÁDIÓ? jaj de hülye, hülyül? Zitt az, hogy ha nincs FM? Zna mára,kint voltam a szellemi világokba, most ha csak az anya -god, -dog?-dög,dögönyöz azaz mi mozgathatna téged, mint ábrám,neked adom FAK-ADAMADA-FAKA fita,őők akik teremtették őket? -ami fita,ez ténleg egy fa? -erdők,és zöldségek, és NÖ? -teremjetek jó gyümölcsöt? Ezeket azért,hogyha hátha a trágyáluk alatt, mégis benőtt a fejed lágya, amit apunk állandóan, nem értem, na most csak azzal amit anyum,mikor végleg a vasut állomás és lábam lépcsón,vagy ember lesz belőled,vagy meg döglesz,apum,attól félek hogy elveszel a magyarásgunk szamara iá iá iá...baxod ahol megáll? Na az vagyok?
                      6.: Na egy az egbe, te nem tudohatod hogy ki vagy, mi vagy? Most fita, én azonnal, nekem ne mond meg ki mi vagyok,hanem amit én látok,a tükörbe, na az NAPTÜKÖR ÉS J-ZZZ -IM IM AD FÉNY VAGT MINT ÉN FÉNYEM MMM...MEGETTEM? ÉS VALAMI CSODA MÉGIS A VILÁG? Fita,ez az a HUNIVERS, AMI LÁDD AZONNAL ÉN A HANGUNKAT, ma is, a titeteket is, ládd én annyit fogok megtanulni angolul, hogy fent tudja tartani magam, na most a családom, az ififiam,nem tudnák el tartani egy felesÉgem,na ma is,ládd van még egy magyar lány? De álmunkbank kell előbb meg találni egymást, de előbb magamra, és most mindemkimnek előbb magába meg találni az ÖrökIstenEber FM gyere kid? Nincsak most csak az, hogy egy az egben, beszÉlgettem, azokótokkal, legelőbb akik mertek hozázm közeledni, meg örülni, mnt én csak az, mert a NAGY FÉNY SZELEMEM, miért kell szeretni, na na most hogy közeledünk egymáshoz,mert jó együtt lenni, akik ténleg FÉNY-MADARAK... EZ AZ, HOGY TE EGY NAP, CSILLAG RAGYOGÓ FÉNY GÖMBÖM BÖM BÖM BÖM BÜN? -JAJA NEKEM VAGY ÉN MEG NEKED, ÉS MOST ÉLTETNI = SZERETNI MINDNEK ELŐTT EGYMÁST, most ugy fogok köszönni cső? -fita össze vagyunk kötve, FÉNY CSÖVEKKEL,(amit megkötsz,kéve kazalaba kicsi csomó nagyott kiván) ÉS MOST AZ OLYAN,MINT AMIT ITT AZ IDEGRENDSZER SZERELEM SZERELMEM? NA MEG KISKRISTÁLY GOLYÓK? (szikrák szik kisz keres de kereszt?:ó szeres?) Ami most leirtam,az csak a kezdet se,mert minden itt van, és örök egybe, és most fita... EZ NINCS! NEM VAGYUNK BENNE! NEM IS TUDUNK? -övék, övön a Luly) Zitt most szeretnék,na EGY NAGY VITA, nagyitóval, Jányos Vtéz, ide néz?-itt a méz) most az hogy ládd, ha most akárkivel elkezdenék beszÉlni, csak ha szikra veti, máskppen,fita jönnek akik ha meg váltó ha meg váltó eljön mnt Király? Az Ur ür ürGÉGÁaik? Hogy fájna, ha lelkezd szikzrázni a szemed, meg a szived vérezni? Fita, ami van, na megkérdem Ijónktól, mert ha NEM VAGY? Igen igen, látod a MAGYAROK HANGJA? HAN GOD? -s ha téged MEG VÁLTOTTAK? DRÁGA PÉNZEN VÉREN, ÉSZNÉL VAGY?
                       Innenn... ninicsak.akik a Ő ŐK Ó HYBRIDUK HABIRUK KIGYÓT NYELVE VEZETNE? HA BIROD ALMA? 666... HA CSAK SÁR SÁRA ÁRA? Értem, neki adta a HUN GOD $$$... HANGOD?
...ha muk?-hamuk $$$...
cső, lecső!

Előzmény: repcsepista (2078)