repcsepista Creative Commons License 2025.10.06 0 0 2077

UFOzzuummm... miEeee... Gondol -látom vagy gondol atom? - a mennyekbe fel,vagy le vezet? Fel fel ti rabbaji a földnek, fel eshettek, estem pestem seggre estem?
                       4.: Kávézzuummm... jééé... hova lett a tejjel -mézzel folyók, teli kannák tejjel mézzel, kánaánunk, kananeánk? Zitt azonnal,hogy először hallottam, na a bibsidnek adta a GOD?- magod? -hogy Isten nem adhatta nekik, mert én az vagyok, és Isten Fia, te Égi Fény,világits minden tájon át, na végülis, amiket leritam, azt egyétek meg, gyere kid, testvérkéim,ami most amit láttam,hogy az unokám korában,mikor majdnem ennek a zsákutnak a vége, valóságban találka hogy minden szem, eszem, most is látja,mert itt van a HUN -GOD, és lehet látni,(napom) hallanl? Fiuta, FÉNY SZELLEMEK,és most vannak CSENGENEK BONGANAK ZUGNAK A GÉPEK, AZ ÖNTŐD-ÉK VASÉK, VERSENYRE CSENG BONG, MINDEN,DE NESZTEK SEMMI, na most ha vak vezeti a világtalatok mukinuki luka pu? -a pu? Honnan jöttek ezek, akik rom romba tök, mó móra mára, fémvasötvözeteik,AGYAGOD, AGYA GOD? ANYA GOD? Na otthon, mikor valamit ki agyaltam, apuénk, most léptél le a falvédéőröl,elhuztad a függönyt? A népközmondás, tallPAL a földön, fejjel az Égbe, de most én kérdem, az ürbe?-segged ne türd be? Na bennem ma is a nyirségi jeges belü alma, na olyan volt mint a kristály cukor, a belseje? Most akik azt az tejel -mézzel folyók, ládd ki kémlelik, és látják,hogy mindenki látja hogy sáskák? Most zitt bekopogt a halál,hogy az amit ezek a torkunkba vernek, hogy volt olyan,de ők sose látták, egyáltalán! Egy gicsit, még mikor olyan 1950 évek, még volt maradéka,amit sürgősen kiszántották,ládd a mi kis almafásunkat is, a kanpap, na olyan volt hogy faiskola,és felcsinálta az egész fa iskolás (14 -17 évesek vagy 30?) lányok, és 10 ezer Fritot kapott... Fita, ezeket mind leirtam, hogy meg vannak még valahol, a fekete hol -lyukUKa? -nekem megvan dickeken, és ki akarom aadni!
                       5.: Zna egy hétfő reggelre olyan négy méter vaseke stalinekével kiszntották,a 10ves 150 csemege alamfánkat, Fita 5 éveskoromtóldolgozta rajta főleg télre bekötése hgoy a nyul le ne rágja) amit a legjobb, és nagyok, és igazi nyirsÉgi ize vala,ami megbocsájthatatlan bünÖlde mert ők hasuk morgása is, hass alkoss gyarapit $$$...aha? -bekaptad nyemec jah? -de csak a jahva,van gyapjuha?- bunda bünde bündője? Most nemrég.. fita én kora gyerekKorom óta, azt akaram,hogy a mi Magyarok vagyunk álmunk,itt is valóra válva,de ha meghalok? -hallok?-nevetnek rám az angyaLUK? Fita, azok sötét vérben áztatja bus zászlaját, korom fekete alakok, ládd a Mtrix fimben, mert ha itt vak vezeti a világtalant, az mos mi az hogy tálent? -tál lent, bili? -most tele, és koboRULLt? KELL EGY JUH UJ BILI? TELE STÁR TELE SÁR? 1000 év sárban gané? Most az hogy el mél? -na meg a IGE? -ÉGI,ÉS TETTÉTETIK ETIK ATIK LETT,VAGY LE TESTELT- É,MERT AZ AMI SZELLEM MI? AZ VAGY FÉNY, VAGY FÉM -ÁRNYÉKA,VAN JÁTÉKA? EMLÉK KÜ? P. -MOÉ? MO -É? -és a kétkótábla. holott mndenbe mndenmkibe benne van mindÉne,minden -e? Ha az anyaból indulatoszkodunk ki,Oszkár, talán tosztál, hogy ugy meg változtá, na fita, az idöcsém 24 évet járt iskolába,na ha nem düll be, megölik? Anyum,ő volt a leggyengébb köztünk,te vagy a legerősebb? -apum, ugy vigyázol a két öcsédre mint a szemed fénye! -a báttám egy éves korában,a hugom négy évesen,a hugomnak mnden csep vérét, kiszivták! Fita, ezeket leirtam, és ha kérditek,mért, mert neked is van valami okod? -magyar-ok -okod?-tokod, tokó? Mit tudnék adnmi, kérdezika fiam,na gondolkodásnélkül magam -át fényem vagy kénem? Zit most azt,ami Ijónk, ládd van egy FÉNY -GÖMBJE, és abba egy nagy tanyasi palotája.és egy priznma .szivárvány szinü szoborRÁja? Na abba a FÉNY -NAPJA,fita, az az ami tárulj aszatalkám,és terülj hazám -házam,na most akik jó száéndéku jó Ijó indulat?-lát? és semi más, nélkületek a a mennyország is vád?
                     6.: Na amit reggel,hogy V V V...és X X X...szerintem az ABZOOLUT ULTINÁTÓ DEMATARIZÁLLÓ FEGYVER,AZ AZ mikor a FÖLD BELSÉJBEN,A KÉT ATOM-GENERÁTORT,megpiszklátam na minden a KIN KÓR KÁR, AZ AZ OKOZÓJA.,és olyon mnt a BÁLNÁK BUUU... KILÓTT, AZ ÜRBE MESZZE, ÉS A GOLYÓIMAT (*KRISTÁLY AMIT NEM LEHET MEG KÖZELITENI ENNI VENNI $$$... VENIS*)- Srégebbn egy ilyen betoldósnál kislklottam a vágánybull? -Fita,ezeket ti is főleg a gyerekéink,mert most MEG NYILT A SZEMÜNK,(fita ez az!) ÓH ÖRÖM,AZ ÜRURASÁGAIK (nagyseggekkéik altrakaár a napod, tudnak adni?) VAN BELÜNK? Na a felesÉgem a konyhába,s hogy az megy ó testamentumba mi rabbiszolgáaik vagyunk, az ujba is, mert MESTER,az lord,és mi csak slávaik bélsáruk-áruk lehetünk,de itt Jesus a hus? -Ki ad nektek enni,ládd tegnap ment a TwilitZon filmsorozat, és pont akkor rá kattintotam,és végül meg jöttek a Csész aljak,és nincs energia hiány többet, nincs halál, és nicns háboru,fiteljad, ezeknél hajassabak hájasabbak bak? Jön a vonat, fütyöl a bakterház? Zna csak az van, és most mkor meg rakják,ládd itt a MESSIA SZIJA? -FÖLDSZERTA A NAGY MARHASZÁLLITÓ VAGONAIKAT, most akik nem kelelttek, megfejtették a TITKOT, HOGY EGY KUKTA FŐZŐ BOOK -IRAT? INRI? Fita ez csak az, és a legjobb Robinzoo Ceroozzoo szigete,meg Mo mo mout Malrom Brandóval, mikor Ur vacsora, és a a aaa---fita az agyam, azaz te itt ebbe ebe, a a aaa... mi van? -nem is konyiothatod, na a a aaa---most várom hogy egy el ...ha hallotam,hiÉNa, waj waj waj... haj hajja...fita, ez egy azonnal egy robot -bot transforma meg bót? -vót?
                       Innenn...mirét nem tudtam amit eészsz éjjel fel fedezetem volna...na A VASMAG, A TELJESEN KÁROS SUGÁR... fita,itt a küzdelem, az most a FÉNY, és amit leirtam, augusztus 20 körül, most a lent ami feneketlen, van egy pernye hamu ami esetleg akik vérbe fürödtek,vérerajtunk és gyerekéiken? - akik fel fele...akikel elsó találkozásunk, és dematarizáltuk, és most a szivünk körbe apuénk! -na az amit a atomrobbantásukkal,de tupasz az anyag sugáranyagok s azok halál okozoó sugaraik, a FÖLD VASMAGJÁT FEL TÖLTIK? -és azért akanának midnen áron, a faxizsákaikkal zsákmányulukkal tpsi füles, lelépni?- na rádióaktiva? -de az összes többi szennyek, és azt most azonnal is lehet késő, ládd akik az idejukát, kivették? -azok lentről,János8:44!- roncs gépek és roncs roncsoló csaló parnccsal csak amit őkbugáztak bindáznak buga angyalaik? Fita,ez csak ha most ugy, hogy ha nem állitjuk NUK, akkor ez csak előbb kráterek, és végül az egész beizzik? Mos az,hogy ha te ezt meg tudtad, ezt hinni lehet, látni? De akik vérbe fördőztek,vérerajtuk (fita talán az lehet az a fekete festék,csak a miénk fapor baxól? - Jászol, juhocska a jászolba? - meg a jakabbjaikoNUK, azok itt is érzéketlenek len -nek? -nyakad nyiszálják? -ne meg menetetet vágnak rajta? Fita, amit te most látol, nem! -az bizon ha husuk, na juHUs a Király? We serve men, menüeik? -fita hizlalda? -pénzéhség, kielégithetetnek, leend?-ők?
...ha muk? -hamuk?

Előzmény: repcsepista (2076)