repcsepista Creative Commons License 2025.10.05 0 1 2076

UFOzzuummm... miEeee... Gondol -látom vagy gondol atom? - a mnnyekbe fel,vagy le vezet? Fel fel ti rabbaji a földnek, fel eshettek, estem pestem seggre estem?
                   1.: 10/5. A és B -KÉP? Békét a nőpnek,vagy békát kiván?
Hogy miért lett ez dög temető? -a dögök dög őők a teremtők kezdődik a dögtemtőikkel kell? Ha meghalok, nevetnek rám az angyaluk lukuk? Kukukanuk? Zitt az, hogy ha nem eszed a hust, iszod az áldozati állat (te vagy teve egy pupu két) vérét, csak vér ontással -rontással rántás? - Dugovics Tita? - Pa lesz Tina? Most itt van jakabb... kabnak a medve bocs, kölykét hivnuk, na meg puja az puja? -apuja a pu puja? Nagivben, ami legyen világosság-od GOD,hogy van a FÉNYINGER ÉS WC-TÜZZ -CÉLT KI TÜZ INGER-EL, ami add hogy hazánk, ismét szabad nagy lehessen, s itt az állat, de ki mi? -teremtette, és most az hogy gondolkódik? -dik? Zitt megint,nemakarom tépni a számat, azaz KORLÁTOLTAK? CSAK ÉLNI, FAJA FENTARTÁSA ÉS SZAPORODNI ROD, NEMI NEM MI RÓD? NIM RÓD,UT NAP ISTEN? Na az amibe mi magyarok beöltöztünk, na aza háza festék,és hogy szintetikus vér lenne? Fita a nép mondásokat vérben az élet? -A vér, a has-vér, a hus -od terméke,ész, az agyad terméke? -tumor? -agyj velőt,ész esz? -fény fénye lenne? -vagy tüze, ágyéka tüze? Xex xól? Na ne feldjem V V V... X X X... XY most ne sirjon,főleg vigadjon, jaja jön a bika bika mint napfénby, ellátszik kelettől? -nyugayig, és sir? - a föld laKossága? -de csak a kóserek maradnak? -a kos?- árba? Sára ára? Zna amit most nemrég, hogy ÓH MILY BOLDOGSÁG DOGSÁG DOGOD? (ha a kürt szava kirdeti, de lehel betöltve kürtője?--fta, most akik mégmindig urhanámukiaik ajja, őh desüket? -fita látod jogy ha te pozzSzól, te a lovuk vagy? -lóvé?) A film, mikor a nagy katona tiszt torkába van a lelek, fita ez az egész egy otRomba rom-romba tököl és most nagyobb rom romba, ládd itt én nagyobb leszek,vagy vagyok mint te,ha én eleve kiválaszott, asszon ne baxxon?- és azok (fita az hogy X.-YloNUK) kiváltbAsszonseggecskéik,ládd DaviDUK, az mammy hasába, már ki volt választva? Mester, a bőszvihar dühöng, be baxtál? -be baxtak? .az utlós szül -lőtt? -lőttek, nyakkendós a bika? -fita tegnap ment a WE SERVE MEN? -DE MÁR SERVEKET TUNAK, NA EDDIG IS, CSAK MI LETT, A BARMUK ÁLLATIK MARHÁIK GYANUT KAPTAK,TÜZET?
                      2.: Közbe, a nyers kajajánukinuk, KAKAKOS KajAnuk? -na a hus elosztó,(MA IS) ami az angyalok, fita mi felvettük ezt haus -vér burát, bUrát?-barát? -jaja mig iszom a borát, jaja a vérét, és RÁ GOD, a husát HUSÁN GOD? -ftia ha a GAZDÖGÁGÉAIK? Zitt az hogy GOD? -ABRAM ÁBRÁM, NEKED ADOM A FÖLDET,NA MOST EZT MOST J ZZZ...HOVA LETTEK A MAGYAR OK GYERE KID,NEM DIK A MO AMO? Közbe, na közIbe hogy a kölesbe a DISZ-NŐK? NŐ NE KŐNE KON.KONE KONOKULL? SZELLEMEK VAGYUNK, FÉNYE FÉNY-E VAG TÜZE TÜZ.E KÉNE KÉN -E, LŐCS KENŐCS? DE KÜLLŐ IS, AZAZ HÜLLŐ? HÜL -KÜL ÉS LŐ? LŐTTEK? Fita, most ezt a hust, meg vér zürbölőjuhakaik kajakuk KUKUKANUK kaja fajaik? Zitt megint, itt egy INCS KCSINCS $$$... E-INCS? -E-IN STEINUK? Fita, mi van a husbank, na most itt már apunk,be intettek, mert inább a vérben az élet,power ver a pumpád, a veremben, és addig, digYda? Ba mindent amit eddig be tudtam hozni, azt a mi gyerekéinmnek,és most düll el, a ferde TroNUK SI(R)ON TUL,fita ami van,hogy a vérben van tud atom? -mig most mi MGYAROK FÉNYEM MEG FÉMEM? FÉLELMEM, HOGY A TÜZ TAVÁBA KERÜLÜNK, DE MIKOR? MIKOR A PINA DALOL, AZAZ A PISILÓNK, AZ ANALUNK LUNK AZ ANALUK? ANGYAL LUK?
Most rákapcsolok, hogy hogy jött létra jakaBOOK? -TEREMTSÜNK EMBERT? A MI? -KÉPÜNK HASONMÁSZUNK? HASZON, ITT A FAXOM? -BAT HELL NAGY ÁLLOMÁS LÁTOM MÁS? BEKÖPÉS, MNDEN AMI VAN, ANAK HELYE HELYES HELLE VAN, ÉS TÜZ TAVAK, A MAGYAROK MÁGY MÁG-YA? MAGOS -MÁGUS NÉPEMMEL, TÜZÖN, ÜZZÖN, ÓZON,VIZEN ÁT, NE, NYELD LE A KACSÁT? KOCCS? KOC KOC KOC...BOHÓCKOD köd $$$...
                       3.: TEREMTETT LÉGY, NE LÉGY? HOPP EGY LÉGY, NA MOST A BÉKA BAKAPTAD? MIT TUD 666...MAG-ÁRUK MAG -ÁRA? --fita, hallottam jaj de süket, mert mot akik az ÜRREL ÜRÜLÉKAJÁJUK? JUHUK? Nincsak szelleme ék, emlák?-vagy szellentés azaz A FIN GOD?-VAGY TE VAGY A FING AZ ÉN GATYÁMBA, Na most itt ha vesszük, csak ÖRÖK JELEN VAGY HELEN HELL-LEN VAN? Most ténleg, az álmom át, hogy az állataik, TE TEREMTETNÉL ÁL ÁLLATODAT, ami kimondottan csak KINZÁSRA KNIZÁSRA?- és most miért nem tesz az Isten? -azok ellen, miért hagyja őket-mindet magunkra, MAG -UNK, VAGY MAG -UK? Zitt most ki kell emeljem ÉLEM EinsteNUKINUK? Zna van az ÉRT ELEM? MINDEN ATOMOTA! MINDEN A GONDOL LÁT, VAGY GONOL ATOM LÁTOM? (ALOM ELEM ÁLMOM LÁTOM)Vissza, tegnapra hogy van az ÖRÖK FÉNY KRISTÁLYÜVEG TISZTA HONUNK? HON?-VAN, JAJA HAZA CSAK OTT,AHOL JOG? VÁLYOG VAGY TÉGLA DE KŐ? KÖVÖN NEM MARAD? EZ IS LÁDD VALAMAI OLYAN NOGY AMIT PÁRHUZAMOS UNIVERSEK ZZZ... $$$...? AZOK VILÁG EGYETEMEK,(FÉNY) ÉS EZ IS AZ, ÉS EZ VÉGLEGES, HOGY MAGYAR OK ISKOLAK KAJA(KOS) AZA ZZZ... FA ISKOLÁK? HOGY TE ÖRÖK VAGY,DE NEKEM, ÉN NEKED,MENEK NE,MENNK A FEKETE A SZEMED? VESZEK NEKED HÁROM DECI KEVERTET? Na na kezdetüktől fogva,NEM IGY -UGY VALA? NEM VALA? VALA VALLA- GOD? NAGYOBB FA? -LESZEK, FITA OLYAN NINCS, HOGY LESZ? -BÓ? GÉP A PU? AKIK FITA ITT STEINUKINUK? (NAP) S-TEKINUK TANUK?- A TECHNŐDBE) KUKUKANUK, KÓNOK KUNOK TRONUK KUNCOGÓ GÓ GÓ GÓLUK? DUGD BELE AZ A A AAA..NAGYLÁBUJJOD? BUB BUJ ZÖLD ÁG, ZÖLD-E A LEVE LECSKE? TÜZRE VALÓ MENNYECSKE?
                      Innnen, nizzitek egész éjjal (a bilibre kaparáztam) reggedlig, hogy vannak allapotos atomosok, azaz atom baxokk? -akiket nem lenne szabad, ládd A PÉNZ NEM?-NEM MEN? - VÁLTÓAIAKÁT IKA BIKA BULL BULIIK ORGIÁAIK RIKAT, KIRAKAT? Ami most akik az ok? -az ük BÜKK BOOK-OK, hanvasztóaik, hamuk hamuka, és KataLizátorok azaz az EMÉSZTÓ TÜZEK TORKA, TORKOTOK? FITA, HÖRRÖGNI HŐBÖRÖGNI DÖRÖGNI ' SOCK & STOCK & DÖGÖLNI, nincsak, azonnal nics adó be adó Aldo, itt a husánGOD?
...NA EZEK, EMÉSZTÓ TAVAK VAK VAK VAK..VAK PALI MNDENT LÁT? DE A KÁROS SUGÁROS ARANYWARRANRUHA RÜHE RÁZZA WARAGYOS BÉKA (RÁDIAKTIV SUGARUK, ESETLEG DU, HOGY A MAGMA, JAJA ENNEK A BENSŐ MAG -JAH, FITA ÁTVESZI, AMIT MOST KELLETT VOLNA, ELKEZDTEM A V V V.. AZ MOST A MAGMÁBULL JÖN,(VULVA LÁVA) ÉS FITA V V V...ÉS MOST A GÖMB TELJESEN RÁDIÓ-AKTIV KEZD LENNI, ÉS X X X...ÉS ICIG IZZIKJ, EGY DORF LETT. DURRR... FITE EZEK CSAK ÉGENK,MEGÉÁEGETNEK HA ENGEIDITEK CSAK ŐK HŐKK HÁCÖGHETNEK, MEG SEMMITIK MAGUKKAL MAG UK MINDENÜNKET? SZÜLŐK A FÁN? JAJA KRICZIFÁNK? FITA NÉRÓ ÓTA, ÁLL AZ ÓRA? -AZ ORA? A SEGGED -TEKBE A DUGÓLYA? NEM VICCKETEG?
...https://www.coasttocoastam.com/
...ha muk? -ha muja hamuja?

Előzmény: repcsepista (2075)