granturismo Creative Commons License 2000.08.02 0 0 276
Nem címzem én ezt senkinek, nem kenyerem a virtuskodás.
Én személy szerint az internet nevu csodateremtmény azon tulajdonságát értékelem leginkább, hogy könnyen rátalálhatok hasonló érdeklodési köru emberekre akikkel beszélgethetek és akikkel valószinuleg egyébként az életben nem találkoznék. Ez a topic is errol szól. Fiat Bravo.
De nem szólják le ha valaki Marea, Punto, Ritmo, Panda stb. tapasztalatát teszi itt közzé. Sot pld. cr2 a 242 hozzászólásban közzétette, hogy o bizony egy új Fiesta boldog tulajdonosa, de senki sem esett neki, hogy húha meg jelzok sokasága. Miért is tennénk? Tehetnénk?
Bizony sajnos néha elofordulnak meghibásodások súlyosak is, Fiattal is, meg a némettel, japánnal svéddel is. Mert ugye muszaki cikk és hál'istennek semmi sem tökéletes. Rémtörténeteket mindenki tud mesélni. Én például egy ismert európai cég magyar vállalatának igazgatójáról, akinek Mondeoja 40ekmnél az M1-n hajtókartörés miatt szállt el. Vagy a minoségéllovas japánok közül a Mitsubishi aki épp most készül a világ eddigi legnagyobb visszahívási akciójára, mert ügyes hivatalnokok eddig ügyesen rejtegettek 17000 reklamáló levelet. Ám én azt mondom, hogy ezek alapján a japán/német vagy a Ford, de akár csak a Mondaóra is általánosítgató következtetéseket, címkeragasztásokat tenni nem szerencsés. Ez az én véleményem.

Üdv mindenkinek GT