repcsepista Creative Commons License 2025.10.05 0 1 2075

UFOzzuummm... miEeee... Magyarországok Örök Mennyországok, gyönyörü szép a Mennyekbe menjünk, hogy menjeünk be, ha bennünk van?
                      4.: Kávézzuummm... egy pár (cseppel) csepp jejjel méz? -ha van tejfa? Nagyon olyan, hogy most az amit gyerekKoromba, ládd a BbLia utoső lapján, átok, ha valaki el vesz, vagy hozzá tesz a látomásokhoz, tehát kik irhatták az eredeti, (Detty?) ami fita,most nincs mult meg jövő,mert én akkor másokét szajkóznák? -ezt ezt irták a másolóaik? -de itt ha HYBRIDEGGÉEJEIK forditották? -FITA A HÜLLŐK KÜLLŐK? -értem,forditották? -hamise? -tise? Zitt megint ha vak vezeti a világtalant csak azok a tálemtusok,akkor azok ténleg teremtett (csippek csippezettek)-de a Matrix jqja fémeg és félelmetesek) legyek, vagy ne legyek, nem mindegy? Zna hogy én ami bennem van, az nemmcsak emlék, hanem a FÉNY? -azaz miért kell nekem hinnem, azt amit sose láttam, meg nem is fogok? Na az bitta,hogy ez a kon, azaz lehetséges hogy ténleg van, az a világ, ahol örökminden készen, és kézen, a kezembe van? -eszembe, az mol?(de mosth hallottam ennek a univeznek a ÖSZHANGJÁT, MIDNENNEK AMI VAN VAN HANJA, emlékeztek Sleuth tesóékra? Most rövid akarok lenni, de FÉNY, ÉS EGYETEK FÉNYEM? JAH, ÉRTEM, monjátok én értem is meghalt és az Ür -ura kigyója?-azonnal vége,itt a vég,és végbeled, és vakarhatod? -nem az aszfaltbeton vasbeton kurzóikon, dörgölheted? Na gyerünk, jelennekezz...aki hogy a világok pórhuzamosak, egy pontból indul ki, és egy pontba találkozik, ami fita, látod nekem azonnal,hogy megtanultam ugy,hogy kivülrül, és most egy óra körül,és semmi? -na jelekezet kedves Bólyaink? (fita valóság!) Na hogy nekem örök életem van, és betudnán bizonyita, minek, mert az mindenkimnek magán magának tanul? -ezzel kacsolátba, ez ugyanaz a HUNIVERSEK, MINT AMI PÁRHUZAMOS? ...Itt az nem lehet,hogy enyire le tudtak bennüneket degenerálni, ami akikben még van élni akarat? -Itt amik ami -a mi? -Minden a miénk, akkor még skitani, jaja megy bika hentes fele, lóg a töke 1000fele, az az a Szilveszter, nincsak, kell lenni valami olyan, hogy mi az hogy keresztezés? Kerestelek, de nem talállak lak, sehol?
                       5.: Arrul, hogy itt ténleg, ami most az ami ADAMADA, az két férfi ALAK?- és itt a filmek, zna vaamit, rágcsálni, hogy a vak tyuk is találna szemet. Na ennek a terem?-tésnek a FŐ FŐ FELÜGYELŐJE,ADAMADA? -teljsen abzulla -mula vakok, -süket én néma, nyemec,és egy olyan Gépek, ami most ha ténleg angyalaik, akkor azok teljesen, ami a Két felül angyal,azok vannak és itt az hogy a FÉNY? -FÉM? DE MINDEN ELEKTROMOSSÁG MÓSÁG MOHÓSÁG,ami van ami a fénnyel is kapcsolátban van?FNY -ENERGIA, ÖRÖKMENNYISÁÉGBEN MINÓSÉGBEN ÉS INGYEN!!! Mellesleg minden alkAlommal,ha most valamit fel akarok rakni a falujságugunkra rágod,, de előbb, a felesÉgem belváross lány, és itt magyar falut, ládd a nyemec vilidge, na most az az,hogy én Ő ugyanaz vér -gén -fényem, mint ti? -rabbaji a földnek,(nicsak msit mi lett, abram accodog -dogod? ) na itt van,ha most ezek DÖGÖK, na nem tudnak magukRULL sss...semmit, és én még én is, hogy én a kisfalumba ládd nagyapámék, akartam volna leéli,jaja de az LEHETETLEN HOGY ITT VANNAK A CSODA FÉNY -VILÁGOK,fita az hogy AL VILÁG_OK MAGYAR OK? -az most az, hogy ANNAK AMIT MI? -AMIKÉPEN FENT, UGY ITT LENT, és ez most amit hogy két univerz van, VILÁG -EGYETEMEK,,AZ AZ HOGY ITT AMIT LÁTTAM, HOGY VAN EGY TELJESEN AJJA, AMI HA MI EBBE A FEKETE FESTÉKBE, AKKOR AZ CSAK LE END -777...(NINCSAK A BEMERTIKEZÉS TISZTA ÉLŐ VIZ?) Na most miért NEM VETTÉK ÉS VESZIK FEL A KAPCSOLÁT, A FEL VILáÁGAINKKAL PL.A TEJUTUNOSINKKAL, AMI ÉN AZ IS VAGYOK, ÉS FÉNYKRISTÁLY -MAGYAROK -OTT-HONUNK, AMI még otthon, apuénk, és egyre jobban a FÉMESEK ESNEK, LEBUKNAK? -azaz ni az hogy az NAGYÁSGAIK BÁLVÁNYAIK,CSAK MEG DÖGLENEK, MINT EGY KUTYA, MIND EGY KUTYA SZŐR (SIR?)
                       6.: Most ennek..többször abba kellett hagynom, mert a kiskölyók imád a kertbe lenni, fita én nem talátam semmit,am mégis, Óh természet dicsó természet, mely szem nem láthat téged... na kölyök szeretek itt lenni, meg téged,ami tegnap ha domdozás, na elfedte, most nem akar feljönni, meg most elkezd össze törni dobálni, meg ha végre, betudtam...este van, anyád már hivitt, engem meg husimama laposra ver, mert még kell gáz,az az hogy megy a paradicsom bokrokhoz,és talált egy pár érettet, na mostmár mehet a kocsi? Na vissza,az nem lehet, hogy itt van a csoda világ, na ezek az ürbe akrnak menni, mert vasba vannak olvasztva, öntve és fita,itt vissza, hogy a LEHULLÁS, LÁDD EZEK IDE HORDANÁK A KÖRNYÉK VAS MEG ESELEG, AMI ÉRTEKES AZAZ, JÓ PÉNZÉRT, fita, Roni, az adóságot a nemzeti meg a szémélyadóságot akart le fizetni (csak le kell irni, és mindenkinek többet, egyfőre jutól elosztás, és nncs több munka,meg munk BUNGA nélkül, Tállasink -fitlejes ezek az ür férgei, mire méért vicsorognak??? -ládd ChauEszKUKUKAN? -csau csai banbinó, fita nincs HALÁL, CSAK ANNÁL ANAL SIKRÁS, AZAZ REINKARNÁCIONUK? Fita, olyan hogy most mi, amit meg kell tudnotok nektek is,DE CSAK ÖRÖK FÉNY VAN, ÉS OLYAN LÁDD UFO-k? NA AZ HOGY FEL SZÁNTOTTA A MAGYAR LAKTA TERÜLETEK MEG PUSZITOTTA ÉS FELSZÁNOTTA A FALVAKAT,(NINCSAK A TISZA VIZE?) NA MOST AZ VAN,HOGY CSAK MEGÉRINTETTEM, LERITEM, MEG MOST HOGY bloondi, fita van fénye, mert azért lett, azaz itt csak azok számitanak, akik mi sose hagyjuk el, meg adjuk el egymást!!! Zitt az van, amit minden akik SPIRITISZTÁK, vagy látók, na azok is. de mindenkid tudnak beszÉlni a egyenes MAG -MÁGY -MÁG-Y SZÜLEIVEL, de itt van egy FEKETE ÜSZÖG ROBOT RACCÁJUK, JUHUK?- és most akikkel be öltöztünk fekete festék, azokkal akibe még van szikra,de fény, mert a szikra lehet ládd dufa, vagy gyertya, kova kő az á árokbaazaz koss koca,TÜZ,MELL IZZIK,ÉS CSAK ADDIG. Na ez agy, ez..fita a jambó esetleg (---na lelt az agyam csukra? - na az a titok? á itt vannak azok,akik eztrudják,de fita,mért félek a Budistáktul?-mert ők tudnak ma is beszélni (nem a Budisták?) NAGY DURUNGUKKAL, ez az akit 2023 Marcica Iduska, aki most fita, hogy lehet félni valaki haggjától, ha nem bánt senkit? Fita, az ember aki benső FÉNY-FÉNYEL AZ KÉPTELEN MÉG GONDOLNI? -FITA, NEM AZ VAN A IRATAIKBA,MEG LETT NEKTEK MONDVA GONDOLÁTBANK SE ÖLJ, ÉS NE PARAZNÁLKODJ, AZAZ FITA, AMIT ELEINTE, HOGY ÖRÖK PÁROK VANAK CSAK,ami vissza, hogy apunk,azoknak ami eddig oááá...na a levegőbe minden MTK .. fita hogy kaka sok,de van egy olyan, ami most megint,gyere vissza, na egymásra ---s itt ha ketten,ez az hogy bloondi is látott? -tehát ó is a barátunk, Sándor dor?... eltünt a ködbe?
                      Innenn,bizta, hogy VAN EGY ÖRÖK KÉSZ FÉNYKRISTÁLYLÉNY (MGYAROK ÁLMUNK?) MENNEZETÜNK, NA MOT JÖTTEM IDE VISSZA,ÉS EZ UGYANAZ, CSAK FITA, VILÁG-EGYETEM,AZAZ UNIVERZ ZZZ..J-ZZZ... ÉS MOST LÁDD, erről kellett volna,hogy ez ennek van egy másolata,és oda ládd csak akik MAGYAR OK ORSZÁGOK,és az már egy az egy, amiképpen fent, ugy itt lent? -Ezeket ti, meg mindenki megtudNÁtok látni, mi az akadálya,az akkádok?
...ha muk? -hamuk?

Előzmény: repcsepista (2074)