UFOzzuummm... miEeee... Magyarországok Örök Mennyországok, gyönyörü szép a Mennyekbe menjünk, hogy menjeünk be, ha bennünk van?
1.: 10/4. A KÉP? Csak örök FényKrisTály FényHuniversek vannak, amit mr jártam,és kora gyerekKromba is, azaz apuénk is tudták,meg mnden falusi MTK kaka sok, na most apunk azt mondják, hogy kaka sok,mia szössz? Tegnap elkezdtem dubidubazni, a kiskölyök rám orditott hagyd abba, na most nem, és az kerti asztal alá bujt, fölre vágta magát, meg később is szivózott velem,hogy csak megált,és mérgesen nézet? Fita, én magam olyan hangokat tudok kiadni, amit magam is,ez honnan jött,meg ez nagyon hülye, de az mit jelent, kihült? -halt,al -farcshang? Hangoljunk, jó lett a hangulátunk,vagy hang öl? Niddcsak, most visszajött,hogy kora gyrekKorom óta, hogy kiültem esténként a kapuba (ajtó) és néztem a csillagokat, és ott voltam, gondolátomba? Fita, ahoz most kell az ember,ami anyum, jöttem ki a vonat lépcsőn utuszó,vagy ember lesz belől-led, az meg mi meg hol van, vagy megdöglesz, (ha te a amgod MA GOD,ELHAGYOD, AKKOR SEMMI DE AZ $$$... NINCS EMLŐD EMLÉKED, AZ AGYAD FOSS...apum,attól félek, el veszel a magyarságunk szamara,az vagyok? -hátasló, UFOooo...Most nagy körutatt tettem, és ezt már ugy,hogy FENT A FÉNY HONAINKBAN,látni fogjuk -é ismét egymást? Na tegnapra,hogy olyan, ládd ha szürkesÉg ég? -a gyertya az város? -meg köd, füst meg okádat, ahol Sanyink eltünik,vagy éj homája,de fita, az oltan hogy kaki szin is, SZIN? -SIN?-jaja ha láttál vasut (SIN?) tallpat?-rozsdásbarna -kaki de alapala fekete üszög, égett rozsda szaga? Ugy most itt idő meg tüdő, májas, elég régen,és most vissza tudok menni,gyerekKori horr horni álamaimba, és van a borza brrr...dalom, jaja FIITA, MOST HALLOTTAM AZT, AMIT HALLD MIT ZENG AZ ÉGI DAL, ÉDES VISZHANGJAIVAL,SZIVEMBE IS ZENG ZSENGE E DAL...NA J ZZZ... JÉZI JÉ ZZZ...
2.: Na az olasz menekült táborba, rögtön egymásra találtunk az Égi TünEmény örök élet párommal, és én nem akartam meg nősülni, mert nem akarok gyerekeket, (fita ha én is az vagyok, gyermekek jöjejtek, na a kis kölyüknek teteszet, egy lapk,rászátl, és Pila pilla szálj le rögtön meg jegyezte és enekelte) és itt van a PARANCS -CSAL PAMACSÉDÉ NŐM?- FITA,ISTEN? -BENNEM BENNED VAN,NEM A BbLIYLÁDA LÁBA,HA IGEN, TE VAGY ISTENTELEN MEG A TEISTA? Fita kommunista, zitt az vaj, hogy a GAZÁROK GAZ ÁROKBA HÁROM KAVICS...Na most itt visszajövet,most láttam HAMU KAKIS SZÜRKÉBE? -UGYANAZT, AZAZ AMI ÖRÖK VAN,Na otthon mindennap és napfény, Karácsony? Most az amit fita, mikor MTK KÉP? VAN KÉPED, BŐR RAJTA, nem sült le?- ez az, hogy miért nem ugy beszÉlsz, s fita itt vagyunk puccoson, (punaspucas de szőrme? - hogyha NEM BÁNT SENKID, HADD BESZ-ÉLJEN, MEG GÜLÖMBÜN BÜN?-IS OLYAN ISMERŐS ŐS? Nincsak ténleg a LEVEGŐBE VAGYUNK, DE AZ A MI FINGUNK? TE FINGOD, KINUNK? Na fita, Isten áldd meg a magyart, ÁLLD MEG, HOGY TE FÉNY VAGY, LÁDD J ZZZ... vagy zizi izzi és Gye-hen a tehen piros bornyuja juhuk, BORN JEW? DZSU -ÖL -RICSAJ HannaH mit adna, mnt a ttüzes luka pu? -vágány gáza?-végbél szél, ki be szél? FIN GOD, DE KI FINGOTT? Na nana ODA FENT A FÉNY HONUNKBA, AZ ITT IS AZ, ÉS OLYAN, HOGY FÉNY, SZERINTEM ITT LYAN NINCS! Vegyük ugy,hogy AZ EGÉSZ VÉGTELEN FÉNY -VILÁGAINK,JAJA AINK? -MAJD HA FAGY? AZ HOGY ITT EZ EGY HOMÁLY, ÉS VAS VESE -VEL,ESETLEG A TÜDŐDEL ÉS SZIVEDDEL EL VAGY ÉL, VER -VEREM, NA MEG VELŐ? KEZDVE A GULÁSZTÁD? EGY TÁL DÖDÖLE... GÉMIKUS EPEDÉMIKUS GYERMEK ÁGYU LÁZ? NA ÓRIÁSI KRISTÁLY DE ÜVEGTISZTA GÖMBÖK, ÉS VISSZA,AZ EG-ÉSZ VILÁG?-MINDEN S ÉG? AZ EGY OLYAN HOGY TÖMÖR, EL KÉPZELHETETLENÜL TÖMÖR IS, MEG NEM LEHET MEG KÖZELIT ENNI CSAK AZZAL A FÉNNYEL J -ZZZ...AMI FITA,ITT BENNÜNK VAN, ÉS AMT MIKOR TALÁLKOZTAM IJÓNKKAL, AHOZ HASON LÓ? VAS A LÓ, VASALÓ?
3.: Topláss, BÜN TETŐK?- ha csak beszÉlnek? -voltak holtak?- emlékuk KUKUKANUK? - kukta az $$$... ne visiss juhwis, a magyarokRULL már nem nyomor rull, nem rom romba ROMÓL tököl és,mor mora dögöl ős? Fita, ÁLDOZANI (A NAP LEÁLT FÉNY KELL, LÁDD PÁL LÁTTA?- LÁDA, FRIGYLÁDÁJA JAJAJAJJJ...JAKA BOOK JAKANUKIKINUK KAJANUK KAJÁNUKIAIK,TRÁGA DRÁGA GANÉ GANUK A LUKATOKBA, A DOMBOOK GANÉ GANUKINUKIJAKIK???? MI? -CZICI PÖCSI PACSI PACIAIK PACALUK AIPAC RUHA RÜHÜK NYÜZSÖGÉGÁGÉGA $$$... pondrőKájaik KÁJHA HITT LE REIK,KAMUHAMUKÁKAKAIK kajaNUKI MUKINUKIAIK? Mórickakaja kaka sok fossa a WC végbél vég cél? -az ürbe menNŐk? NA MEG A NAP-OD,A VALA -VALLA GOD-DAL VÁSOD ÁSOD VALLÁSS...OD, SZAGOLOD, GOLD? -JAJA ARANY WARROS LESZ ÁLLAHALA HAL, AZ ÜRBÜL?- ÉS BELED SZAGLÁSZÁTOK? KRATTY JUHLIKA, HA BEMENEK A SZOBÁDBA...Fiteljuk az Árokba Három Kavics és a HÁROM A PÁROM? HÁRY JÁNYOS JÖ VEVÉNY JAJ DEKOMELOM AZ ADÓSOM, DÜLJ BE,ÉS A HÁREM HÖLGYIKÁKAJA KOSOK? Most olyan HOGY KIVÜLRULL, CSAK TISZTA FÉNYKRISTÁLY -GÖMBÖK,és most amit NUKLEUS, na apunk, nem tiszta, de MOST EST LÁTNI KELL, ÉS MOST OLYAN HOGY CSAK EGY SEGGLUK ÁT? LATOLHATOL, DE AZT SEM,CSAK A SZAGA $$$... NA EGY OLYAN HOGY A G0MBBE AZ ISTEN HÁZA VÁZA? AZ EMBER DE PÁRBA ALLAH KU?-OLYAN MINT EGY SZOBOR, ÉS MOST VÉGTELEN FÉNYKRISTÁLY GÖMBÖK, AMIT A MAGYAROK MTK ÉS VÉGTELN KÖRÖK KÖREINK ÖRÖKKÖRÖKBE? Vissza jövet, na most én azt láttam volna,(FITA,AZ MOST ITT AZ HOGY EMLÉK,AZ TÉNLEG SZÜRKE? -KÖDMÖN MOON) ami most fita, ami a DANIEL VAGY ÉL?-ha igaz lenne, azaz FITA az amit látott, szabor, vasBULL? -csirip cserep a lába,tallpa, TALPRA MAGYAR? -és el töröt, és el dült, nesze, ne baxd meg mag ad? Zitt miden a fej, de ezek csak le fejnek és fejelnek, azaz ura kell születned szüret? -és husuknak, juhusUK, UNITED TEDD IDE TEDD ODA, LUKAD LUKAD, TIMSÓZOD, OLAJ, LAJOS, A TÖKÖD NEM OLAJOS?
Innenn...fita itt nem tudok,nem zohorr...fita itt a dobzokaikba, csak a fekete por? - és csak egy kis szikra?-begyulada és rohhh... fita,csak egy gondol látta?
..fita, nagyon jó a gyerek, csak itt csak ÖRÖK FÉNY? ÉS ÉL LETT ÉLED? NINCS OLYAN HOGY HALL ÁLL,AZOK TELJESEN VAS UK VAS UT, VÁSOTT? AZ ÜRBE MENNŐK MENÜÜK? -MAGUK-MAG OK,MA GOD?-TUL,MENEKÖLNÉNEK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, ha magyarok gyere kid *kid* vagy, csak örök életed edd egy folytásban van csak? -lancs?/-pislancs?
...ha muk? -hamuk $$$...