repcsepista Creative Commons License 2025.10.04 0 0 2073

UFOzuummm... miEeee... rom romba?--otrombáAIk, mor mora dögöltjeik, husipar -hadipar, hulla hegyek coponyájAIk, hegyek hegyesednek, hegyek hegye begyesek peckesek sss... meg bügyősök, bumerángok GOD rágod rángatod, berzengethet 666... az olvasztóAIkba, nind ekevasak csak borona, meg csépló gépek? -UFO-k, jaja Kristály FÉNY uszok, nem Uszög, nem tuszók?
                       4.: Kávézzuummm... Tejutrull tejcsi, cici? NIncs dög meg dögölő és dögölt? Zitt a cicis, feláldozza magát az utódaiért, az utóda a anyapa kaja, tejadójárért? Na hogy az Atya Kos, az egytlen kiskos kóser kosát adja a robotaiér? Ezt azonnal, ha hallottam, hogy ábram a ram? -zitt fita,a bestia dögjeik is ládd fiadzanak,replika lika a baromjaik marháaik is ellenek, de miért kellet, hogy nehéz munkával,ha nem robotok???-keresd a kenyered,és fájdalommal izé, elled feneket reped,a utódaidat, ami rögtön husuk menüük, husa adrenalizállása,legyetek jószagu áldozatal áldozooitoknak az Ür.-hóditóitoknak, nincsa itt azok kaparaninthatták meg a Föld Anya GOD BözsiKÁik kaja kos kéink? Jaja ez egy gyerek (kab) kinzó -buzeráló pedofeka kanibal bolygó és ezt meg látni,akibek van FÉNY-FÉNY.E, VAGY TÜZE? Tüze Lője, nekem az hogy Vitézek, láttam vitézseggetek győrnél, na meg Mohács? Fita, most az hogy nincs HALÁL ADÓ, ADÓ = HALÁL? Nincsak Rajkó Lacink, magyar kanmajomizmus? -nem kamurabbika? Hogyha hallom én, magyar testvériség -egyenlőség szabadság, na azonnal, az bennem van, az a MTK kaka sok, ÖRÖK EGÉSZ ISTEN FIA -LÁNYA, NAPPAL, ÉS MOST FITA, A Tejut felett, amit apunkkal beszÉlgettünk,na meg gyerek valák, és ténleg A TEJUT FELETT VAN AZ ÉGI HONUNK! Amiket leirtam, jó jó adventisták heted napot ünneplő szombatisták, de az kamu vala,álarc, és hogy mi FÉNY? Na ma.ugy lantoltam be, fita,akiknek fényünk,FÉNY J ZZZ...az JÓ ZZZ...szó Szól szerint, NA EMBE,TUPASZ A NÉV JÉZUS,FEL REZZEGTEM?
                       5.: Tegyük fel, az 1025 éve annak, na fita, zitt ami van,olyan Ó testamentumor bosszu? -ami sose volt less...mert nézzünk a multunkba?-mult? -tehát teljesen koromsötét, most a jövőnkbe? Fita, amit mára, hogy olyan hogy mi teljesen, hangtalan ok? AIT AKAROK HOGY HA LENNE HAJNAL HASAD, na én is, fita, minYen ereje van, a mendemondáiAIknak? Na ez az,hogy én csak a kertekbe menők és mocsár, és nem beszélhettem senkivel,mig a gyülekeztbe, tudtam hogy mindenkim szinlel? (kérdele, csak gondolát, lehet e csak egy mnt alunK,ŐSZINTE EMBER,mi az? Exelecia?) Nincsak tupasz az, hogy itt mi is vagyunk? -fita azokna FÉNY van! Most megijedtem, mert ho ho hooo..sorba áltam a 6 csilagod kajaosztónál,de olyan hosszu sor volt, rám ugyse kerül sor,mint itt a pairamis játéknál,ami pár hónap, és le tudom fizetni az adóságod, na fita Roni ugyanaz, és leritam,na itt mindenkibe a sötét ürül őrül ürük ürülékek lelkek,hogy lehet az, hogy monduk,itt egy magyar ok vala kink?-kinki, és két felül angyal,közepibe olyan kotlós sár Sára ára, egy szippantás $$$...repturázztál,lu fa? -de Te jut, fejfa? Csak örök magyarok MTK kaka sok MA GOD UT VAN, vagy mak mak mak...MA GOD, BOSSVANA? Fita, itt az, hogy A MAGYAR OK, AZOK EGYMAGOK,ÉS MA IS A MAGOD?-HANGOD -HUN -GOD? -DOG? DOGOD? Zitt fita, az hogy az ÉG ÉS A FÖLD TEREMTŐJE? - na ezeket már,még picike csicsergó ingó bingó porba pu? -FIN GOD? A PU? Fita, itt az ész meg
áll,és a fa feláll,valakinek előbb a fa hasa sava, na NŐ? -és most valaminek,fel kellett állitania...na apumék nagyon élesenba iiii.... ij -ijet? Na mamagyarok,VISSZA EGYEN LŐ ÉG?
                       6.: Hogy mit akartam, hogy HA NICS EGY HANG SSS... KÉRDEKEL AKIK MI TUDJUK HOGY MI ISTEN NAP-FÉNYE JÓ ZZZ...NICSAK AZ A FÖLDIK APUKAJA JÓZSIDÓM? -VAN NEM JÓ? Nincsak minden végül is egy kalap allavaló? Na egyre közelebb kerülök én is, hogy mikor mi beÖLtöztunk fekete lepelbe,nem hanem olyam mint a fekete festék,és itt ahol vagyok,a saját barlanngomba (ezt még jobban, mert csak egy luk van ládd Hodász -HDESZ?) ,és azt is,be kelLett festjem feketéjra,leritam? Fita, vegyük magunkra Öltöttük,jaja itt modtam hogy onnan hogy ezt miért csináltam, na most KELL EGY VAGY TÖBB VALAKIM,akikel egy az egy kapcsolátot,ez apumnál is igy volt, na most ha mégismaradnak olyanok,akiknek ez az iratok INRI? Na fiaimmmal szeretnék, és most mnden akik fiam, ládd FÉNY J ZZZ...Ez ment a fiaim 3 -körül kisebbek? -mnden nap 17 éves korukid, na elkeztek önnállóan dolgozni,ami fita,nekem mikor iskolába jártam, csak jobban ösztökélt, meg főleg mikor elkezdtem volna könyvekbe be villogni,csengeni kezdett a telefon, és olyan 30+ éve éjjel nappal dolgoztam,de bennem vala,hogy egy olyam,hogy amit láttam, na nagyon nehéz...jó ja apunk csak panszkodj,meg sajnálnak? Zna ami az,hogy én csak igy tudok, (kijönni magambull) lenni, és most ha nincs senki, ládd előbb hogy gyerekeket nem akarok,mig talán minden igy jöhetett össze, hogy a MI ÁLMUNK, na az van,hogy itt amiket eddig beriadóztam, jaja hogy ha most mégis,maradtak még mohokanok? -az az hogy ELHAGYNI EZT,fita már az is,hogy közel vagyok közel,egyre közelebb hoz Átok?
                     Innenn, de csak ÖRÖK ÉLET VAN, fita,most azokat fogják minden ami vas a cél, és minden ami az ürbe menüük,(mit gondoltok,mért szaporitjáik a nyulaikat angorák? )és az ürgéeik? Zna monduk,akik most mégis a SZÓ SZÓLLÓAIK? AZOK MÁR AZ ÜRÜKBE (ruha rühe?) VANNAK? -JAJA HA MEGHALOK,nem tudja,nem is akarja, mert már csak ÜRÜHA? -RÜHE? -ÜRGE? Fita, ami van, hogy most én is hogy ténleg, azaz pitim, ne hagy itt a gyerekéinket? -gyere kid? -emelkedjünk fel az égre, FÉNY? Fita,bennünk van,és most nem vagyunk itt, nem mi? -nem vagyunk, ha mult, hadd muljon?
...ha muk? -hamuk?

Előzmény: repcsepista (2072)