én kicsi voltam még, olyan nagyon sokszor nem jutottam el moziba, mert a szüleimnek már a zsákja tele volt a SW-al
jó, azért a jedit szerintem 4-5 alkalommal így is megnéztem :D
és igen, ezt a képeskönyvet is gyakran lapozgattam, naná, meg nekem azért voltak nyugati képregényeim is, abban is voltak képek, illetve akkoriban sikerült Kenner játékfigurákra is szert tenni
de összességében igazából arra céloztam, hogy ez még a VHS korszak előtti idő volt
amikor VHS-en is meg lettek a filmek, és maguk a könyvek stb mellé immár a filmek is bekerültek végre a négy fal közé én nem viccelek, naponta megnéztem őket :D
aztán pedig én gyártottam a legendás SAT1-es képes de magyar szinkronos (a jedi narrátoros volt) verziókat is :)
amúgy a képeskönyvről is van egy sztorim: még az előtt megkaptam, hogy moziban láthattam volna a filmet
de nem mertem még csak belelapozni sem (!), egyszerűen nem akartam spoilert, miközben szétfeszített az izgalom, nyilván
pláne, mert már a suliban is szaporodott azok száma, akik már látták, én meg csak mittudomén, majd csak jövő kedden fogom :D mert akkor ért rá a család, vagy akkorra jutott jegy csak, vagy valami hasonló
hovatovább, a külföldi képregényeimnek hála szerintem egy jó évvel a magyar bemutató előtt (kb a nemzetközi premierrel egy időben) kaptam promó fotókat, figurákról képeket és némi infókat a filmről, gyakorlatilag én voltam az első, aki hírt tudtam adni a dologról a suliban még 1983-ban, szóval eléggé rá voltam pattintva
de vissza a lényeghez: tehát napokig ott voltam összezárva a kiadvánnyal :D de nem kezdtem neki
viszont a moziba magammal vittem! amint vége lett a vetítésnek és felszálltunk hazafelé a villamosra, azonnal nekiálltam végiglapozni és olvasni is :D