szalka Creative Commons License 2000.08.01 0 0 75
Nick_Grabowski :
" Vannak jó és vannak rossz doktorok, a valóságban is, nem csak egyesek fantáziájában. De a jókból kell többnek lenni, és a rosszakat el kell tiltani a szakmájuktól, hogy minden nő megbízhasson minden nőgyógyászban."
Abban teljesen igazad van, hogy vannak mindenfajta orvosbol nemcsak nogyogyaszbol jo es rossz orvosok is. Csakhogy ez nagyon naivan es szepen hangzik, hogy a rosszakat el kene tiltani a szakmajuktol, el kene de meg mennyire el kene tiltani, csakhogy nem tiltjak!
A kozelmultban megjelent egy riportkonyv a kozelmultban(par ev) alatt magyarorszagon elkovetett nehany muhibakrol es kimeneteleikrol. Nem jut eszembe a pontos cime es az iro neve, de ha erdekel valakit utananezek(eleg nagy port kavart akkor fel). Mindenesetre a konyv nem legbol kapott ugyekrol ir, hanem nagyon is valosagosakrol. Az infokat csak tenyleges helyekrol veszi a szerzo pl: maguktol a muhibat elszenvedett paciensektol(termeszetesen csak azoknal van pontos nev, aki ehhez hozzajarult=azaz a tobbseg) rengeteg esetben a muhibapereken reszt vet magaa szerzo is. Leirja a perek vegeredmenyet is, hat eleg lehangolo, olyan nyilvanvalo orvosi etikatlan viselkedes es hatalmas tevedesek utan ezek a szornyen rossz orvosok AZOTA IS! praktizalnak. Magyarorszagon ez sajnos igy mukodik. Olyan egetvero dolgok voltak a konyveben, hogy en nem is tudom, hogy mit csinalnek, ha barmelyik is megesett volna velem. Ja es a konyvben nyilvanossagra hozott muhibak legnagyobb resze szulesz-nogyogyasz altal elkovetett volt!
Talan azert, mert mindenki attol borul ki legjobban ha a szuletendo gyermekevel tortenik valami helyrehozhatatlan, illetve annak a lehetosegevel, hogy valaha is legyen szuletendo.
Előzmény: Nick_Grabowski (72)