repcsepista Creative Commons License 6 napja 0 0 2057

UFOzzuummm... miEeee... Elmegyünk mi Égi-Hon? -hon -hol fekete aklaik diszNő óljaik, torr -orgiáaik,mészár székeik sárban gané GAN-É? - székeIk (blachole Holly Molly kakDiszNŐ kinek mi? -minek?-van a legnagyobb trágya dombja ja jahva) a sötétség? -a vilgosságtól el válik? -semmi mi? -$$$... kiválasztotáaik és kivált seggecskéik?
                        4.: Kávézzuummm... egy tej-szin csepppel a Tejuton lakóüsainktól? MIért mi nem menünk oda,ők meg ide,lágogatóba ami megtörtént, amit itt eddig, senki se könyvelt el? Ez azután, hogy 1979 körül, egy az egybe találkozok a mi hozzánk leg közelebbi rajunkkal, FÉNY -TULRULL TURULL MADARAINKKAL MAGYAROK FÉNY (JÉUSFÉNYÜNK) TESVÉREINKKEL, pitim, te is katona vagy, erre godoltam? -ami allattam megnyilt egy FEKETE ÓRIÁS NAP, SOSE LÁTTA, LYUK, jaja BlackHole, és a következő pillanat, egy olyan FÉNYBE VAGYOK,NA AZ SZIVEMBE VALA, A GYÖKERE, VAGY SZIV -VISZ, ÉS EGYEK VAGYUNK,EGY FÉNYBEN, ÉS FELDERITÓK, ELŐŐRSEK, ÉS MOST mindem aki magyar-ok, öröktesvérek, azok,az ok? Zitt leirtem, egy párszor, hogy nemtudom, milyen kicsi koromba,de azonnal kérdéseim valának, (fita itt is?) és msot honnan jött a gondolát válasz, és itt a kérdéseket addig,mig nem kaptam választ, és most... Tessetek figyelni, mert vagy FÉNY -UFO-k?-vagy fekete, és most az lenne, hogy olyan csoda tudományunk van,mnt senkinek! -mondhatom ugy, hogy FÉNYEK -FÉNYE -NAP -HONOSOK - OTTHONOSOK? -ami nem volt,meg lesss...n apuénk brecsengőztek,jaja felébredtél? -nem is aludtam, volna? Ég és föld elmulhat,de ti a szemem fényeim, meg maradtak? Na most az,hogy tegnap apuénk, ha azt mondom, minden elmult,elmulik,akkor ők a NAPOD-FÉNYE FÉNY-E? Ez sem,mert most csak az van? AHA! Na tegnap, zitt bejön, hogy bloondi, ő gyülöli az ellenseggét? -az? Ze az, hogy most én hogy lehetne ezekkel? -fita ellensegged? -ugy hogy egymás mellett, na most az hogy ábram -nak, adta a hangod, a földet, amire apuénk itt minden hazugság, fita mindeNUK? - azaz ezek akik lefalcoltak, zitt fita...ez már megint meleg? -és a melegéik, na most itt van az Santa Kutyaházi stefaNUK?- el ásva?
                     5.: Amit nem dudok megérten megérintei enni,hogy egy fényofós, ládd Santa...már valami van, mert hogy EGY KÖZÖLÜNK? AZ ANGYAL-UKKAL BIRKÓZHAT 666...NA? Nincsak mi magyarok,mióta az eszünkket tudjuk NUK? -Eszünk? -de FÉNY-t? Ez az, hogy most teljesen FEKETE -SZELLEMEK VESZNEK KÖRBE, ÉS TUPASZ A KUTYÁM? -a kutyfáját? De visszanézva ostobának érzem magam, deee...ez azonnal, amit te tudsz, azt én is megtu-dom,és főleg az iskolába,ha nézem a tanárokat, és amit te tudsz, én is meg tudhatom, de monduk, ha tudom olvasmi a gonmdoláttaidat? -Fita ezeket leritam, és zitt most az hogy GONDOL LÁT ÁT LÁT A SZITÁJUKON? ARANY MO-SOK, ARANY R-OSTyA? ROZSDA, AZ IS ARANY? Fita, minden ami fény -vas ötvözetek, azok csak LE -END -NEK? Mi az ami fel lendül? -alföld .fel -fel föld, sitt,csak egy nádfedeles kis házinkónkat, volt az apai nagyapám, na elvették mindent, (az álmomat neee...) mert nem tudta lefizetni a évi 1000 Frt, allá irattak vele egy papirt, ami a tanácsnak házának,adta a házat? -na apum nem adta meg nem irta alá, de azt is? (sótt volt egy buzinesze 100 000 Frtn az évi jövedelmadó,fita már mindenütt Derbőrze,fita atőzdéeiket és stock markod? Na most, kézzel lábbal,hogy akinkell találkoztam, ah na az eső kétszó, mondják te is katona vagy,meg a rajunk 7.- tagja? -onnan,hogy midig is Fény tiszta erőemező, itt amiket UFO-k? Na most az van, hogy mik FÉNYEK -FÉNYE saját örök Napforrásunkkal vagyunk, ami rögtön az hogy Krisztus,az Kristály Fény ember, na hogy szikra? -ami a tüzből is lehet, de mi F.ÉNY -vagyunk? -és ezt figyelgetem, de ide ebbe...fita,ezt én is, hogy ez incs, ha van,akkor minden hazugság!
                       6.: Na itt az jön be, ládd a 300 filmbe, nem jók apuénk már jeleznek,mert azok fél -állatok, meg fél (kigyók) halot? -hallott, jaja ha vak vezeti a világtalant, és ezek fém -vasötvözeteik robotok, ami most minden szellem -mi? Na most én otthon a falumba, ha valaki a mások falubul hozott feleséget, azt nem fogadták be, ha nem olyanok mint mi, és ezt a fiaiam,meghivtak legutóbb Álmos 'Király' összejövetelre, és az ififiam,bika erős, lefogott,nem látod hogy nem olyanok mint mi?-csak azért hitak, hogy legyen egy köcsög? -melleseg igaz, mert mindig verekedésre kerül a dolog, mert egy igazi magyar ember,az szereti a bort, az italt, és abban vancsak igazság! Zn az, hogy olyan aki az Ürrel urakodni akar a testvérén,(az elitta az eszét?) fita a pa lesz tinók is azok,na a bajuk, hogy nem zsidomosok és bossa nova vak vak vak... és én se tudtam mondani éljen a Király,vagy pártunk?-fida az őők párjukat foghatod csak,és ugyanazok,mnt akinek a hangod ábram, neked adtam a földet, és a te maGODnak, de mi van akinek tojása van, ja kot kot kodács,minden napra? -egy arany tojás,na most fita, most az lenne, ami fita,TÖK ÉLES, BORTVA ÉLEN PENGE, SIKONGÓZUNK, vagy ténleg fita midennapra, azaz kelletek a fogyastók (eddig?) azaz a horr -haramia egybe öl-olvaszott tömeg nyomrok, hogy akik utjukba akarnak állni,azakat a éhes kiéheztettett tömegeikkel, el tegyék láb alól? -az van? Zitt az,hogy mikor? -fita itt van, hogy itt ha lenne idő, azt is mi (vagy ők?) csináljuk magunknak?- az hogy előbb, én mint FÉNY, zitt mára, hogy EGY NAGY DOBOS TORA DE TISZTA TÖMÖR ÉS ÜVEKRISTA FÉNY-KORONG? NA AZ LENNE AZ ÉDENKERT TERMŐFÖLDE, mostfita,többzör meghivott Pitu bátyám, mikor Univerzet hoztak létre,ami jaja.,most apuénk becsngőztek, mert ÖRÖK KÉSZEN (FITA TÉNLEG LEGYEN,ÉS VAN?) LÉSZEN, ESZNÉL ÉSZEN VAGY? Nincsak Sanyink, idő áll, de el mulnak a renyhe népek, na fita, én ezt,most is pontosan akarom tudni hogy mi ez?
                  Innenn...na Santa... itt már meg van huzatba az agyam, jaja vákum-mUKkal, kérdezlek, te hogy hogy nem emlékszél az álMAidra? -fita, a kiskölyök ma dél körül megjött, és most azt hogy összetöri a TV-t, de bizon szivözik velem,(meghaltál!) ami de mndenkit, na allatok, itt van ember? -jaja azt akarnak, nem az ember (értelem?) parancsol nekik, hanem most jönne, a KiRull?-Virul, ViRusska,BaxHiluska, na az az ami ládd Santa ...sánta, mert a csipóje csóből kificamostt, na most zitt monduk, az angyalokkal, birkózott, de egyszerre ketővel,két felül angyalküzpin tyuksár nem szem?- ami most az utóda, ládd ez egy olyan, hogy most Gizikét (már meg kersztezték) keresztezték a vasekével? -a fiam, 15 ezer méterról egy vascsonkot, és kész, lent itt egy nagy loccs...Zna itt az van, hogy valhalogy ezek bele rántották azokat, akik az ürrel Uralkodni akarnak,azaz parancsal csalni,emberek emberek itt az analotok hemperrg... éjfél után óra 4.-Slomo bácsi lukat néz? Hogy közovetlen lenne lebukás? Fita a KING KIN GOD A FIN GOD? (az ne egy fekete luk?)Na most itt kimondottan, ha ember, az mer,és nyel? Értettek, mert hogy ISTEN BULL, BOHÓCOT HŐCC HŐCC CCC...
...nincsak most itt a krds,a Univers egy képzelet, álom Illussion? -mit godolsz magadba?
...ha muk? -hamuk, Hamu Kamu RabbikáAIk?

Előzmény: repcsepista (2056)