Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.08.01 0 0 264
Drága cikkes!

Eme hozzászólásod befogadására viszonylag népes társaságot verbuváltam, és népszerűségem e lépéssel komoly mértékben megnőtt. A társaság tagjai között ugyanis van, aki csak a térdét csapkodja a röhögéstől, ám olyan is akad, aki 2 perce nem bír kimászni az asztal alól, ahová a kacagás miatt esett be.

Láthatóan legmulattatóbb a hozzáértésed mértéke, aminek köszönhetően képtelen vagy egy S-500-at egy régi Fiat 500-astól megkülönböztetni; igazad tudatában még gunyoroskodsz is, teljessé téve a leégést, amihez képest a Reichstag-é egy szimpla tábortűz volt csupán. Valóban, keresve sem találhatnánk avatottabb ítészt Fiatjaink számára, mint egy ilyen sokoldalúan képzett szakértőt. Vagy hogy Te is megértsd: eséllyel pályázhatsz a kisegítő pótsegédszakértő-jelölt posztjára, ha kitöltesz néhány személyiségtesztet...:-)

Harsány mosollyal jutalmazta a csapat sokrétű fiatos tapasztalataidat is. Bár én hajlott koromnál fogva (30) nem látom már jól a monitort, de úgy tűnik, egy árva konkrétumot nem bírtál beírni, érvényesítve ezzel 254-es hozzászólásomat. Ezzel ellentétben, a következő posztulátum képezi érvrendszered megingathatatlan alapját, idézem:
"a Fiataon kívül melyik autónál fordul elő még hogy száz körüli sebességnél leszekad egy szelep és szétveri a komplett motort?"

Gondolatmenetedet követve arra a végkövetkeztetésre kell jutnunk: VALÓBAN! Ilyesmi csakis Fiattal fordulhat elő! Most, hogy visszagondolok, eddigi 5 Fiatunk használata során már hozzászoktunk ahhoz, hogy 100 körül sosem szabad menni, ez a gépkönyvben is világosan benne volt, hogyaszongya: "90 km/h-s sebességnél a gyorsítást be kell fejezni, és azt 110-ről folytatni. E szabály megszegése a garancia elvesztését vonja maga után." Szegény apám egyszer elbambult, és 100-zal előzött, rögtön mondtam is neki: na, fater, most tönkretetted a motort! És mit ad isten! Alig fejeztem be a mondatot, már hallatszott az éles csattanás a motorháztető alól, majd rémes, fémes csattogás keretében a leszakadt szelep pillanatok alatt szétverte az egész motort.
Sajnos ez az eset óvatosságra késztetett minket, így további Fiatok vásárlásakor mindig észben tartjuk, hogy mi történik 100 körül az autóval. Ám a típus erényei ennek ellenére is rendszeresen becsábítanak egy Fiat -szalonba. :-))

És ez mind nem offtopic: a Fiat Bravo tapasztalatokhoz tartozik...:-)

Szóval drága cikkes, mi lenne, ha nem rontanád itten tovább az ájert? Valamelyik übertopicban biztos jót derülnének a birka fiatosoknak beadagolt végzetes csapásokon, amiket elkövettél, nincs kedved őket szórakoztatni? Bár, ha meggondolom, az is igaz, hogy mi is állati jól szórakozunk. Írjál csak ide, legföljebb kénytelen leszek rengeteg ingyen sört inni, amire kedves barátaim hívnak meg, szerény ellentételezésképp a frenetikus kacajokért, amiket okozol nekik.

Előzmény: cikkes (261)