repcsepista Creative Commons License 2025.09.24 0 1 2053

UFOzzuummm... miEeee... Rohadás kinzás adó -halál beadás, hogy tesszük magunkat egymást magyar -szabaddá,hogy mi is rohaszót kinzókká kárhoztatóikká váliunk, élősködő parazita dogjeikké? -robotukká? UFO-k?
                        4.: Kávézzuummm... egy két csep tej,a Tejutról? -tejszin? Ugy rögtön csak tej szin? Na most csak ládd amit elcsépeltek a csépelővel -hadaróval? -hadadók? Na én azonnal, ezt most ugy,hogy igaz volt,hogy nekünk csak magyarországunk, de gaiy? -gaj, jaja gágégáukj? -fita,nem merem ugy a hadarót, mert ha nincs hadadód? Most nem tudom, hogy reggel hogy tudom be villlogni, de most is,tárulj hazám mmm... terülj asztalkám mmm... ezt ugy, hogy én nem tudok, ugy alaKoskodni, lapos-kodni, ( a megnyiott szent BbLila javitja meg a helyzetet miko, Tina lesz pa dalol? -hogy nem látható, mi lapul, nem a fübe, hanem a sötétbe? Na amit most láttam,hogy minden festék, és minden feketére festve? Jaja a papirataikra, amin minarettek és 6 águ csillag. számok vannak festve, most ma is volt,hogy a galam- book,turbékolnak? -és értem? -nncsak a szent gerle, rászál sár sára potty... a gellertekre? Na én azonnal,hogy valami csodafénybe vagyok? -de az lenne a szeretet etet? Fita,amit mára,az olyan, hogy mintha, most teljesen egyedül vagyok, (fita, ez az éjjel,és most elvesztem magam?) és onnan,amit már álmodtam, nem tudom én se,el hinni,hogy az álmaimra emlékszek,esetleg nevek,de a KÉP? Na az hogy mi ez? Ki tudja merre merre visz a végzet? Zit az hogy fény van, az nekem hogy tudjuk egymás gomdolát át? -és Jézus ÉL - FÉNY, LÁTOD A NAPOM? -na én ma éjjel is,hogy itt egy olyan, hogy este vagy éjel van? Most hogy láttam hogy pénz -éhesek, na azoknak van egy olyan szellem-világaik,ami ennek a teljes tükör KÉP-e másolata, és az az őők, akik zitt nem hagyhatom ki, abram menyországa,és fita, ott az sulytalan? SZÜLI? -SULY? NICS SZÜLI? Fita, az hogy RIRULL, VIRUL,NA AZOK FEKETE LUKAK BLACK HOLE, HOL-E? SEHOL SE ÓL? SEMMI JAJA AZ $$$..
                       5.: Most is ami van, én azonnal, azt gondolok amit én akarok, és leritam,hogy gyerekKoromba, tudtam hogy tudok, jókedvre derülni, hogy az én világom, FÉNY EM? MBRRR... A BŐRÖM, BŐRÖNDÜM, KI MI A BŐRÖM ŐRE? .HUSOM? HUSÁN GOD? -az enyém? Nincsak most du. -meg düh? Hogy befojásolt volna a kiskölyök álma, mert midnenki azt gondol amit akar, na kölyök ordibál,a ififiam, kihivják a pulyaszedót,és elveszik elviszik a kis kölyköt, ma én is meg a apukaja, jó hogy itt votl,felkapta a TV.kapcsolóm, uccu,de olyan gyors én nem tudom utólérni,és szalad és beledobja a vizbe,ippeg az apukja el kapta,na ő is meg gén kajabáltunk, jaja az utca végére is hallatszik? -na mit szólnak a szomzsédok,ahol sok gyerek van, de sose lehet halalni, hogy kijabálnak,le van izé...Fita,még nem mondta el az álmát: Tessetek ugy figyeni,hogy én azonnal, na tegnap ngyaon jó volt a barátunk, David Jesencki? -ha felrakom,meg nézem a nevét,hogy ő mndenkivel csak a BbLiát lát meg beszÉli, és ő Jesus már át szlelemült? Fita,csak apuénk vannak, és most az hogy apuénk,abba benne minden apunk,(jaja egy Atya, de mégse, mert az egyfialánya benne, és mi bennük, teht nicns KIRULL.. meg parancsal csal,az ágyába? -és ha odatartod, megáld? -Királynó légy a párom, demost inden analukas egy ut, vallag uralom. _Ladi láca lom, látni akarom? -na mostvagyunk ott,ahol apart szakad?-most igy,tudok velük beszéni,na mindig, csak itt azt nem is lehet,meg nem is tudjuk gondolni,mert itt olyan fog almuk, álmuk, jaja ál mukik és mikiaik? Fita, az a menny,ami most ennek a tükör képe, az csa a PÉNZ NEM -NEMESEK? Jaja ez mikor a NEMESEK AKIK A FÖLDES URAK,MEGÉRKEZNEK NA MEG AZ ONDÓVÁRI HUSÁRAIK? -Fita,mikor te önként? - az szolgálatukra szolgálatukba szegődsz, az is ha beszegőpdtem boytárnak, akkor te eladtad a husodat, van más? -másod?- és most te ha ölsz, parancsra, akkor te zsoldos kutyájuk (dögük) lettél?
                     6.: Szerintem olyan hogy anyagi világ? -most csak az hogy al -világok,az esetleg ennek akik itt PARANCSAL CSALNAK,MOST MINDEN AMI PÉNZ NEM,ÉS NEMESEIK (NYEMECEK) Fita,midnen ami értelmés,az szikra, de (de az árokba két kova kő,kocc...?)most azt is,ha csak az ténleg egy szikra, és el szikrázott? Jaja egy az ülőre kattót meg 1 rá,csintadratta és most szikra veti, a szemed,ha lene puk, helle? Na 2025/9/21 egy egy mesterséges ég? -valami,vala -god? -MInden ami tüz,elég és kiég,pont most a képernyőn,hogy a Vulkánok végeznek ezeel NEM MI? AKKOR MI,ÉLET? NEM MI?- VAGYUNK? MESTER, A BŐSZVIHAR DÜHÜNG, HULLÁMOK HÁTÁN HULLÁM? -KÉL? Az hogy intelligénes, az még nem jelenti, hogy értelmes, és ezt megtudni, itt van a szin-pátia és a SZIN PAD, ÉS MOST VAN AZ UTLSOW FEL VONYITÁS? Na ezt ugy, hogy te mi s ki vagy,azt csak te tudhatod meg,és itt most az,én ma is,ládd ez igy,apumék, abba a idóbe,hogy tudtak meg maradni, de én azonnal tudtam,hogy egyedül maradok, na most is fita,most apuénk,becsengőztek nem nem soha,ők mindig velünk, de hogy, mert ténleg lehet beszélni, (tegnap a c2c ő téhkeg David?) és most azzal, amit most is,akik értik egymás nyelvét, gondoláttát? -igen,itt van a FÉNY (DE FÉNYJÉZUSÉN) Na most, felteszem a krds, TÉNLEG IGAZ VOLT, HOGY A MAGYAROK ISMERTEK 3000 + GYÓGYITÓ NÖVÉNYT? FITA ITT KI TEREMTETTE A VILÁGOD? DE TE NEM VOLTÁL OTT, MEG BENNE,VELE AZ TEREMTŐVEL? JAJA TE VAGY A HUSÁN GOD? Ime a hallzet, amira gondoltam az éjjel, jaja az ujom a bilibe kotyfolt, hogy ami van, hogy most MI MEGLELTUK AZ EGYHANGUNK? -EGYMÁST,AMI EZ NÉLKÜL? NA MOST ITT A HOGY ÉN, MERT UGY SZERETTE ISTEN A VILÁGOD? -FIT CSAK VELE, JAJA A MI MAGYAROK SZÜLEINKKEL, MOST MIDENT ELKÖVETTEM,HOGY AZT AMI CSAK AZ,AMIT APUÉNK MTK kaka sok, hogy valamit le tudtam irni, na meg zitt ha most ezt a gyerekéink, Davidnak igazat,adok,meg figyeLjuk a 666... csillagosok csillogása kása, a HOLT VOLT FÉNYBE? -jaja alatta az egész bagázsizsi...és azok hangja? -ládd oroszláNUK vadállatok bestia dögjeik, feneke csak vad  állataik  orditások, és mérgeskigyók $$$... sisterGéza nem Ésaiás sirt ás? Jeremiás sir almai?
                       Innenn... amire gondotlam, oh mily boldogság lett, van, ugyanis ha mi ládd FÉNY, és ez a beszéd? -eszed? -nem mert ingyen van, örök örökölted ölted, FÉNY- energia forrásod,kenyeretek vizetek sose fogy? -fagy? -el párolog?
...ha muk? -hamuk $$$...

Előzmény: repcsepista (2052)