UFOzzuummm... miEeee... Ima im ma ház, csak ház de senkiháziaikat TEMPT -LOP -OSZTÓK LOPÓIKAT KOPÓIKAT, imádd, mak mak mak... MA KING KIN GOD,makink monyi -MONEYNUKIS-OD féljed és imádod őket? GOD IS DÖG, DOGOD? -DÖGÖD IGE IGEN?
4.: Kávézzuummm... egy két csep kecsketej az Tutl, miért nemoda vágyunk, holott a Tejut, tejjel mézzel folyók Agrár -mezőgazdasági örök -országok, hisz ninc MESE MI? HOL VOLT, HOL NEM PRIBINA KIN AZ INA, NINA? -ORSZÁGOD VAGY SÁR -SZAGOD? -KI A SZAGÉRTÓ, AKI MEGÉRT, JAJA LÓGOK MINT GYÜMÖLCS A FÁN? Mindig kis betükkel akarok irni, mert azt hiszem több fér rá, a falu táblára, és nem zohorázna a tábla biró? -Ezt kora gyerekkormtól,hogy itt midnen irva vagyon, de miróllunk semmi? (kiirtandók?) Talán ünnepélesen,hogy miEeee...mi? -mi magyarok mi? Zitt Sanyinkat, azonnal, ha nem szüelttem volna? -itt az van, hogy én a szüleimet,örök ismerem,de most nem merem meg vallani, mert ha Jézus? -mehalt értem? - ma sem,és nem is lehet,mert nekem -neked -nekünk,ha a magyamamám és az egész családom, látom? Hitszemünk látja az teljesen? Hit lerbe? Most itt az én álmom, akiket gyerekeknek hivnak, azok is kutyák,kiskutyák,akik felnőttek azok is,csak azok nagykutyák,máramellik,nagy begyes meg bügyős? (Who lett the dog aut) Most van egy uj Superman film, na megint rajta van a TV.-n, azaz ami nekem bejön, hogy nehogy ennél röhelyesebb bódületesebb olyan ocsmányság,és ezt sehogy nem tudnám kitalálni, és ilyen nincs,de itt csak az van? -nincs? -van? -nincs... Na ne feledjem, ezt még kics vagyok, és szörnyü ugy szellemi nyomor sötötség mint most itt senki nem tud magáról $$$.... ami nekem bejön, hogy van a Magyarok Istene,Isten -e,mert akkor én is az vagyok, azaz annál nagyobb van, ha magyar ok vagyok? Mind a mai napig, most is, hogy tudnám csak előbb a tesvéreimek, édes, egy lukbul book? -bujtunk ki?- tudtul adni, hogy én csak az ÁLMOM vagyok, és most hogy lehet, hogy NINCS MAGYARAGYAM MAGYARAGYARAM HÁZAM, APUMÉKNAK, EZT UGY HOGY APUM, NINCS ANYUM NÉLKÜL, ODA VISSZA? Most itt,kivétel nélkül,mindenkinek akinek van hangja,még ha kutya is, kell lenni egyenes vonala, allaguta,saját anala, egy tőrül fakada? - azez ÖRÖK EGY APU -ANYU? -tojása?
5.: Na mára is,hogy menj be, azaz itt most csak anyaguk vagyunk,ami fita,itt ezzel a bőrzsákkal, hátizsikkal, ugyanis ezt a házat, azaz most van bennem egy tudatos tudát valaki,ki akarna törni,vagy valami?-Fita mos ki be szél? -mi be szél,ami ha egy fujtató, koho, na a gyomor(tüdő lég hütő?) - az egy tüzhely? -emésztő hely? Zitt azonnal nekem az álmomba nincs házam, de gondolát szárnnyal tudok replüni, sótt ugrálni?-hipp hipp hipp... hopp, a csipóm tübül kificamodott, össze repültem egy angyallal? -összeragadtunkösszesöltünk,én pénis egy angyal lettem,izé... ha megalok, nevetnek rám az angyalok,de én nem élveztem el? Zitt csak nem tudok szóhoz jutni,mert olyan házam van, amit most se tudok ezekkel a szavak vak vak vak...(Tárul sezám, terüllj asztalkám, minden üt, otthon vagyok?-te csak juhus vagy, és eddmeg?) Zna mai elnevezés UFO-k? Fita.most mikor először irtam,hogy egy UFO-val akartam (az első) bejönni, és lelőttek! Zitt az hogy apumékkal, nem Jézusnak kell olyannak lenni,mint te, fitleled amit leritam,hogy egy NAGY ÓRIÁS NAPTÜKÖRBE, LÁTOD OLYAN VAGY MINT ÉN, fita ez az hogy nagyapum apum látták Jézust na a tükörbe? -mi,hanem nekünk kell ISTENEK = FÉNY -JÉZUS?.KJÉRDEM ÉN EZT AZONNAL,FÉNY NÉLKÜL LEHETNE LÁTNI?-PIN ÁT?-LILÁT LILIT JA DE SZAGOLOD? A SÖTÉTBE? -NA MEG TAPIZOD? STBBB... TBCCC...NEKED VAN? -FITIA,CSAK EGYÜTT VAN? Hogy itt mire ment, meg megy a játék, ládd 1936 Slomóék,őket nem érdekli te mit hiszel, nem hiszel, mit eszel eszelsz? HIT LER? FEL HEVÜL,ÉS LEHÜL? -most apunk.fita negyon...ne játsz a bögyőddel? Na most ténleg,ünnepélesen: előbb, akarom tudni akarom tudni akarom...fita ez a hangot,azzal aki most MAGYAROK ÁLMA FA? Már elkezdtem,de azt sem tudom csak szavak vak vak vak...én örök egész, és minden örök egész kész kész pénz ,és most én egy vagyok az ÖRÖK EGÉSZ FÉNY ATYAMAMANYAPU -FÉNY TESVÉREIMMEL FÉNY JÉZIMÉNFÉNY! NEM FÖSVÉNY, DE ÖSVÉNY? AKÁCOS UT, HA VÉGIG MENEK RAJTAD ÉN, csoda volt, nagy akácos akácfa virágos ut, és fasorok, és szedtük az akác virágot a kecskéknek, a nagymama meg akart szakdni, mert olyan nagy ágy -tertő mint egy ház? -hétrét görnyedt...
6.: Na itt amit hallottam,az az mikor Ron Palcsink, miért gyülÖlik A Mariikánkat? -adjatok 5 évet , sound money monya? Fita most BlackRock? Greenblack Lak? Értem, lakat, sound money vagy itt Slomo monya-Liza? NUKINUK? -reptura? juhturó, lu? Na hogy mi van? -ezt most tegnapra, hogy csak AZ hogy ez egy olyan mint a föld alatt egy zsákut,de maga a testünk, az a föld anyaga, és most mielőtt a zsákut vége,előtte,találkoztunk a mi Égeink,testvéreinkkel, namost mi FÉNY KRISTÁLY GÖMBBE, EZT UGY,HOGY EZ A TUDÁT? EZZEL BELE VAGYUNK RAGADVA AMIT PÉNZ NEM-NEK? OLYAN MINT EGY NYOMDA (ÓLOM? -ÁLOM) FESTÉK? Akik a Ó meg Uj testementun igazi látói, ládd bajba vannak, már ott...aztán hadd dobjam be az Attila gombát,amit eddig, DE FITA, EZ EGY MAGÁN MAG AD,KUTATÁS,ÉS EZ EGY MESTERSÉGES VALAMI,HOGY MESTERSÉGES AZ NEM VITA,DE MI? Nincsak most erősen előjöttek az AI -artifika intellegencia,na én egybull,ezek nen élő lények,mert az vagy örök él,ezt azonnal, kerssétek mindenek előtt az örök életeteket, na azok a testvéreim MTK kaka sok, és most nekem, másra gondolni meg idóm nincs? NA MOST AZON RTTKA MAGYARFIU, JÓL TUDOTT DÜCSKŐZNI,HOGY APUNKNAK, FIT AZONNAL,AZ HOGY VALAKI TÉGED SZERET, AZ ETET A FÉNYÉVEL? NEKED VAGYOK!!! NÉLKÜLED LENNÉK? Most csak az,hogy amit space age azaz aranykor, az arány, de most az hogy TE ÖRÖK ÉLET TULAJDONOSA VAGY, EZ AZ HOGY HA EZ EGY MESTERSÉGES VALAMI? MI?-ÉS AZ!!! EZ AZ ÉN PUNKTUM TUN? VAN AMI CSAK UGY BE BE VILLOG, HOGY AZ AMIT NAGYAPUM,DE MAGAD CSINÁLOD, DE NEKEM,KIS SZÓLGÁM? FITA HA ISTEN, CSICSÁKYNK,AKKOR TE AZ VAGY, ANNAK KELL LENNED, TE EZT HOGY ÉRTEM? MERT AZT CSAK TE TUDHATOD?-VAGY HUZHATOD,VAN HAJAD, AZ ÉGNEK ÁLL?
Innenn...most hogy hiába,hogy add hogy hazánk? Na most izé? -minta, mentha, fita, ez az EGÉSZ BOLLGÓ EGY MESTERSÉGES VALAMI,KI TUDNÁ MEG MONDANI? MI?
...zit a fekete lukak, vákum sound, fita,csak örök fény forások körök vanak, mi a hamu?
...Superman (uj 2025) DVR -HBOWHO Dávid Corenswet...
...ho ho hooo...FITA NINCS HALÁL, itt csak az van!!! Óh te mesebelü treshnika... fita,ha mnden ember eggyenlő lő,lőttek?
...ha muk? Nuk, hamuk? Nincsak, minden ut, kaput? -vaknak vezető kéne kéne? -a halált csak megelőzni lehet, lehetne? -meg látni?