Rataticsék ...Ez elég összetett ... akár el is lehetne ezen gondolkodni , de nem feltétlenül... Benczédi az csak úgy van , mint a fradinál Orosz... Rataticson a kezdetekben én is sokat köszörültem a nyelvem , és a mai napig előfordul , amikor kiakaszt ez a szerencsétlenkedés. Abban az esetben , ha marad a kaptafánál , és a klubot kizárólag szervezetileg építi , felőlem maradjon , mert cégépítésben óriási tapasztalata van.
Stratégiai gondolkodás , brand- és rendszerépítés , üzleti racionalitás , pénzügyi stabilitás , bevételi források diverzifikálása , infrastruktúra megújulása , back office fejlesztése , ezekben rengeteg szerepe van , hogy a klub a jövőben rendszerszintűen működjön , és valljuk be , számtalanszor beszéltünk anno arról hogy a klub felett ne egy offshore lovag trükközzön , hanem az üzleti világból vett karakter , aki a lojalitása mellett racionális döntéseket képes hozni .
Nézzük a negatív oldalát , ami szurkolói szemmel a lényeg : Az egyik , és egyben legnagyobb probléma , hogy a sportszakmai részébe is belefolyik , aminek láthatóak az eredményei . Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban , hogy szeret mindenhez is érteni , ebből kifolyólag úgy érzi , hogy ez egy szakterület , amit ki kell tanulnia. Csak hát a labdarúgás nem egy ilyen 2 év alatt kitanulható szakma , és valljuk meg nem is kell neki ehhez érteni . Ő ugye a MOL-nál adatelemző is , szerintem ezeknek köszönhető , hogy ennyire a scoutok által válogatott adatokból akar dolgozni, és a Krznart feldobó adatelemző cég is így bukkanhatott fel... ha ezt a részt képes átengedni egy magasan kvalifikált futballszakembernek, abból jól is kijöhetünk , akkor van probléma ,ha továbbra is köti az ebet a karóhoz , és csak megy a lóvé , jönnek-mennek az edzők, játékosok .
Plusz a főnöke Hernádi is hülye ehhez a sporthoz , elmozdítani meg csak ő tudná. Jelenleg az edző a legnagyobb szakmai orákulum a klubházban , de ha kibasszák,
olyankor nincsen állandó szakmai képviselet , megint pecázni kell valakit az internetről ,aki majd mesélni kezd neki a gólokról , a támadó fociról , 2 éves tervről , bajnoki címről . Szóval ezért van az , hogy itt a lényegen , a focin kívül minden más működik . Szerintem.