Moll Creative Commons License 2000.07.31 0 0 857
Kedves polibe!

A nagy nap nem kezdődött túl korán, ugyanis 1/2 7-re kellett mennem a fodrászhoz. 10-re lettem kész, aztán jött a kozmetikus, majd haza átöltözni. 12-re értünk oda a fotóshoz. Következtek a benti, majd szabadtéri felvételek, aztán 2-re értünk be az étterembe az ebédre, ahol már vártak a vendégek minket.

Ebéd után elmentünk a házasságkötő terembe, nagyon szép szertartás volt, virággal, verssel, gyertyagyújtással, zenékkel. Aztán egyházi szertartás, és indulás vissza az étterembe.

Mire a vacsorának vége lett, 9 óra volt. Ekkor kezdődött a tulajdonképpeni mulatozás. A zenekarunk fantasztikus volt, délután 1-től hajnal fél 5-ig 3-szor pihentek, és őrült jól játszottak.

Fogadott vőfélyünk volt, egy fiatal srác, aki hihetetlenül összefogta a násznépet, minden alkalomra tudott valami jópofa verset, és habár a hangulat amúgy is jó volt, ő csak fokozta a különböző ötletes dolgaival.

Éjfél előtt eltáncoltuk a gyertyafény keringőt, majd behozták a bolondmenyecskét, akinek hihetetlen sikere volt, szinte tépték egymás kezéből az emberek. Utána jöttem én, majd a cipőm kiváltása, amit persze időközben leszedtek a lábamról. Az egyik cipő kiváltása a szokásos egy kézzel való tojásgörgetés a nadrágszárban, a másik pedig, hogy le kellett feküdnöm egy asztalra, és közölték a vőlegénnyel, hogy 3 kockacukrot fognak rajtam elhelyezni, azt kell bekötött szemmel megtalálnia. Aztán bekötötték a szemét, és hirtelen helyet kellett cserélnem a bolondmenyecskével, aki olyan jól érezte magát a női ruhában, hogy még ott pompázott ekkor is. Szegény kedvesem persze nem tudta, hogy min röhög teli torokból az összes vendég, és a második kockacukor megtalálása után lett neki gyanús a dolog, hogy nem én fekszem ott, és nem is kereste már a harmadik cukrot. (még jó!)

Így megvoltak a cipők, folytatódott a mulatság, közben a vőfély tovább szórakoztatta azokat, akik nem táncolva mulatnak; száz szónak is egy a vége, hajnal 5-kor mentek el a vendégek, és mindenki nagyon jól szórakozott.

Bocs, ha hosszú voltam, de tényleg életem legszuperebb napja volt!

Sziasztok
Moll

Előzmény: polibe (856)