Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.07.31 0 0 252
Kedves cikkes!

Légyszíves írd már ide be - ha már idekeveredtél -, hogy eddig hány km-t tettél meg Fiatokban, milyen modellekben, és minő saját tapasztalataid vezettek eme negatív megnyilvánuláshoz.

Remélem, nem azt fogod beírni, hogy sosem használtál Fiatokat, vagy semmiféle SAJÁT tapasztalatod nincs. Ha netán ugyanis mégis ez lenne a helyzet, akkor minden kultúráltságom ellenére kénytelen lennék azt állítani: olyan buta vagy, hogy görbíted a teret, s legjobban tennéd, ha nem kukucskálnál ki a saját virtuális sajtóterméked sáncai mögül, ott talán könnyebb traktálni a kényszeres, előítéletekkel és fruszrtációkkal terhes téveszméiddel a Hozzád hasonló módon elfogult, kizárólag presztízsszempontok alapján ítélő, tájékozatlan tömegeket. A világ sokkal kellemesebb hely lehetne akkor, ha a magatokfélék megmaradnának saját kis überfasza helyeiken - bárhol legyenek is ezek -, és nem éreznének rendszeres és kóros késztetést arra, hogy megmondják a tutit a másképp gondolkodóknak, egyhangú szánakozást illetve lenézést gerjesztve ezzel maguk iránt.
Csak ennyit szerettem volna mondani. Mindez persze csak akkor igaz, ha nem tudsz saját tapsaztalatokat felmutatni. Ha mégis így lenne, akkor vedd úgy, hogy nem mondtam semmit, azt is csak halkan. De félő, hogy nem hiába koptattam itta billentyűzetet...

Előzmény: cikkes (250)